| Autoru |
Poruka |
|
TWISTED MIND
|
Tema posta: HIGH PRIORITY Poslato: Uto Maj 22, 2007 11:17 am |
|
 |
| Demo muzičar |
Pridružio se: Uto Maj 22, 2007 11:03 am Postovi: 47 Lokacija: SPLIT(CRO)
|
Bend je nastao 24. rujna 2005. godine kao TWISTED MIND kad su se Josip i Toni našli na prvoj probi zajedno. Ideja o formiranju benda je posojala i prije, ali ovaj datum je službeni početak. Nakopn mjesec dana pridružio se Tomo i bend je u toj formaciji nastavio raditi do lipnja 2006. kada se Leo pridružio u bend. Do rujna 2006. bend je bio bez basiste kada se pridružio Tonči. Nakon kratkog vremena Tomu zamjenjuje paško, a u travnju 2007. Leo odlazi iz benda, a dolazi Mirko. Od tada bend nastavlja s radom i snimaju se prve demo snimke. U siječnju 2008. Paško napušta bend, a zamijenjuje ga Lovre. U veljači dolazi do odluke da se bend preimenuje u HIGH PRIORITY te od tada postoji sa tim imenom.
Trenutačna postava:
Josip "Satana" Stanić - Vokal, klavijature, gitare
Toni "Mc"Gašpar - Bubnjevi
Tonči Žižić-Kovačević "Žiža" - Bas
Lovre "Ilija" Bilić - Gitare
Mirko "JKM" Jurić-Kavelj - Gitare
Bivši članovi(hvala vam svima)
Paško Runjić - Gitare
Tomislav "Tomo" Pršlja - Gitare
Leo Hajder - Gitare
Link na site na kojemu možete poslušati demo snimke i vidjeti nas(slike, video):
www.myspace.com/highprioritycroatia
Poslednji put menjao TWISTED MIND dana Ned Mar 09, 2008 7:40 pm, izmenjena 2 puta
|
|
 |
|
 |
|
Dejan
|
Tema posta: Poslato: Sub Maj 26, 2007 7:53 am |
|
 |
| Vlasnik Foruma |
 |
Pridružio se: Sre Avg 16, 2006 10:14 pm Postovi: 5082 Lokacija: Balkan
|
A posto Josip nije okacio sliku...Okacicu ja

|
|
 |
|
 |
|
ElectricChair
|
Tema posta: Poslato: Sub Maj 26, 2007 6:52 pm |
|
 |
| Muzičar početnik |
 |
Pridružio se: Sub Maj 26, 2007 7:47 am Postovi: 28 Lokacija: Split
|
|
Sva moguća podrška ljudima!!!
I ja sam ovde donedavno svira (Leo Hajder - gitara), dok nisam mora napustit sve sporedne projekte (neka se niko ne uvridi) osim svog prvog i jedinog benda Electric Chair.
Momci, samo naprid!

|
|
 |
|
 |
|
TWISTED MIND
|
Tema posta: Poslato: Ned Maj 27, 2007 11:31 am |
|
 |
| Demo muzičar |
|
ElectricChair je napisao: Sva moguća podrška ljudima!!! I ja sam ovde donedavno svira (Leo Hajder - gitara), dok nisam mora napustit sve sporedne projekte (neka se niko ne uvridi) osim svog prvog i jedinog benda Electric Chair. Momci, samo naprid!
Nitko se nije uvridija, dapače, svi te pozdravljaju i žele ti sreću u daljnjem radu, pa tako i ja! Sve najbolje tebi i tvom bendu.
P.S. - Pred kraj 6. mjeseca će doći do snimanja demoa u pravom studiju tako da možete oćekivati puno bolji zvuk, više žestine, više pjesama i mene bez upale grla.
|
|
 |
|
 |
|
gary
|
Tema posta: Poslato: Pon Maj 28, 2007 8:44 am |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
Pridružio se: Uto Nov 28, 2006 4:04 pm Postovi: 230 Lokacija: Nis
|
|
Bravo za splitsku hm scenu!!!!pozdrav momci od benda COBI'S DEATH[NEW MCD ,,RESOLUTION:HELL,, 6.6.7.] I GARY BRAMIL-A.metal!
_________________ Cobi`s Death - Demoncracy
Garyball Corpse - Hemorrhoid Massacre [01.02.2008]
http://www.myspace.com/cobisdeath
|
|
 |
|
 |
|
TWISTED MIND
|
Tema posta: Poslato: Uto Jun 19, 2007 12:38 pm |
|
 |
| Demo muzičar |
|
|
Do početka idućeg tjedna stižu još dvije pjesme na MySpace.
|
|
 |
|
 |
|
TWISTED MIND
|
Tema posta: Poslato: Sub Jun 30, 2007 1:08 am |
|
 |
| Demo muzičar |
|
|
Na naš site na MySpaceu je dodana pjesma HEADSHOT. Drugu ćemo dodati oko sredine idućeg mjeseca zbog nedostatka pratećih vokala. Tada bi i prve dvije pjesme trebale biti ponovno smiksane, a neke dionice i ponovno snimljene.
|
|
 |
|
 |
|
TWISTED MIND
|
Tema posta: Poslato: Čet Sep 13, 2007 11:50 am |
|
 |
| Demo muzičar |
|
|
Pozdrav svima!
Nije me dugo bilo pa vam sada moram malo približiti stanje.
Ponovno su na MySpace izbačene nove snimke. Jedna je stara, ali bolje smiksana(Headshot), a druga je nova (Nightmare). Nažalost, zvuk nismo nikako uspili sredit, a drugi problem je taj što na MySpaceu moramo staviti fileove manje od 6MB. Naravno, zbog veličine originala morali smo smanjiti bitrate pa je solidna snimka na kraju postala loša snimka. To je uzrokovalo previše mutan i oslabljen zvuk vokala i klavijatura, gitare previše krče, a određene činele se ili ne razlikuju ili ne čuju.
Svirka u Stobreču je prošla odlično(inače, taj "festival" je bio pučka večer"). Bilo je oko 1000 ljudi sve skupa, a kad je ovaj Vetma ili kako se već zove doša, po publike je nestalo. Odsvirali smo oko 50 minuti, a na set listi je bilo naših pisama, i obrada kao Smoke on the Water, Tarot woman i slično.
14.08. smo dobili poziv za svirku u Omišu. Tu je isto gaža odrađena kako treba, no iako je bilo 10 puta majne ljudi nego u Stobreču, svirka je bila bolja. Ukratko, na obje gaže smo pokazali da se ne zajebajemo. Jedine zamjerke na obje svirke su monitori. Bubnjaru nisu nikako radili, a ostalima slabo ili isto nikako.
Planiraju se nove gaže. Iduća bi najvjerojatnije trebala biti u Bounty-ja, a postoje i mogućnosti za svirku u Quasimoda i u Kocki(ako se sredila). To se vrlo vjeropjatno neće ništa dogodit prije 11. ili 12. mjeseca, ali kad se išta bude održavalo, javit ćemo vam. Zasada još ništa nije sigurno jer bubnjaru umire tetak od leukemije pa zato čekamo da se situacija razriješi. Želimo Toniju i njegovom tetku sve najbolje.
Do idućeg puta, jedan veliki pozdrav!
|
|
 |
|
 |
|
TWISTED MIND
|
Tema posta: Poslato: Ned Sep 16, 2007 11:24 pm |
|
 |
| Demo muzičar |
|
|
Na našu veliku žalost moramo Vam javiti da je Tonijev tetak 13.09. u večernjim satima preminuo od leukemije. Ovim putem izražavamo iskrenu sućut Toniju i njegovoj obitelji. Zasada su otkazani svi planovi za koncerte, snimanje i probe dok se Toni ne oporavi od velikog gubitka.
|
|
 |
|
 |
|
Deathangel
|
Tema posta: Poslato: Uto Sep 18, 2007 5:13 pm |
|
 |
| Senator |
 |
Pridružio se: Čet Apr 05, 2007 11:04 pm Postovi: 690 Lokacija: Apatin
|
moje saucesce! 
|
|
 |
|
 |
|
Mixa
|
Tema posta: Poslato: Uto Sep 18, 2007 8:13 pm |
|
 |
| Senator |
 |
Pridružio se: Pon Okt 02, 2006 5:09 pm Postovi: 973 Lokacija: Balkan
|
Najiskrenije saucesce...

_________________ So you think you can stone me and spit in my eye, So you think you can love me and leave me to die.....
|
|
 |
|
 |
|
TWISTED MIND
|
Tema posta: Poslato: Uto Sep 18, 2007 9:11 pm |
|
 |
| Demo muzičar |
|
|
Hvala vam svima! Zasada je još stanje prilično teško, ali nadam se da će sve biti uredu.
|
|
 |
|
 |
|
TWISTED MIND
|
Tema posta: Poslato: Sub Jan 12, 2008 1:55 pm |
|
 |
| Demo muzičar |
|
Pozdrav ljudi!
Svima sve najbolje u novoj 2008. godini!
Imamo nekoliko novosti.
Paško je napustio bend zbog toga sto mu stil vise nije odgovarao, ali već danas se nalazimo sa novim kandidatom i ako bude sve ok, on je primljen.
IZbacili smo novu pjesmu na nas MySpace site http://www.myspace.com/highprioritycroatia. Pjesma je This Love. Bilo bi nam drago kad bi poslusali i ostavili svoje komentare.
Pozdrav!
|
|
 |
|
 |
|
TWISTED MIND
|
Tema posta: Poslato: Ned Mar 09, 2008 7:44 pm |
|
 |
| Demo muzičar |
|
Ugodan pozdrav svima nakon dugo vremena.
Imamo nekoliko novosti!
1. Bend je preimenovan u HIGH PRIORITY zbog nekoliko razloga, ali glavni bi bio taj da nam je glazba svima u bendu izrazito važna(ekima i najvažnija), pa nam je upravo zbog toga i sjelo High Priority.
2. Nove pjesme i slike su uploadane pa bi voljeli da svratite na naš site i to sve skupa pogledate. Link je: http://www.myspace.com/highprioritycroatia
Uživajte!
|
|
 |
|
 |
|
Dejan
|
Tema posta: Poslato: Ned Mar 16, 2008 3:39 pm |
|
 |
| Vlasnik Foruma |
 |
Pridružio se: Sre Avg 16, 2006 10:14 pm Postovi: 5082 Lokacija: Balkan
|
Obavezno poslusajte. Nasi prijatelji iz Splita su nam poslali snimke.
Dve nove pesme High Priority:
THIS LOVE
HIGH PRIORITY
Pesma This Love ubija, odlicna je 
|
|
 |
|
 |
|