| Autoru |
Poruka |
|
Hal 9000
|
Tema posta: Poslato: Ned Maj 25, 2008 9:45 pm |
|
 |
| Senator |
 |
Pridružio se: Sre Apr 23, 2008 9:43 am Postovi: 1870 Lokacija: Vranje / Beograd
|
ne mogu da ih podrzim ili ne podrzim, jednostavno u organizaciji koncerata i festivala je potrebno struchnosti i efikasnosti! 
|
|
 |
|
 |
|
MiB
|
Tema posta: Poslato: Ned Maj 25, 2008 11:08 pm |
|
 |
| Site Admin |
 |
Pridružio se: Ned Avg 20, 2006 2:07 am Postovi: 6898 Lokacija: Nis
|
|
Malo je preterano ovo. Ako se bude odrzao nema razlog da ga bojkotujem.
_________________ http://www.balkanrock.com"Without music, life would be a mistake." - Friedrich Nietzsche Ja nisam među 10 miliona ljudi koji su gledali finale "Zvezde Granda", ja sam među onih 200 koji su bili na Demo Battle FestuMiB's Cornershop
|
|
 |
|
 |
|
MiB
|
Tema posta: Poslato: Pon Maj 26, 2008 12:51 pm |
|
 |
| Site Admin |
 |
Pridružio se: Ned Avg 20, 2006 2:07 am Postovi: 6898 Lokacija: Nis
|
Citiraj: Ljudi koji su kupili ulaznice moci ce da ih vrate na prodajno mesto gde su ih uzeli, stim da ih molimo da nam na info@adriarock.com posalju prodajno mesto i kod sa ulaznice.
Oni koji su kupili kartu za prvo vece mogu da dobiju svoj novac nazad i da od tih para kupe kartu za Pro-Pain koja kosta 500 dinara.
_________________ http://www.balkanrock.com"Without music, life would be a mistake." - Friedrich Nietzsche Ja nisam među 10 miliona ljudi koji su gledali finale "Zvezde Granda", ja sam među onih 200 koji su bili na Demo Battle FestuMiB's Cornershop
|
|
 |
|
 |
|
Hal 9000
|
Tema posta: Poslato: Pon Maj 26, 2008 12:59 pm |
|
 |
| Senator |
 |
|
MiB je napisao: Citiraj: Ljudi koji su kupili ulaznice moci ce da ih vrate na prodajno mesto gde su ih uzeli, stim da ih molimo da nam na info@adriarock.com posalju prodajno mesto i kod sa ulaznice. Oni koji su kupili kartu za prvo vece mogu da dobiju svoj novac nazad i da od tih para kupe kartu za Pro-Pain koja kosta 500 dinara.
logichno 
|
|
 |
|
 |
|
Hal 9000
|
Tema posta: Poslato: Pon Maj 26, 2008 3:26 pm |
|
 |
| Senator |
 |
|
Definitivno najhaotichniji i najkontraverzni festival... Od danas na maj spejsu benda Popechitelji stoji sledece mesto i vreme
May 31 2008 9:00P Adria Rock Festival Nis
Vidite kako drage komshije ugoshcuju ispaljeni bend Maron Sho.
Monday, 26. May 2008
Maron Sho
svira u kubu Žica, Beograd
ponedeljak 26. maj
u 21. čas
|
|
 |
|
 |
|
HAD
|
Tema posta: Poslato: Sre Maj 28, 2008 7:19 pm |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
Pridružio se: Sre Sep 05, 2007 7:55 pm Postovi: 150 Lokacija: Nis
|
|
smeshno ali istinito:
Legacy:
THE FORESHADOWING
Gothic/Doom Metal, Italy
Nastupaju: 2. dana u 03:15
Beograd ce se sigurno lepo pokazati... Npr. oni ce humanitarno organizovati koncerte za sve bendove koji su ispaljeni u procesu... i naravno javiti svima kao shto je javljeno i Italijanima i Hanoi Rocks-u da je festival laznjak... Bash divno...
|
|
 |
|
 |
|
Otrovna
|
Tema posta: Poslato: Čet Maj 29, 2008 3:59 pm |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružio se: Uto Okt 30, 2007 8:01 pm Postovi: 564 Lokacija: NIS
|
E pa drugari, evo i preliminarnog izveštaja sa Adria rock konferencije za novinare , održane danas (malopre  ) u niškom Media centru.
PR festivala, Gorana Celner, objasnila je da je do izmene festivalskog programa došlo zbog kašnjenja završetka radova na infrastrukturii. Stoga, festivalski dani biće, pored večerašnjeg, 21. i 28. jun. Kako Gorana kaže, line up festivala nije priomenjen u velikoj meri, a promene se odnose na neke manje bendove. Animalsi i Hanoi Rocks će, po njenim rečima, ipak nastupiti na Adria rock-u.
Karte za festival, koje su nas sve zbunjivale, i dalje će moći da se kupe u Hepi Hausu, Enerdžiju i CD Saundu, po ceni od 2550 dinara. Oni koji su karte kupili, a nisu zadovoljni novom organizacijom, moći će da ih vrate i dobiju nazad svoj novac, obzirom da organizatori još uvek nisu preuzeli novac od prodaje karata. Svi ostali trebalo bi da svoje karte zamene na navedenim prodajnim mestima za nove i, kako Gorana kaže, problema oko zamene neće biti.
Konferenciju su svojim prisustvom počastvovali i članovi bendova Pro Pain, Blasted i Zuul FX. Svi oni izjavili su da im je veoma drago što će nastupiti pred niškom publikom, a posebno zadovoljstvo izrazili su članovi Pro Pain-a, koji posle 10 godina ponovo sviraju u Srbiji.
Zanimljiv razgovor između novinara i članova benda razvio se na temu političke situacije u Srbiji, ali kako je ovo bila konferencija u cilju promovisanja festivala, razgovor se ubrzo vratio na osnovnu temu.
Sve u svemu, i organizatori i izvođači očekuju kvalitetnu svirku večeras, a ja se nadam da ćemo utiske čuti od članova koji će ići na koncert.
Za sada toliko, ako neko ima nešto da doda... a vi probajte... ja moram da se vratim poslu. 
_________________ ...Dancing through the fire, just to catch a flame and feel real again...
|
|
 |
|
 |
|
Hal 9000
|
Tema posta: Poslato: Sub Maj 31, 2008 2:11 am |
|
 |
| Senator |
 |
|
Pa prisustvujuci toj pres konferenciji Gorana je jasno rekla da su svi bendovi vec podpisali ugovore sa njima o nastupima na Adia Rock festu (nije uzela u obzir da su ti ugovori vaze za dane 29-31.maja kada je prvobitno najavljen festival). PR festivala je takodje najavila i Kud Idijote, iako je samo dan ranije bend izjavio (beti) da... ma bolje prochitajte sami...
"Istarski pank sastav "KUD Idijoti" održaće koncert sutra u Smederevskoj Palanci umesto ranije najavljenog nastupa na odloženom "Adrija rok" festivalu u Nišu.
Menadžer Zlatko Bardun koji organizuje koncert Puljana u Srbiji rekao je agenciji Beta da "KUD Idijoti" sviraju 30. maja u palanačkom klubu "Meš" pošto su organizatori niškog "Adrija roka" neprimereno kasno otkazali davno ugovoren nastup. "Zatrpani smo porukama fanova razočaranih otkazivanjem festivala. Nismo mogli zakazati solistički koncert pošto će Niš u to vreme pohoditi 'Propejn' i drugi bendovi iz još veće udaljenosti, koji su takođe 'izvisili' zbog neprofesionalnosti organizatora 'Adrija roka'", rekao je Bardun.
"KUD Idijoti" trebalo je da sviraju na prvom "Adrija roku", čije je održavanje 29, 30. i 31. maja na Gradskom polju u Nišu, najavljivano preko zvaničnog sajta www.adriarock.com koji nije sadržavao podatke o organizatorima niti kontakte osim mogućnosti slanja mejla. Najavljeni bendovi, finski glam rokeri "Hanoi roks" i metalci iz Italije "Foršadoving" uoči festivala saopštili da otkazuju učešće, ne navodeći razloge. Potom je nekoliko dana pred zakazani početak, na sajtu objavljeno je da se festival odlaže "usled tehničkih problema, odnosno produžetka roka za završavanje svih potrebnih tehničkih radova na infrastrukturi prostora održavanja festivala". Neimenovani organizatori "Adrija roka" saopštili su preko sajta da pomeraju datum održavanja festivala za 28. jun, i potom najavili da će pre toga 29. maja u niškom Studentskom kulturnom centru - Banovina prirediti koncert nazvan "Adria Rock Event 2008".
Kako je najavljeno, uz ulaznicu od 500 dinara na koncertu će svirati nekoliko manje poznatih bendova i američki metalci "Propejn", koji su bili prvobitno predviđeni kao jedni od nosilaca programa festivala "Adrija rok". Inače, po ranijem programu "Adrija rok" festivala trebalo je da drugog dana nosilac bude Erik Bardon sa grupom "Enimals", ali čuveni muzičar na svom sajtu nije naveo Niš kao mesto na kome bi trebalo da svira."
izvor:
http://www.blic.co.yu/zabava.php?id=43569
|
|
 |
|
 |
|
xnemanjax
|
Tema posta: Poslato: Sub Maj 31, 2008 8:19 am |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružio se: Čet Apr 12, 2007 5:40 pm Postovi: 949 Lokacija: nish
|
metalci "Propejn"

|
|
 |
|
 |
|
Gorana
|
Tema posta: Poslato: Sub Maj 31, 2008 8:40 pm |
|
 |
| Muzičar početnik |
Pridružio se: Pet Maj 16, 2008 9:31 pm Postovi: 8
|
Ja moram da se oglasim (off duty!!!).
Ljudi,meni je bilo fantasticno!!!! Posle festivala nisam mogla da zaspim od uzbudjenja i gomile pozitivnih utisaka!
Muzika je bila fantasticna! Eh,kad to ja kazem koja nikada nisam slusala ovako nesto,mogu misliti koliko ste tek vi uzivali. Stvarno prava stvar! Toliko energije,kvaliteta-nemam reci!!!! Jedva cekam drugi festivalski dan da izdivljam jos malo! A da sam promukla na ovom....jesam! Hvala Bogu pa ne moram odmah na TV
Moram da podelim sa vama utiske o momcima iz bendova. Ljudi su fenomenalni! Toliko normalni,opusteni,saljivdzije...Ma,svaka im cast! Druzili smo se kao da se znamo 500 godina,a ja ocekivala neke uobrazotine...Cccc,koliko je losa ta moja pretpostavka bila...Stvarno su carevi!
Ljudi su zavoleli Nis,Srbiju i rado ce doci ponovo i ja jedva cekam!
Necu vise da vas davim
Koga zanima,okacila sam neke privatne fotke (da ne bude posle ovo-ono) http://www.gradnis.net/profiles/gorana- ... s;album,10
A one koje sam videla na vasem forumu su profi!!!!!! Svaka cast ko god da ih je uslikao!
Ljubim vas sve!
Gorana
|
|
 |
|
 |
|
Hal 9000
|
Tema posta: Poslato: Ned Jun 01, 2008 2:03 am |
|
 |
| Senator |
 |
|
Gorana je napisao: A one koje sam videla na vasem forumu su profi!!!!!! Svaka cast ko god da ih je uslikao!
Evo, ruku si mi slikala

|
|
 |
|
 |
|
FoG-BeAsT
|
Tema posta: Poslato: Ned Jun 01, 2008 1:42 pm |
|
 |
| Studijski muzičar |
 |
Pridružio se: Ned Apr 22, 2007 1:52 pm Postovi: 317 Lokacija: Nish
|
Dobre slicice... 
_________________ You wana` feel, Let Go!!!
|
|
 |
|
 |
|
Gorana
|
Tema posta: Poslato: Ned Jun 01, 2008 5:19 pm |
|
 |
| Muzičar početnik |
|
|
Ma super su!
Jel imam dozvolu da ih iskoristim za jedan klipcic?
|
|
 |
|
 |
|
Sale
|
Tema posta: Poslato: Ned Jun 01, 2008 5:27 pm |
|
 |
| Đeneral Drogba |
 |
Pridružio se: Ned Okt 01, 2006 3:48 am Postovi: 380 Lokacija: Nis
|
Gorana je napisao: Ma super su! Jel imam dozvolu da ih iskoristim za jedan klipcic?
2 L piva = dozvola, ok? 
|
 |
|
Gorana
|
Tema posta: Poslato: Ned Jun 01, 2008 5:32 pm |
|
 |
| Muzičar početnik |
|