| Autoru |
Poruka |
|
nucleus
|
Poslato: Pon Jan 21, 2008 3:36 am |
|
 |
| Site Admin |
Pridružio se: Uto Jul 10, 2007 3:37 pm Postovi: 1583 Lokacija: Niš
|
Jeremy je napisao: horse_cranium je napisao: ovi iz Slayera mogu samo da zavide Metaliki mom dobrom drugaru, zato sto nikad nece biti toliko popularni A ni toliko dobri! ...makar jos 100 Grammy-ja dobili (toliko o tome da se nikad nisu komercijalizovali).
Jel Grammy mora automatski da znaci da se neki bend iZkomercijalizovao? 
_________________ The whole purpose of playing live is to blow people's heads off... That's what metal is. Anybody who says otherwise is not playing heavy metal.
|
|
 |
|
 |
|
Aqualung
|
Poslato: Pon Jan 21, 2008 3:41 am |
|
 |
| Site Admin |
 |
Pridružio se: Pon Apr 23, 2007 5:56 pm Postovi: 2758 Lokacija: Sittin' On A Park Bench
|
|
Pa Metallica su se iskomercijalisali poprilichno, da se ne lazemo.
Ali komercijalno ne mora po defaultu da znachi i loshe. Album 'Black'(1991) je recimo komercijalan ali i odlichan.
_________________ Moja gitara želi da spali tvog ćaleta. http://www.youtube.com/watch?v=CmYbHYslZiM (1.54 - 2.33)
|
|
 |
|
 |
|
Jeremy
|
Poslato: Pon Jan 21, 2008 3:59 am |
|
 |
| Legendarni muzičar |
Pridružio se: Čet Feb 08, 2007 12:23 pm Postovi: 4044
|
nucleus je napisao: Jeremy je napisao: horse_cranium je napisao: ovi iz Slayera mogu samo da zavide Metaliki mom dobrom drugaru, zato sto nikad nece biti toliko popularni A ni toliko dobri! ...makar jos 100 Grammy-ja dobili (toliko o tome da se nikad nisu komercijalizovali). Jel Grammy mora automatski da znaci da se neki bend iZkomercijalizovao? 
Da. Grammy je muzicki ekvivalent Oskara, sto znaci da nominacije i nagrade nisu odraz volje publike, vec produkcijskih kuca.
|
|
 |
|
 |
|
ludak86
|
Poslato: Sre Jan 23, 2008 8:34 pm |
|
 |
| Demo muzičar |
 |
Pridružio se: Pon Okt 15, 2007 7:00 pm Postovi: 58 Lokacija: nis
|
|
Mom muzickom ukusu vise lezi matalica.
|
|
 |
|
 |
|
Blessed
|
Poslato: Uto Apr 29, 2008 9:47 pm |
|
 |
| Muzičar početnik |
Pridružio se: Uto Apr 08, 2008 1:08 pm Postovi: 15 Lokacija: ukleta zemlja
|
|
Slayer je popularniji među metalcima a Metallica je kult.
_________________ Zivot je predivan....
|
|
 |
|
 |
|
Bucher
|
Poslato: Sre Apr 30, 2008 3:38 pm |
|
 |
| Svetska zvezda |
 |
Pridružio se: Ned Mar 30, 2008 10:34 pm Postovi: 901 Lokacija: Prokuplje
|
|
SHOW NO MERCY!!!!!!!!!!!
_________________ Logic doesn't make sense... DESTRUCTION TOOL-OLD SCHOOL!!!
|
|
 |
|
 |
|
laki
|
Poslato: Pon Maj 19, 2008 11:05 pm |
|
 |
| Studijski muzičar |
 |
Pridružio se: Pon Maj 12, 2008 1:30 am Postovi: 370 Lokacija: nish
|
stvarno tesko pitanje ali ipak slayer posto su ostali dosledni sebi. 
_________________ that is I lecler 
|
|
 |
|
 |
|
IVANHC
|
Poslato: Ned Avg 17, 2008 1:50 pm |
|
 |
| Banovan |
Pridružio se: Čet Avg 07, 2008 3:01 pm Postovi: 65
|
IcE je napisao: Ni jedno ni drugo...ali pre Metallica  boze sacuvaj 
|
|
 |
|
 |
|
Brann
|
Poslato: Ned Avg 17, 2008 6:07 pm |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
Pridružio se: Sub Avg 16, 2008 1:44 pm Postovi: 277
|
Jeremy je napisao: nucleus je napisao: Jeremy je napisao: A ni toliko dobri! ...makar jos 100 Grammy-ja dobili (toliko o tome da se nikad nisu komercijalizovali). Jel Grammy mora automatski da znaci da se neki bend iZkomercijalizovao?  Da. Grammy je muzicki ekvivalent Oskara, sto znaci da nominacije i nagrade nisu odraz volje publike, vec produkcijskih kuca. Upravo si sam sebe negirao. Odraz volje publike bi se gledao preko tiraza albuma, a u isto vreme to odgovara produkcijskim kucama jer zaradjuju vise kinte. Uostalom, postoji milion primera u istoriji muzike da su se krajnje nekomercijalni albumi prodali u velikom tirazu jer su FORMIRALI TRZISTE, i obratno.. mnogi komercijalni albumi se nisu prodali u velikom tirazu. Glasao sam za Metallica-u jer je, ako izuzmemo post-Black Album period, izdala 5 vrhunskih metal albuma koji svi do jednog mogu da konkurisu za najvisa mesta na bilo kojoj listi, dok je Slayer prilicno nekonzistentan. A i pokusavaju da sviraju istu muziku 25 godina, sto vec postaje i po malo smesno (kao Sex Pistolsi na Exitu). Da se razumemo, apsolutno OBOZAVAM oba benda, ali kad je u pitanju muzicko stvaralastvo, Metallica je ipak ispred Slayer-a.. A i kad smo komercijalizacije, pogledaj Metal: A Headbanger's Journey, prilicno dobar dokumentarac Sam-a Dunn-a, i videces da je album God Hates Us All dobio takav naziv, citiram, "zato sto dobro zvuci".
|
|
 |
|
 |
|
Slash
|
Poslato: Pet Okt 17, 2008 5:26 pm |
|
 |
| Banovan |
Pridružio se: Pet Okt 17, 2008 1:31 pm Postovi: 8
|
|
Glasao sam za metallicu jer ima dosta dobrih pjesama i jer su osnivaci trash metala a slayera i nisam bas neki ljubitelj.
|
|
 |
|
 |
|
nucleus
|
Poslato: Pet Okt 17, 2008 8:18 pm |
|
 |
| Site Admin |
Pridružio se: Uto Jul 10, 2007 3:37 pm Postovi: 1583 Lokacija: Niš
|
Slash je napisao: Glasao sam za metallicu ... i jer su osnivaci trash metala ... Ovo ti nije trebalo... 
_________________ The whole purpose of playing live is to blow people's heads off... That's what metal is. Anybody who says otherwise is not playing heavy metal.
|
|
 |
|
 |
|
Metalce
|
Poslato: Sub Okt 25, 2008 2:30 pm |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
Pridružio se: Pon Sep 08, 2008 7:45 pm Postovi: 163 Lokacija: Nis\Bec
|
|
ipak mi se vise svidja Slayer ..
_________________ 4 Metal We Fight !!!
|
|
 |
|
 |
|
IgorABCD
|
Poslato: Pon Nov 03, 2008 4:23 pm |
|
 |
| Studijski muzičar |
 |
Pridružio se: Pet Okt 31, 2008 4:55 pm Postovi: 445
|
|
Metallica je metallica !
_________________ Omne bellum sumi facile, ceterum aegerrume desinere
Anti Emo Army
|
|
 |
|
 |
|
GuitarHero
|
Poslato: Pet Nov 21, 2008 11:33 pm |
|
 |
| Svetska zvezda |
 |
Pridružio se: Sre Nov 19, 2008 2:21 pm Postovi: 876 Lokacija: Srbac
|
|
Metallica je puno bolja pricajte sta ocete.
_________________ oʞɐdoɐu ǝuǝɹʞ ǝu oʇsǝu ʞop oɹqop ǝɾ ǝʌs666 number of the Beers http://www.srbac.net
|
|
 |
|
 |
|
Angel of Darkness
|
Poslato: Sre Feb 18, 2009 8:58 pm |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
Pridružio se: Ned Nov 16, 2008 12:22 am Postovi: 140 Lokacija: Velika Plana
|
|
metallica
_________________ ~ Sick of crying ~ ~ tired of trying ~ ~ yeah I'm smiling ~ ~ But inside I'm dying~
|
|
 |
|
 |
|