| Autoru |
Poruka |
|
theDude
|
Tema posta: Poslato: Pet Maj 16, 2008 2:45 pm |
|
 |
| Muzičar početnik |
Pridružio se: Pet Maj 16, 2008 1:58 pm Postovi: 5
|
MiB je napisao: Citiraj: Ajde neka se organizatori oglase sada!!!...a i mogao bi neko iz balkanrocka obzirom da podrzavaju festival... Mi pruzamo medijsku podrsku festivalu, nismo u organizaciji festivala. Festival ce da se odrzi jer je 27 bendova potvrdilo da gostuju na festivalu. Tu spadaju i Hanoi Rocks koji je jos februara (ako se dobro secam, mozda i gresim) postavio na zvanicnom da sviraju u Nisu. Kasnije je i Pro-Pain potvrdio svoj nastup. Ostala su jos tri glavna headliner-a. Jos uvek nije bilo zvanicne potvrde, ali to vec nije nasa stvar vec organizatora festa. Sto se tice Whitesnake-a i Scorpions-a to su bile samo glasine nigde nije zvanicno bilo objvaljeno da ovi bendovi dolaze. Tako da nas portal sa tim nema veze. Zamolio bih te da ne prozivas nas sajt jer on nije organizator i ne snosi nikakvu odgovornost za otkazivanje bendova i propuste u organizaciji festivala.
Ok nemam nista protiv vas, jasna mi je vasa uloga, zeleo sam samo da apelujem da je i vasa duznost kada cujete ovako nesto da obavestite ljude, jer karta kosta oko 30e, to nije sala! Cak bi trebalo na prvoj strani sajta da postavite ovu vest, jer ovo je sramota i za grad.
Daj Boze da makar Pro pain svira, ali brdo ljudi je kupilo kartu zbog te sonate i to je sramota.
U predhodnom postu sam napisao "vi" ali nisam mislio na vas koji drzite ovaj forum vec na tog lika koji je postovao.
|
|
 |
|
 |
|
Hal 9000
|
Tema posta: Poslato: Pet Maj 16, 2008 3:45 pm |
|
 |
| Senator |
 |
Pridružio se: Sre Apr 23, 2008 9:43 am Postovi: 1870 Lokacija: Vranje / Beograd
|
theDude je napisao: ewancheeka je napisao: crusader84 je napisao: Jel se zna otprilike satnica? Konkretno me najviše zanima kada bi počela i završila Sonata Arctica? Cim svi bendovi budu potvrdtili da im time line odgovara satnica ce biti postavljena na sajt, a i ja cu je izbaciti ovde... Pretpostavljam da pretpostavljas da ce Sonata kao headliner poceti kasnije uvece... Znaci ovako, kako ih (ili vas) nije sramota!!! Ne znam ko je sve upleten u ovu pricu, ali malopre sam na yu metalu video ovvaj post i jos neke.... "Da, znam zasto je to tako. Upravo sam dobila jos jednan mail na tu temu, jer se vesti brzo sire! Mislim da i to treba da podelim s vama jer je upuceno srpskoj koncertnoj publici a i ostaloj javnosti! QUOTE Hi there! I have been asked last autumn by my Serbian contact - Mr. Lubomir Petkovic from Oslo - to contract for the Nis-festival WHITESNAKE, THE SCORPIONS, HANOI ROCKS and SONATA ARCTICA. The festivals cam up with good offers, but in the end no monies have moved. In January we had to give up both WHITESNAKE and THE SCORPIONS as the festival promised to send all monies on the 17th of January and nothing happened. Then we gave up with these two headliners and their British agent was angry like hell, of course. We kept the two Finnish bands alive for a couple of months, but in spite of promises like "next week we´ll pay", nothing ever happened and I came to the undestanding with both bands that we´ll forget it. Lubomir Petkovic told them that they cannot advertise these two bands anymore and I have seen some lists from the festival where they have removed both of these. It comes as a shock to me that they still keep these two Finnish bands on their ads. Gerald Wilkes sent me an e-mail about this today and I forwarded it to Lubomir asking him to contact some media in Serbia to correct this. Obviously these Nis-people are total amateurs and also totally non-responsible of honouring any contracts and any payments. Sorry to say, but these people are responsible for ruining a lot of credibility of the Serbian business. The show business is in the end a small world and the word spreads around. During my 50 years in the business and promoting everybody from Frank Sinatra to The Rolling Stones, I have never come across anything like this. Best regards Antti" Ajde neka se organizatori oglase sada!!!...a i mogao bi neko iz balkanrocka obzirom da podrzavaju festival... Zalosno je da se ovo dogadja jer ovo ce da se odrazi i na naredne pokusaje da se nesto organizuje...na kraju krajeva ovo je otimanje para!!!
Najezio sam se dok sam chitao ovo...
Stvarno nemam rechi...
|
|
 |
|
 |
|
Bucher
|
Tema posta: Poslato: Pet Maj 16, 2008 5:48 pm |
|
 |
| Svetska zvezda |
 |
Pridružio se: Ned Mar 30, 2008 9:34 pm Postovi: 854 Lokacija: Prokuplje
|
|
Koliko je sada komplet karata???????
_________________ Logic doesn't make sense... DESTRUCTION TOOL-OLD SCHOOL!!!
|
|
 |
|
 |
|
HAD
|
Tema posta: Poslato: Pet Maj 16, 2008 7:56 pm |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
Pridružio se: Sre Sep 05, 2007 7:55 pm Postovi: 150 Lokacija: Nis
|
|
2550 din. (Dnevne, valjda 1000)
Shto se tiche ove chinjenice gore, nemojte odmah da skachete na ljude, prvo pitanje je ko tu shta muti, ali ne verujem da je festival prevara i ne zelim da ih optuzujem. Kad su vec ljudi tako smeli da kritikuju neka probaju da organizuju neshto u ovoj zabiti kakva je nesh grad... Shto se tiche balkanrock-a, Dekiju i celoj ekipi stvarno svaka chast, jer prvi izreklamiraju sve shto se deshava u ovome gradu...
Dakle, ponavljam, odslushajte prvo shta organizatori Adrie imaju da kazu, ne dizite odmah buku oko toga...
|
|
 |
|
 |
|
crusader84
|
Tema posta: Poslato: Pet Maj 16, 2008 8:10 pm |
|
 |
| Studijski muzičar |
Pridružio se: Ned Feb 11, 2007 12:58 am Postovi: 353
|
|
Ja npr znam gomilu ljudi koja bi išla na fest SAMO zbog Sonate i niko drugi ih uopšte ne zanima, tako da je ozbilja stvar pitanje da li oni dolaze il ne dolaze. Slažem se da je generalno dobro da se ovakva stvar održi, pa makar bilo i samo sa ovim manjim bendovima, ali ovo su ipak ozbiljne stvari sa kojima se ne sme igrati!
|
|
 |
|
 |
|
theDude
|
Tema posta: Poslato: Pet Maj 16, 2008 8:14 pm |
|
 |
| Muzičar početnik |
Pridružio se: Pet Maj 16, 2008 1:58 pm Postovi: 5
|
HAD je napisao: 2550 din. (Dnevne, valjda 1000
Shto se tiche ove chinjenice gore, nemojte odmah da skachete na ljude, prvo pitanje je ko tu shta muti, ali ne verujem da je festival prevara i ne zelim da ih optuzujem. Kad su vec ljudi tako smeli da kritikuju neka probaju da organizuju neshto u ovoj zabiti kakva je nesh grad... Shto se tiche balkanrock-a, Dekiju i celoj ekipi stvarno svaka chast, jer prvi izreklamiraju sve shto se deshava u ovome gradu...
Dakle, ponavljam, odslushajte prvo shta organizatori Adrie imaju da kazu, ne dizite odmah buku oko toga...
Moram da ti odgovorim i obecavam vise se ne javljam po tom pitanju, ko razume sta sam napisao gore shvatice da je to samo korektno upozorenje.
Prvo ja sam prozivao ljude na yu metalu misleci da neki beogradjani zele da miniraju adriu, pa su me ubrzo uverili o cemu se radi!
Drugo sasvim je normalno da ljude upozorim kad vec znam mislim da su ovakve stvari neverovatan bezobrazluk, ako je ovo gore tacno, (a vi procenite da li je onaj mail uverljiv)
Igrom slucaja bas sam ja pre par godina pokusao da organizujem paradise lost u Nisu i bio sam sa menadzerom u pregovorima 3-4 meseca skoro sve da smo utanacili i onda su me u Nisu ispalili za prostor, ja sam njima javio da ipak nemam para...tako da se slazem sa tim...koncert je trebalo da bude vece pre svirke u beogradu..
...Cinjenica je da niko nije prevaren tada jer nijednu reklamu nisam pustio, zato sto sam dovoljno zdrav da shvatim da tada nisam imao konacan dogovor i da ne treba da obmanjujem ljude...
Tako ne znam sta vise da ti kazem sem da i dalje kad bi me neko ubedio da pro pain svira isao bih te veceri...ali ubedite me
pozdrav
|
|
 |
|
 |
|
HAD
|
Tema posta: Poslato: Pet Maj 16, 2008 9:18 pm |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
|
|
Hm, sad sam se i ja zabrinuo, trenutno kopam po netu i na nekoliko mesta tipa: "last.fm", "Metal Storm", "oficijalni Adria-rock sajt"... pishe da nastupaju i Sonata i The Animals.... No na par mesta tipa "www.eventim-yu.com", "Adria-Rock myspace"... Pishu informacije bez ovih izvodjacha, ne znam da li su u pitanju zastarele informacije, ili prevara, ali sad mi tek nishta nije jasno.
|
|
 |
|
 |
|
crusader84
|
Tema posta: Poslato: Pet Maj 16, 2008 9:31 pm |
|
 |
| Studijski muzičar |
Pridružio se: Ned Feb 11, 2007 12:58 am Postovi: 353
|
|
 |
|
 |
|
Gorana
|
Tema posta: Poslato: Pet Maj 16, 2008 9:45 pm |
|
 |
| Muzičar početnik |
Pridružio se: Pet Maj 16, 2008 9:31 pm Postovi: 8
|
Ola everybody!
Ja sam Gorana,takodje PR festivala. Znam da je Ivana na forumu,ali prosto sm morala samo ovo da kazem-da li mislite da je neko toliko lud da javno siri takve dezinformacije? Mucjnite malo glavom.Svako ko iole zna malo engleskog je mogao da iskoristi opstu situaciju u nasoj zemlji kao inspiraciju za onaj mejl
Sto se mene tice,ko veruje-uzivace u odlicnom festivalu,a ko ne veruje..propustice mnogo! Ja uzivam radeci za Adriu!
That's all from me!
Kisses!
|
|
 |
|
 |
|
HAD
|
Tema posta: Poslato: Pet Maj 16, 2008 10:14 pm |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
|
Citiraj: Ola everybody! Ja sam Gorana,takodje PR festivala. Znam da je Ivana na forumu,ali prosto sm morala samo ovo da kazem-da li mislite da je neko toliko lud da javno siri takve dezinformacije? Mucjnite malo glavom.Svako ko iole zna malo engleskog je mogao da iskoristi opstu situaciju u nasoj zemlji kao inspiraciju za onaj mejl Zabole stomak... Sto se mene tice,ko veruje-uzivace u odlicnom festivalu,a ko ne veruje..propustice mnogo! Ja uzivam radeci za Adriu! That's all from me! Kisses!
Izvini, molim te, a kako da verujemo tebi kad na sajtovima Hanoi Rocks-a i Sonate-e ne stoji nishta o dolasku u Nish??? Shto se tiche shirenja informacija, znam za vishe sluchajeva kada je u Nishu organizator zajebo gostujuci bend, strpao pare u dzep i pobegao sa istim... Neko ovde igra veliku igru...
|
|
 |
|
 |
|
MiB
|
Tema posta: Poslato: Pet Maj 16, 2008 10:39 pm |
|
 |
| Site Admin |
 |
Pridružio se: Ned Avg 20, 2006 2:07 am Postovi: 6898 Lokacija: Nis
|
crusader84 je napisao: http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=36599&view=findpost&p=1669472
Ja vise ne znam kome da verujem
_________________ http://www.balkanrock.com"Without music, life would be a mistake." - Friedrich Nietzsche Ja nisam među 10 miliona ljudi koji su gledali finale "Zvezde Granda", ja sam među onih 200 koji su bili na Demo Battle FestuMiB's Cornershop
|
|
 |
|
 |
|
Max
|
Tema posta: Poslato: Sub Maj 17, 2008 1:15 am |
|
 |
| Muzičar početnik |
Pridružio se: Ned Dec 16, 2007 8:33 pm Postovi: 24 Lokacija: Beograd
|
|
Ja da riziqjem sa ovim nemam nameru... mene karta do Nisha izadje kao dnevna karta... nemam ni ja bash para na bacanje...
|
|
 |
|
 |
|
Hal 9000
|
Tema posta: Poslato: Sub Maj 17, 2008 2:36 am |
|
 |
| Senator |
 |
Pridružio se: Sre Apr 23, 2008 9:43 am Postovi: 1870 Lokacija: Vranje / Beograd
|
HAD je napisao: Shto se tiche shirenja informacija, znam za vishe sluchajeva kada je u Nishu organizator zajebo gostujuci bend, strpao pare u dzep i pobegao sa istim... Neko ovde igra veliku igru...
Skidam kapu za post, true!
|
|
 |
|
 |
|
ewancheeka
|
Tema posta: Poslato: Sub Maj 17, 2008 3:44 am |
|
 |
| Muzičar početnik |
 |
Pridružio se: Uto Maj 13, 2008 6:06 pm Postovi: 21
|
|
Uhhh..... upravo sam se ulogovala prvi put od jutros i sloshilo mi se od onog citata... Sve sto trenutno mogu da kazem je da je verovatno po sredi neka izjava koja je totalno outdated (posto ne stoji od kog je datuma sama izjava niti stoji da se odnosi na Adria Rock konkretno- vec na Nis- a bilo jeste neuspelih pokusaja organizovanja nastupa tih grupa u nasem gradu), ali cu se svakako suzdrzati od daljeg komentara dok ne odem sutra do kanca da nabavim neki fizicki dokaz placanja ili ugovora koji cu moci da postujem kao scan jpg....
Ovo je zaista previse pipavo i zaista ne ocekujem verovanje na rec....
Btw, stvarno ne kontam cemu ono prozivanje Balkanrock-a ovim povodom?! Ljudi vredno, strucno i objektivno rade svoj posao koji NIJE organizovanje festivala....
_________________ IDIOT, n. A member of a large and powerful tribe whose influence in human affairs has always been dominant and controlling
|
|
 |
|
 |
|
ewancheeka
|
Tema posta: Poslato: Sub Maj 17, 2008 10:50 am |
|
 |
| Muzičar početnik |
 |
Pridružio se: Uto Maj 13, 2008 6:06 pm Postovi: 21
|
|
Evo mene opet: Ja nadala jutros frku i paniku kod organizatora koji mi se nasmejase i rekose da sacekate ponedeljak i onda posetite Sonatin sajt (kod HR mislim da vec poodavno stoji medju tour dates), posto bi tad trebalo da im bude gotov update sajta...
Aj pa tako....
_________________ IDIOT, n. A member of a large and powerful tribe whose influence in human affairs has always been dominant and controlling
|
|
 |
|
 |
|