Registruj se    Prijavite se    Forum    Pretraga    FAQ

Index boarda » KONCERTI » FESTIVALI

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 39 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3
Autoru Poruka
 Tema posta:
 Post Poslato: Čet Maj 08, 2008 4:58 pm 
Site Admin
Korisnikov avatar

Pridružio se: Ned Avg 20, 2006 3:07 am
Dejan je napisao:
Nakon Nightfall-a i Art Diler nece nastupati na festivalu.

:( :(

"Without music, life would be a mistake." - Friedrich Nietzsche

Ja nisam među 10 miliona ljudi koji su gledali finale "Zvezde Granda", ja sam među onih 200 koji su bili na Demo Battle Festu

Vrh 

Tema posta:
 Post Poslato: Čet Maj 08, 2008 6:20 pm 
Senator
Korisnikov avatar

Pridružio se: Ned Feb 25, 2007 2:08 am
Art Diler tada nastupa u Kucevu...
Al dobro, barem dolaze na Hit202ke :XD

Blog #1 - Development
Blog #2 - Random links & rant

Death is Left-Handed

Vrh 

Tema posta:
 Post Poslato: Čet Maj 08, 2008 9:31 pm 
Site Admin
Korisnikov avatar

Pridružio se: Pon Okt 02, 2006 6:09 pm
Evo ja sam se dovukao do dimitrovgrada i vec sam se dovatio za flajku jelena! :)
Bina se jos uvek montira a ne mogu da verujem da ovi bendovi ne sviraju! Ovog puta je bina okrenuta ka shumarku a iza nje je hala. Deluje mi mala ali videcemo kakva ce biti ujutru kad podignu rampe sa reflektorima. Iznenadilo me da prostor nije ogradjen ali ce to verovatno resiti kordonom volontera.

Vidimo se sutra ljudi! :D

Ne pij dok voziš, mogao bi da prospeš!

Vrh 

Tema posta:
 Post Poslato: Sub Maj 10, 2008 1:09 am 
Site Admin
Korisnikov avatar

Pridružio se: Ned Avg 20, 2006 3:07 am
Upravo sam stigo iz DImitrovgrada, super sam se proveo. Bilo je nekih stvarno kvalitetnih benova i nekih poprilicno budjavih. John Lawton je sa grupom BTR odrzao sjajan koncert. Sutra ocekujte detaljan izvestaj i intervju koji je John Lawton uradio za balkanrock.com

Odoh sad na spavanje

"Without music, life would be a mistake." - Friedrich Nietzsche

Ja nisam među 10 miliona ljudi koji su gledali finale "Zvezde Granda", ja sam među onih 200 koji su bili na Demo Battle Festu

Vrh 

Tema posta:
 Post Poslato: Sub Maj 10, 2008 1:23 pm 
Legendarni muzičar
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sre Feb 06, 2008 10:17 pm
Ljudi znaci bilo je fenomenalno, doduse na pocetku je malo bilo smor jer je tonac(ko god mu je dao to zvanje moz da se odmah ubije) u sred svirke ovih bendova koji su nastupali ranje nasao da se setka i namesta nesto a ustvari samo je stvari cinio gorim. Kasnije kako se atmosfera zagrevala bilo je sve vise ljudi sto iz bugarkse sto i ovih nasih, nastup benda BTR me je odusevio iako pesme koje nisam razumeo jer su bile na bugarskom odlicno su zvucale, kasnije se pojavila zvezda veceri i bilo je GREAT.

Nadam se da Mixa nije bio pojeden od strane vukova... :XD

...give me one more medicated peaceful moment...

Vrh 

Tema posta:
 Post Poslato: Sub Maj 10, 2008 4:42 pm 
Studijski muzičar
Korisnikov avatar

Pridružio se: Ned Apr 22, 2007 2:52 pm
MiB je napisao:
Bilo je nekih stvarno kvalitetnih benova i nekih poprilicno budjavih. John Lawton je sa grupom BTR odrzao sjajan koncert.
Odoh sad na spavanje

Slazem se sa MiB-om stvarno je bilo sjajno... Mada bilo je i dosta propusta...
ali ipak je sve to RocK&Roll...:XD

Svaka cast Johnu Lawtonu i momcima iz BTR-a, ja dosada nisam bio u prilici da vidim onakvu dozu profesionalizma i navezbanosti a da to opet sve izgleda prirodno...

Vrh 

Tema posta:
 Post Poslato: Sub Maj 10, 2008 11:57 pm 
Site Admin
Korisnikov avatar

Pridružio se: Pon Okt 02, 2006 6:09 pm
Evo i ja sam se dovukao kuci......nisu me pojeli vukovi.... :P

Festival je prosao jako zanimljivo.....neke stvari su bile fenomenalne a neke dno dna...
Onaj tonac se setao covek tri sata na bini ometajuci nastup svih predgrupa, sto je stvarno sramota. Imao sam utisak da ce neko od izvodjaca na kraju da ga izbije...

Organizacija je imala dosta propusta, mada da ne gresim dusu ljudi iz Opstine Dimitrovgrad su nam stvarno izasli u susret za sve sto smo im zatrazili.
Zahvalio bih se predsedniku opstine Veselinu Velickovu i njegovom zameniku Vasku Aleksovu za svu podrsku i pomoc balkanrocku u Dimitrovgradu.

Cene u gradu i na festu su bile sasvim pristupacne, svi volonteri (i volonterke :XD ) maksimalno ljubazni.... Vidi se da im je rok za fest bio kratak i da su neke stvari docekali nespremni ali bar to nisu krili i vec su nam se uvek uz osmeh obracali, sto je jako retko doziveti na ovakvim manifestacijama.

Sto se bendova tice i tu je bilo "shareno"......od vrhunskih sastava do "jedva se zbrasmo"...
Od Arie Aeterne koja nas je ostavila bez daha do nekog benda (da mu ne pominjem ime) koji nas je kolektivno rasplakao....bukvalno smo vristali od smeha....

Bugarski bend BTR koji sam imao prilike da cujem vec par puta je bio fantastican kao i uvek. Oni su pratili Johna Lawtona i priredili fantastican nastup kao jedan dobro uigran tim.
Pitao sam jednog BTR-ovca da li imaju zelju da sviraju u Nisu, jer su do sada jedini njihovi nastupi bili u Dimitrovgradu, i rekao mi je da bi jako voleo da prosire svirke po Srbiji samo ih niko nije zvao... Pa mi je palo na pamet da popricam malo na tu temu sa organizatorima ovogodisnjeg Beer festa......

Sa Lawtonom smo imali fantastican intervju....lik je jako prijatan i druzeljubiv.....dok je on cevcio viski ja sam mu sa vinjakom pravio drustvo a MiB me ispravljao dok sam mu na mom polupijanom engleskom jeziku postavljao pitanja......

Hvala na pomoci i drugarima wackledude-u i fog-beast-u, za sva popijena piva... :XD

Ne pij dok voziš, mogao bi da prospeš!

Vrh 

Tema posta:
 Post Poslato: Uto Maj 20, 2008 4:04 pm 
Klupski muzičar

Pridružio se: Ned Apr 13, 2008 8:31 pm
Vidim da su uglavnom komentari na festival pozitivni pa se zato nadam da se vidimo i sledece godine na Peace festu :) Ja zbog bolesti nisam mogla da odem na koncert Lawtona i BTR. Otslushala sam samo 4 benda- Vesko i Kuriri, Bad Memory, Legacy i malo Dok 7. Najinteresantnije mi je bilo da chujem Legacy i dopali su mi se, ali me jako iznervirao onaj tonac koji se bash za vreme njihovog nastupa shetao ko blesav po bini. Zato su oni i svirali malo vishe. Inache, to je bend koji pre koji mesec nastupao u Nishu kao predgrupa Alogii. Zalim shto nisam uspela da chujem Perfect strangers- oni su iz Bugarske i bugari ih mnogo vole. BTR u Bugarskoj nisu omiljeni bash zato shto najvishe pevaju obrade. A pesme na bugarskom su im ok. i mislim da bi trebalo malo vishe njih da forsiraju (u odnosu na proshlogodishnji festival, ne znam kako je bilo sada). A propusta u organizaciji je bilo, i to velikih- reklame skoro da nije bilo, a spisak bendova koji su nastupali na festu je izashao 4-5 dana pre samog festa, a odobren je shestog maja, pritom ochigledno niko nije imao pojma da Night Fall i Art Diler nece nastupati, jer sdam ja uzela spisak od organizatora pet minuta nakon shto je potpisan i shto mu je udaren pechat. Do 5.-6. aprila se nije ni znalo da li ce se fest uopshte odrzati pa je bilo samo oko mesec dana za organizaciju istog, pritom organizatori nikoga nisu slushali kada smo im davali savete o tome shta treba da se uradi i kako treba da se odradi reklama za fest. Nije bilo plakata po vecim gradovima, nije bilo majica, nije bilo nichega. Tek poneka reklama na lokalnim televizijama, ali suvishe kasno. Sve u svemu, dobro je shto je i ovako ispalo. Poslala sam svoj telefon bendu Night fall da bismo sledece godine bili u kontaktu poshto ja malo brze dobijam infformaciju o tome ko uchestvuje a ko ne, pa se nadam da cemo ih sledece godine videti na festu :) Ove godine mi se nije dopalo i to shto su bendovi mogli da otpevaju samo po tri pesme. Bolje da je festival bio dvodnevan.

http://www.facebook.com/profile.php?ref ... 186&ref=ts

Vrh 

Tema posta:
 Post Poslato: Uto Maj 20, 2008 4:05 pm 
Klupski muzičar

Pridružio se: Ned Apr 13, 2008 8:31 pm
I hvala Balkanrock-u za intervju- stvarno je fantastichan :wink: Vidimo se sledece godine :-D

http://www.facebook.com/profile.php?ref ... 186&ref=ts

Vrh 

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 39 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3

Index boarda » KONCERTI » FESTIVALI