| Autoru |
Poruka |
|
janko CS
|
Poslato: Pon Feb 25, 2008 8:38 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
Pridružio se: Pon Avg 06, 2007 12:37 am Postovi: 1493
|
|
David Coverdale je voleo da menja postave i clanove , tako da je kroz njegov bend proso veliki broj gitarista , ovde nece biti svi vec samo neki bitniji, koji je po vama ostavio najjaci utisak?
_________________ Then we go to studio well hang over and we play one same song over and over!
We had a cocktail,and another one and another and by the end of the night we were hammered!!!!!!!!
http://www.myspace.com/janko_sixx
|
|
 |
|
 |
|
Dr Feelgood
|
Poslato: Pon Feb 25, 2008 9:11 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
Pridružio se: Sub Nov 24, 2007 5:30 pm Postovi: 1286 Lokacija: The City of Angels
|
|
Pa ovako najvise volim Vandenberga, najboli je po meni, posle bi mogo da ide Aldrich, pa i Sykes je odlican giratista on je smislio dosta dobrih pesama, Campbel je isto mnogo jak, de ti je Reb Bitch iz Wingera nesreco jedna i on je mnogo jak, Warren DeMartini mi se svidja u poslednje vreme, ovo je njegova gitara na avatrau, stive vai je dobar ali se nije mnogo pokazao u WS, a ovi Moodsen me licno ne impresioniraju, i oni su OK al dobro.
Po meni je WS bend koj je imao najbolje gitariste na svetu.To su sve najbolji americki gitaristi koj su svirali po Ratt, Dokken, Winger, kod Dia i u Def Leppard i u druge tako da je David uvek umeo da izabere dobrog girtaristu
Novi tandem Aldrich/Bitch je odlican strasni su gitarisi, bravo brate za ovu temu
_________________ "It's Only Rock 'n' Roll (But I Like It)"
|
|
 |
|
 |
|
janko CS
|
Poslato: Pon Feb 25, 2008 10:01 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
|
|
pa stavio sam ja i beacha ali ne znam sto ga nije otkucao , mozda ne moze toliko
_________________ Then we go to studio well hang over and we play one same song over and over!
We had a cocktail,and another one and another and by the end of the night we were hammered!!!!!!!!
|
|
 |
|
 |
|
Aqualung
|
Poslato: Pon Feb 25, 2008 10:53 pm |
|
 |
| Site Admin |
 |
Pridružio se: Pon Apr 23, 2007 5:56 pm Postovi: 2758 Lokacija: Sittin' On A Park Bench
|
|
Po mom skromnom mishljenju, gospodin Sykes je no.1!
Zatim ide Mardsen/Moody dvojac(stara shkola, respect!) pa tek onda svi ostali.
P.S. moze da ubaci opcija koliko hocesh, samo dodaj jednu blank kolonu ispod.
_________________ Moja gitara želi da spali tvog ćaleta. http://www.youtube.com/watch?v=CmYbHYslZiM (1.54 - 2.33)
|
|
 |
|
 |
|
Aqualung
|
Poslato: Pon Feb 25, 2008 10:54 pm |
|
 |
| Site Admin |
 |
Pridružio se: Pon Apr 23, 2007 5:56 pm Postovi: 2758 Lokacija: Sittin' On A Park Bench
|
|
 |
|
 |
|
janko CS
|
Poslato: Pon Feb 25, 2008 11:00 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
|
|
za mene su sykes i vandenberg vrh , a ozbiljno im se primice aldrich koga cemo da vidimo na delu na novom albumu
mardsen i moody su old school, nisu losi ali malo smaraju
|
|
 |
|
 |
|
MiB
|
Poslato: Pon Feb 25, 2008 11:16 pm |
|
 |
| Site Admin |
 |
Pridružio se: Ned Avg 20, 2006 3:07 am Postovi: 7954 Lokacija: Nis
|
|
Glasao sam za John Sykes-a, presudilo je to sto svira na albumu iz 1987. a to mi je njihov omiljeni album. Drugi izbor bi mi bio Adrian Vandenberg koji je odlicno uradio aranzmane za Starkers in Tokyo. Steve Vai-a volim da slusam, ali kao solo gitaristu (ili u Alcatrazz-u) ali u Whitesnake-u mi se nije dopadao. A Aldrich-a i ne mirisem nesto. Gledao sam neki WS koncert Live in the still of the night gde on svira i uopste mi se nije dopalo kako je odradio aranzmane za solaze, potpuno ih je zasrao.
_________________ http://www.balkanrock.com"Without music, life would be a mistake." - Friedrich Nietzsche Ja nisam među 10 miliona ljudi koji su gledali finale "Zvezde Granda", ja sam među onih 200 koji su bili na Demo Battle Festu
|
|
 |
|
 |
|
Dr Feelgood
|
Poslato: Pon Feb 25, 2008 11:44 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
Pridružio se: Sub Nov 24, 2007 5:30 pm Postovi: 1286 Lokacija: The City of Angels
|
|
da Vai se nije bas uklpio u WS a i De Martini koj je takodje odlican gitarista isto nije ostavio neki trag u Ws nisu izdali ni album ta postava iz 94
|
|
 |
|
 |
|
janko CS
|
Poslato: Pon Feb 25, 2008 11:46 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
|
|
nije bre , bas ih je dobro uradio , neke je promenio malo ali to je izbor svakog gitariste koji drzi do sebe
sto se tice steve vai-a on je samo solaze i doradio na albumu slip of the tongue
warren de martini ostao je bez pecata u ws jer u to vreme nije bilo snimanja album , ali je zato dokazao da je odlican gitarista u svojoj maticnoj grupi RATT
vivian campbel ssvirao u vreme albuma iz 1987 i sa vandenbergom cnio odlican tandem, inace pre ws-a svirao kod Dia i to od prvog albuma, a ksanije postaje stalni clan def lepparda
reb beach koji sada svira u ws, ima zaduzenje za neke solo deonice, mislim da je tu aldrich vise u planu ali Reb Beach uporedo svira i u opet odofrmljenom bendu WInger (inace njegov maticni bend) , sa aldrichom cini strasan tandem, prosto su me i jedan i drugi na koncertu ocarali
odavde vidimo da je coverdale uvek imao njuh da nadje dobrog gitaristu , u vise navrata i odlican dvojac, a cak su mu neke postave benda licile i na some kind of supergroup
|
|
 |
|
 |
|
Henderson
|
Poslato: Uto Feb 26, 2008 12:05 am |
|
 |
| Studijski muzičar |
Pridružio se: Čet Nov 29, 2007 8:34 pm Postovi: 411 Lokacija: Nis
|
|
Glasao sam za Vai-a,iako mislim da njegov stil sviranja ne odgovara grupi,a nesto i ne volim Whitesnake.Ipak,on mi je omiljeni gitarista.
|
|
 |
|
 |
|
Dr Feelgood
|
Poslato: Uto Feb 26, 2008 12:24 am |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
|
Evo da kazemo nesto o ovim gitarisima, predstavljam va elitu americko/engleskog hard rocka
John Sykes:
Godine- 48
Mesto Rodjenja- Rading, England
Zanr- Hard Rock
Aktivan gitarista od 1980
Bendowi- Streetfighter, Badlands, Tigers of Pan
Tang, Thin Lizzy, Whitesnake i njegov Blue Murder
Vivian Campbel:
Godine- 45
Mesto Rodjenja- Belfast, Severna Irska
Zanr- Hard Rock
Akivan gitarista od 1977
Bendovi- Sweet Savage, Dio, Trinity, Whitesnake, Riverdogs, Shadow King, Def Leppard, Clock
Adrian Vandenberg
Godine- 54
Mesto rodjenja- Enschende Holandija
Zanr- Hard Rock, Blues Rock
Aktivan od 1978
Bendovi- Whitesnake, Vandenberg, Manic Eden
Steve Vai
Godine- 47
Mesto rodjenja- New York USA
Zanr- instumental rock, hard rock, heavy metal
Aktivan od 1980
Bendovi- David Lee Roth, Whitesnake, Alcatrazz, Frank Zappa, G3
Warren De Martini
Godine- 44
Mesto rodjenja- Chicago USA
Zanr- Glam Metal, Hard Hock
Aktivan od 1981
Bendovi- RATT, Whitesnake, Dio
Dough Aldrich
Godine- 44
Mesto rodjenja- North Carolina USA
Zanr- Hard Rock, Heavy Matal
Aktivan od 1986
Bendovi- Whitesnake, Dio, Hurricane
Reb Beach
Godine- 44
Mesto rodjenja- Pitsburg USA
Zanr- Glam Metal, Hard Rock
Aktivan od1985
Bendovi- Winger,Dokken,Whitesnake,The Mob,Night Ranger

|
|
 |
|
 |
|
Dr Feelgood
|
Poslato: Uto Feb 26, 2008 12:30 am |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
|
|
jel moze neko od administratora da pretvori ove adrese u slike da se vide lepo, bio bi vam zahvalan
|
|
 |
|
 |
|
MiB
|
Poslato: Uto Feb 26, 2008 12:36 am |
|
 |
| Site Admin |
 |
Pridružio se: Ned Avg 20, 2006 3:07 am Postovi: 7954 Lokacija: Nis
|
Sredjeto 
_________________ http://www.balkanrock.com"Without music, life would be a mistake." - Friedrich Nietzsche Ja nisam među 10 miliona ljudi koji su gledali finale "Zvezde Granda", ja sam među onih 200 koji su bili na Demo Battle Festu
|
|
 |
|
 |
|
janko CS
|
Poslato: Uto Feb 26, 2008 12:40 am |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
|
|
super ti je ovo
|
|
 |
|
 |
|
Dr Feelgood
|
Poslato: Uto Feb 26, 2008 12:55 am |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
|
|
pa da znaju ljudi za sta glasaju
|
|
 |
|
 |
|