Registruj se    Prijavite se    Forum    Pretraga    FAQ

Index boarda » KONCERTI » FESTIVALI

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 399 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 27  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
 Post Poslato: Uto Maj 20, 2008 12:21 am 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sre Feb 06, 2008 9:17 pm
Ma ja koliko vidim ovaj grad nece videti nista sem Dzenana i Dzeja. Ako je sve puklo a da se videti da jeste onda stvarno zna se gde treba da zavrse.

Vrh 
 Profil Email  

Tema posta:
 Post Poslato: Uto Maj 20, 2008 11:05 am 
Senator
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sre Apr 23, 2008 9:43 am
Onaj ko je bio dao krv, recheno mu je da u toku danashnjeg dana podize karte. Pre 5 min je bio ortak i rekli su mu: "Nema karata, dodjite prekosutra" ;)

Vrh 
 Profil Email  

Tema posta:
 Post Poslato: Uto Maj 20, 2008 12:42 pm 
Legendarni muzičar
Korisnikov avatar

Pridružio se: Pon Mar 26, 2007 12:22 am
Hal 9000 je napisao:
Onaj ko je bio dao krv, recheno mu je da u toku danashnjeg dana podize karte. Pre 5 min je bio ortak i rekli su mu: "Nema karata, dodjite prekosutra" ;)

Ahahaha, koj raspad!

Vrh 
 Profil Email  

Tema posta:
 Post Poslato: Uto Maj 20, 2008 4:09 pm 
Klupski muzičar

Pridružio se: Ned Apr 13, 2008 7:31 pm
Informacija sa myspace-a:
From: Shamandalie
Date: May 20, 2008 2:28 AM

Adria rock festival- vrhunska virtuelna obmana!

Sigurno ste culi za taj dogadjaj, jer je najavljivan u medijima, ako niste pogledajte ovo, tj.

gospodjicu PR Goranu Celner koja je maksimalno iskoristila medijsko vreme da taj dogadjaj predstavi:
://www.youtube.com/watch?v=oJjgFI-ABOs

httpVeliki broj srpskih fanova pitao se zasto na sajtu Sonate Arctice ne stoji datum za Nis, iako taj bend objavljuje datume koncerata unapred, sa svim neophodnim informacijama.

Da bih dosla do tacnih podataka, kontaktirala sam menazment benda u Nemackoj i dobila sledeci odgovor:

Thank you for getting in touch.

Sonata Arctica are NOT playing at Adria Rock festival.

We were in fact in
talks with the festival a few months ago, but never agreed on confirming the
band to play this event.

We have contacted the festival promoter to clear
this misunderstanding.

Nekoliko minuta kasnije stize mi mejl od izvesnog gospodina Anttija iy Finske, koji se, kako je u pismu naveo skoro 50 godina bavi organizacijom koncerata. Iz sadrzaja tog maila vec se otkriva da je festival „prevara u najavi“ i da niko od najavljenih headlinera nece nastupiti.

Hi there!
I have been asked last autumn by my Serbian contact - Mr.

Lubomir Petkovic from Oslo - to contract
for the Nis-festival WHITESNAKE, THE SCORPIONS, HANOI ROCKS and SONATA ARCTICA.

The
festivals cam up with good offers, but in the end no monies have moved.

In January we had to give up
both WHITESNAKE and THE SCORPIONS as the festival promised to send all monies on the 17th
of January and nothing happened.

Then we gave up with these two headliners and their British agent
was angry like hell, of course.

We kept the two Finnish bands alive for a couple of months, but in spite of promises like "next week
we..ll pay", nothing ever happened and I came to the undestanding with both bands that we..ll forget it.

Lubomir Petkovic told them that they cannot advertise these two bands anymore and I have seen some
lists from the festival where they have removed both of these.

It comes as a shock to me that they still
keep these two Finnish bands on their ads.

Gerald Wilkes sent me an e-mail about this today and I
forwarded it to Lubomir asking him to contact some media in Serbia to correct this.

Obviously these Nis-people are total amateurs and also totally non-responsible of honouring any
contracts and any payments.

Sorry to say, but these people are responsible for ruining a lot of
credibility of the Serbian business.

The show business is in the end a small world and the word spreads
around.

During my 50 years in the business and promoting everybody from Frank Sinatra to The Rolling Stones,
I have never come across anything like this.

Best regards
Antti

Iako je menadzment Sonate kontaktirao organizatore festivala u Nisu, oni i dalje na sajtu http://www. adriarock. com/ drze plakat sa imenima headlinera, dok Eventim prodaje karte bez njihovih imena: http://www. eventim-yu. com/index. asp?page=event&IDevent=10611.

Datum za Nis biva ubrzo sklonjen i sa sajta Hanoi Rocks-a, a PR nastavlja da se oglasava po medijima i forumima i tvrdi da ce svi ti bendovi svirati. Potencijalna publika trazi cvrsce dokaze o postojanju ovog festvala i dobija ih na sajtu Sonate Arctice u ponedeljak 19.

maja:

http://www. sonataarctica. info/site07/index. php?s=1&l=uk&nid=63&ntop=0

05/19/2008 Sonata Arctica are NOT playing at Adria Rock Festival (Serbia)
Despite rumours and announcements to the contrary, Sonata Arctica are NOT going to play at Adria Rock Festival in Niš/Serbia on May 29th 2008.

Note: All officially announced gigs can be found at www. sonataarctica. info as soon as they are confirmed. If the band is announced to play anywhere and you cannot find the information on the official website, don't believe it.

Istovremeno jos jedan fan koji je malo istrazivao dobija mejl i od menadzmenta benda The Animals:

Thanks for the heads up.

Eric Burdon and the Animals will not be
performing in Serbia on May 30.

We'll post something to that effect so as to quell the rumors.

Please send me any addititonal information about the festival and who is
promoting it.

I really appreciate your help and I hope that one of these
days that Eric Burdon and the Animals will play in Serbia.

Thanks again,

Marianna
Management contact, interview requests, PR,
Please email to marianna[at]ericburdon. com

Na kraju, u zelji da saznam jos vise, kontaktiram i italijanski bend The Foreshadowing i dobijam sledeci odgovor:

che dirti,GRAZIE MILLE per il tuo messaggio e il tuo aiuto.

Purtroppo si sta profilando anche per noi un bel problema, è da una settimana che non ricevo risposte da parte dei "promoter" di questo festival con l'aggravante che noi siamo stati così STUPIDI da anticipare in buona fede le spese per i voli aerei per raggiungere il festival.

Ora ci ritroviamo con 1200 euro di voli non rimborsati e senza sapere cosa fare.

Sto riscrivendo per l'ennesima volta al nostro "promoter", tale Sanja Ignjatovic, ma mi aspetto il peggio.

Dato che ormai non possiamo neanche disdire i voli aerei, ci ritroveremmo nell'assurda situazione di venire a belgrado a vuoto e stare lì 4 giorni senza nessun concerto.

Sto provando a contattare gli organizzatori del Legacy Festival di Belgrado che si svolge in quei stessi giorni per provare magari a suonare lì senza nessun rimborso. Almeno daremmo un senso al danno economico che si prospetta per noi.

Abbiamo peccato di buona fede purtroppo e pare che la dovremo scontare..

Alex & tutta la band

Prevod:

Sta da ti kazemo, hvala puno za poruku i pomoc. Nazalost i nama se stvara prilicno veliki problem jer vec nedelju dana ne dobijam odgovore od strane promotera tog festivala, a otezavajuca okolnost je da smo mi sami bili toliko glupi da anticipiramo nadajuci se dobrom (s verom u dobro) troskove leta avionom da bismo dosli na festival. Sada smo sa 1200 evra u minusu za avionske karte koje nam uplatili i ne znamo sta da radimo.

Ponovo po ko zna koji put pisem nasem promoteru, izvesnoj Sanji Ignjatovic, ali ocekujem najgore.

Posto vise ne mozemo ni da otkazemo avionske letove, nalazimo se u apsurdnoj situaciji da dolazimo bezveze u Beograd i da tu budemo 4 dana a da nemamo nikakav koncer.

Pokusavam da kontaktiram organizatore beogradskog Legacy festivala koji se odrzava istih tih dana da probamo makar da sviramo bez ikakve nadoknade. Bar cemo dati smisao novcanom gubitku koji nam je nagovesten.

Pogresili smo u dobroj nameri nazalost i cini se da moramo zbog toga da ispastamo.

Kao sto se ocekivalo, konferencija za novinare koju je trebalo da odrze organizatori tog famoznog festa danas, u utorak 20. maja, biva otkazana, a sta ce se dalje desavati, zakljucite sami, ako imate zelju i volju da istrazujete.

Shamandalie, moderator foruma www. yumetal. net

Hvala Shamandalie!!!://www.youtube.com/watch?v=oJjgFI-AB

http://www.facebook.com/profile.php?ref ... 186&ref=ts

Vrh 

Tema posta:
 Post Poslato: Uto Maj 20, 2008 4:10 pm 
Klupski muzičar

Pridružio se: Ned Apr 13, 2008 7:31 pm
Informaciju je poslao korisnik sa imenom Starbreaker, a ona je iskopirana sa foruma www.yumetal.net
Hm, ako je sve ovo tachno- to je blagi uzas za sam Nish, a ne za one koji ga predstavljaju, jer njih boli uvo...

http://www.facebook.com/profile.php?ref ... 186&ref=ts

Vrh 

Tema posta:
 Post Poslato: Uto Maj 20, 2008 4:29 pm 
Svetska zvezda
Korisnikov avatar

Pridružio se: Uto Feb 13, 2007 8:57 am
Meni mi najvise krivo za kud idijote, bas sam se ponadao da cu da ih gledam uzivo ! :(

Vrh 
 Profil Email  

Tema posta:
 Post Poslato: Uto Maj 20, 2008 5:44 pm 
Muzičar početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Ned Maj 11, 2008 5:04 pm
Wait, wait, wait, wait... Ima li festivala ili ne ?!?!... Fuck, jel toliko tesko da se sazna... Bas sam se ponadao jer u psolednje vreme ne mrdam iz kuce :(

Vrh 

Tema posta:
 Post Poslato: Uto Maj 20, 2008 6:10 pm 
Studijski muzičar
Korisnikov avatar

Pridružio se: Ned Jun 17, 2007 4:20 pm
Pa iskreno, da sam na njihovom mestu ne bih ni smela nakon ovoga da organizujem fest zbog pobesnele rulje... Jos su mi poslali na mail koje podatke da im posaljem da bi preuzela karte! Ne znam kako ih nije sramota... No, na zalost, ti ljudi su beskrupulozni pa i ne vredi pljuvati po njima! Samo kuka i motika pomaze! :mad:

I'm goin ta fingerbang bang you every night!

Vrh 

Tema posta:
 Post Poslato: Uto Maj 20, 2008 6:46 pm 
Svetska zvezda
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sub Nov 24, 2007 4:30 pm
Ma nosite se u ku*ac svi, svi, taman sam se obradovao da cu bar jednom u svom zivotu da osetim pravi rock koncert, ono tuki, sve popalo, taman sam spremio dzeka za ispijanje i naso bandu za kancert samo li ne dodju Hanoi ubicu nekog

Vrh 

Tema posta:
 Post Poslato: Uto Maj 20, 2008 6:49 pm 
Site Admin
Korisnikov avatar

Pridružio se: Ned Avg 20, 2006 2:07 am
Ovi sa Avale kao da su sa Marsa pali :)
Klasican primer neobavestenog novinara

http://www.tv-avala.com/live/Vesti/Kult ... ntId=12889

"Without music, life would be a mistake." - Friedrich Nietzsche

Ja nisam među 10 miliona ljudi koji su gledali finale "Zvezde Granda", ja sam među onih 200 koji su bili na Demo Battle Festu

MiB's Cornershop

Vrh 
 Profil Email  

Tema posta:
 Post Poslato: Uto Maj 20, 2008 6:54 pm 
Site Admin
Korisnikov avatar

Ni Hanoi Rocks ne nastupa.
Hanoi Rocks Serbian Street Team je poslao mail menadzeru benda i dobili su sledeci odgovor:

Citiraj:
"Nobody knows what will happen with that festival so that’s why we cancelled our show with Hanoi Rocks.."

Ja nisam među 10 miliona ljudi koji su gledali finale "Zvezde Granda", ja sam među onih 200 koji su bili na Demo Battle Festu

MiB's Cornershop

Vrh 
 Profil Email  

Tema posta:
 Post Poslato: Uto Maj 20, 2008 6:54 pm 
Senator
Korisnikov avatar

Pridružio se: Uto Jul 10, 2007 2:37 pm
Da li je mozda nekome palo na pamet da obidje prostor gde sve to TREBA da se desi?

Vrh 
 Profil Email  

Tema posta:
 Post Poslato: Uto Maj 20, 2008 6:59 pm 
Site Admin
Korisnikov avatar

Bio je Dr.Feelgood pre neki dan i kaze da se nista ne radi. Inace me je i MIxa nedavno obavestio da nije pokosena trava, da teren nije ravan nego ima neka brdasca i spominjao je nakakav zid/ogradu na sred poljane

MiB's Cornershop

Vrh 
 Profil Email  

Tema posta:
 Post Poslato: Uto Maj 20, 2008 7:00 pm 
Legendarni muzičar
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sre Apr 04, 2007 10:55 pm
Bio sam danas na tu stranu, nisam video nikakve pripreme za festival, što reče neko, ni trava nije pokošena

fotke što sam uslikao http://www.myspace.com/gile_sherif

Vrh 
 Profil Email  

Tema posta:
 Post Poslato: Uto Maj 20, 2008 7:03 pm 
Svetska zvezda
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sub Nov 24, 2007 4:30 pm
Ja sam reko, trava je do kolena nedelju dana pred koncert, ne ovo stvarno nema smisla Sonata Artica, Hanoi Rocks da da to su bre veliki bendovi kad bi samo znali u koj k***c od grada treba da dodju ma poludeo sam skroz,

Vrh 

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 399 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 27  Sledeća

Index boarda » KONCERTI » FESTIVALI