| Autoru |
Poruka |
|
Bucher
|
Poslato: Uto Sep 16, 2008 5:34 pm |
|
 |
| Svetska zvezda |
 |
Pridružio se: Ned Mar 30, 2008 10:34 pm Postovi: 901 Lokacija: Prokuplje
|
Sigurno sam zaboravio neki bend al' dobro... Noj glas dajem Slayer-u... 
_________________ Logic doesn't make sense... DESTRUCTION TOOL-OLD SCHOOL!!!
|
|
 |
|
 |
|
blastmaster
|
Poslato: Uto Sep 16, 2008 6:12 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
Pridružio se: Sub Dec 09, 2006 1:30 am Postovi: 4986 Lokacija: Middlefinger-earth
|
Machine Head 
_________________ Kill religion Kill your idols - Sir, they've surrounded us! - Excellent! Now we can attack them from all directions!
Mi krstovi obrtamo, a ovce i koze trtimo Koljemo kokoske, curke i praci Da smo Satanisti ocigledni svi su znaci
Please note: ukoliko nije drugacije napomenuto, u svojim postovima izrazavam iskljucivo svoje misljenje. Hvala na razumevanju.
|
|
 |
|
 |
|
Amon
|
Poslato: Uto Sep 16, 2008 11:13 pm |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
Pridružio se: Ned Apr 27, 2008 10:29 pm Postovi: 279 Lokacija: Durlan city
|
Slayer...ipak je brzina jedna od sustine thrasha... 
_________________ FUCK THE BODOM WE WANT SODOM ! ! ! 
|
|
 |
|
 |
|
MiB
|
Poslato: Uto Sep 16, 2008 11:51 pm |
|
 |
| Site Admin |
 |
Pridružio se: Ned Avg 20, 2006 3:07 am Postovi: 7954 Lokacija: Nis
|
|
Moj izbor je Pantera. Metaliku dosta vise slusam, ali ne toliko one prve njihove tres stvari. Megadet nikad nisam gotivio (osim period kada je Marty Friedman svirao). Ostali bendovi vec nisu moj stil, iako dosta cenim Slayer i Anthrax.
_________________ http://www.balkanrock.com"Without music, life would be a mistake." - Friedrich Nietzsche Ja nisam među 10 miliona ljudi koji su gledali finale "Zvezde Granda", ja sam među onih 200 koji su bili na Demo Battle Festu
|
|
 |
|
 |
|
nucleus
|
Poslato: Sre Sep 17, 2008 12:53 am |
|
 |
| Site Admin |
Pridružio se: Uto Jul 10, 2007 3:37 pm Postovi: 1583 Lokacija: Niš
|
|
Od ponudjenih...Testament!
Mada je greh ne staviti Annihilator na listu!
_________________ The whole purpose of playing live is to blow people's heads off... That's what metal is. Anybody who says otherwise is not playing heavy metal.
|
|
 |
|
 |
|
Deathangel
|
Poslato: Sre Sep 17, 2008 8:15 am |
|
 |
| Senator |
 |
Pridružio se: Pet Apr 06, 2007 12:04 am Postovi: 1134 Lokacija: Apatin
|
Ni jedan sa liste. Death Angel je najjaci!!! 
|
|
 |
|
 |
|
EnA
|
Poslato: Sre Sep 17, 2008 5:07 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
Pridružio se: Pet Jan 04, 2008 6:24 pm Postovi: 2134 Lokacija: noc i dan
|
MEGADETH BE! 
_________________ I am wild child,come and love me.....I WANT YOU!!!!
|
|
 |
|
 |
|
Bucher
|
Poslato: Sre Sep 17, 2008 6:38 pm |
|
 |
| Svetska zvezda |
 |
Pridružio se: Ned Mar 30, 2008 10:34 pm Postovi: 901 Lokacija: Prokuplje
|
Pa dobro nisam mogao staviti sve bendove... Ali mislim da sam dobar deo staviao... 
_________________ Logic doesn't make sense... DESTRUCTION TOOL-OLD SCHOOL!!!
|
|
 |
|
 |
|
blastmaster
|
Poslato: Sre Sep 17, 2008 7:34 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
Pridružio se: Sub Dec 09, 2006 1:30 am Postovi: 4986 Lokacija: Middlefinger-earth
|
|
Ja glasah za Anthrax...
_________________ Kill religion Kill your idols - Sir, they've surrounded us! - Excellent! Now we can attack them from all directions!
Mi krstovi obrtamo, a ovce i koze trtimo Koljemo kokoske, curke i praci Da smo Satanisti ocigledni svi su znaci
Please note: ukoliko nije drugacije napomenuto, u svojim postovima izrazavam iskljucivo svoje misljenje. Hvala na razumevanju.
|
|
 |
|
 |
|
njunje
|
Poslato: Čet Sep 18, 2008 11:10 pm |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružio se: Sub Jun 07, 2008 6:28 pm Postovi: 675
|
|
nek bude metallica...njih preferiram
|
|
 |
|
 |
|
Demonaz
|
Poslato: Pet Sep 19, 2008 4:05 pm |
|
 |
| Svetska zvezda |
 |
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 1:22 pm Postovi: 647 Lokacija: Nis
|
|
Slayer !!! Bogovi ,ne samo thrasha vec i metala uopshte....jedan od najagresivnijih i najbesnijih bendova na metal sceni....
|
|
 |
|
 |
|
blastmaster
|
Poslato: Pet Sep 19, 2008 4:28 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
|
Demonaz je napisao: ....jedan od najagresivnijih i najbesnijih bendova na metal sceni.... = jedne od najvecih paljevina na metal sceni 
|
|
 |
|
 |
|
nucleus
|
Poslato: Pet Sep 19, 2008 5:30 pm |
|
 |
| Site Admin |
Pridružio se: Uto Jul 10, 2007 3:37 pm Postovi: 1583 Lokacija: Niš
|
blastmaster je napisao: Demonaz je napisao: ....jedan od najagresivnijih i najbesnijih bendova na metal sceni.... = jedne od najvecih paljevina na metal sceni  Ti, vikingE, ako ne varis toliko thrash, ne moras da ulazis u raspravu... 
_________________ The whole purpose of playing live is to blow people's heads off... That's what metal is. Anybody who says otherwise is not playing heavy metal.
|
|
 |
|
 |
|
Demonaz
|
Poslato: Pet Sep 19, 2008 6:01 pm |
|
 |
| Svetska zvezda |
 |
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 1:22 pm Postovi: 647 Lokacija: Nis
|
blastmaster je napisao: Demonaz je napisao: ....jedan od najagresivnijih i najbesnijih bendova na metal sceni.... = jedne od najvecih paljevina na metal sceni  A ne znam dal su paljevine ali znam da onaj Kerry King ubija kako krlja onu gzitru 
|
|
 |
|
 |
|
blastmaster
|
Poslato: Pet Sep 19, 2008 6:19 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
|
|
Realno gledano, vise od pola metala su zesce paljevine... Narocito thrash, black, death, grindcore i tako to.
|
|
 |
|
 |
|