| Autoru |
Poruka |
|
tasa_nis
|
Poslato: Sre Apr 25, 2007 1:12 am |
|
 |
| Demo muzičar |
Pridružio se: Ned Nov 26, 2006 6:55 pm Postovi: 58 Lokacija: Nis
|
Da da prebacio sam se 
|
|
 |
|
 |
|
Aqualung
|
Poslato: Pon Maj 28, 2007 12:10 am |
|
 |
| Site Admin |
 |
Pridružio se: Pon Apr 23, 2007 5:56 pm Postovi: 2758 Lokacija: Sittin' On A Park Bench
|
|
He, Smederevci... Dobri su Alogichari, super su momci, i shto je najvaznije, nije im slava udarila u glavu i sa njima se moze sasvim normalno prichati. Znam bendove koji nisu postigli delic onoga shto su Alogia uradili, a digli su nos u nebesa i smatraju se nekim zvezdama... Damir, Alogijin bubnjar, koji je jedan od najboljih u Srbiji, pored bavljenja muzikom radi kao shanker u minijaturnom kaficu(Tribal) sa ukupno 3 stola. Skromnost za svaku pohvalu!(i zivi dokaz da se samo od muzike kod nas ne moze ziveti, bez obzira koliko ste dobri).
Alogiu lichno i ne slusham(ain't my cup of tea), ali cenim ih.Najvishe sam ih gotivio dok su josh bili neafirmisani, svirka im je josh tad bila daleko iznad standarda za srpske pojmove. Shto se tiche kvaliteta i profesionalizma trebalo bi da posluze kao uzor mnogim mladjim bendovima, bez obzira koju vrstu muzike sviraju.
Veliki minus, bar shto se mene tiche, je shto su im dve najpopularnije stvari obrade(od Pretty Maids i Conception) ali to nije nishta neobichno, ovde svi prave instant-hitove obradjujuci strane stvari.
_________________ Moja gitara želi da spali tvog ćaleta. http://www.youtube.com/watch?v=CmYbHYslZiM (1.54 - 2.33)
|
|
 |
|
 |
|
Deathangel
|
Poslato: Pon Maj 28, 2007 7:14 am |
|
 |
| Senator |
 |
Pridružio se: Pet Apr 06, 2007 12:04 am Postovi: 1134 Lokacija: Apatin
|
|
Ne bih rekao da su ima to najveci hitovi.Pre bih rekao da su to Lament i Amon
|
|
 |
|
 |
|
gary
|
Poslato: Pon Maj 28, 2007 12:42 pm |
|
 |
| Studijski muzičar |
 |
Pridružio se: Uto Nov 28, 2006 5:04 pm Postovi: 379 Lokacija: Nis
|
|
SRDJAN JE GENIJE,MIKICU I NE GOTIVIM PREVISE IAKO SE DOBRO ZNAMO...U SVAKOM SLUCAJU,SAMO NAPRED MOMCI!COBI'S DEATH - RESOLUTION:HELL[NEW MCD 6.6.7.]URLATHOR REC.2007.
_________________ Cobi`s Death - Demoncracy
Garyball Corpse - Hemorrhoid Massacre [01.02.2008]
http://www.myspace.com/cobisdeath
|
|
 |
|
 |
|
Aqualung
|
Poslato: Sre Maj 30, 2007 1:29 am |
|
 |
| Site Admin |
 |
Pridružio se: Pon Apr 23, 2007 5:56 pm Postovi: 2758 Lokacija: Sittin' On A Park Bench
|
|
'Lament' i 'Amon' su im svakako medju kvalitetnijim stvarima... Ja sam na par koncerata stekao utisak da masa najvishe gotivi stvari koje sam naveo, a to je po meni glavni kriterijum da se neshto proglasi hitom(hitovi obichno i nisu najbolje shto neki bend ima da ponudi).
He, slazem se da je Ciki gotivniji lik, Mikica ume da bude malo naporan na momente...
_________________ Moja gitara želi da spali tvog ćaleta. http://www.youtube.com/watch?v=CmYbHYslZiM (1.54 - 2.33)
|
|
 |
|
 |
|
Deathangel
|
Poslato: Sre Maj 30, 2007 9:06 am |
|
 |
| Senator |
 |
|
|
Pa ti sto su proglasili te dve pesme najbolje su klinci koji misle da su to oni napisali.U stustini jesu ali ustvari to je obrada u vecu ruku.
|
|
 |
|
 |
|
Aqualung
|
Poslato: Pet Jun 01, 2007 11:01 pm |
|
 |
| Site Admin |
 |
|
he, samo da razjasnimo: najbolje stvari nisu isto shto i hitovi. Najbolje stvari su, pa... najbolje, a hitovi su ono shto se najvishe vrti po radiu, TV-u, ima i spot, klinci i klinke se loze, zene bacaju bruseve na binu...
U sushtini u potpunosti se slazem sa tobom. Samo, pesme jesu maznute, malo su ih aranzmanski promenili i ubacili novi tekst, ali... Pa obradjene su, jbg. Bregina shkola 
|
|
 |
|
 |
|
ElectricChair
|
Poslato: Sub Avg 18, 2007 3:45 pm |
|
 |
| Demo muzičar |
 |
Pridružio se: Sub Maj 26, 2007 8:47 am Postovi: 38 Lokacija: Split
|
|
Na moje iznenađenje, čuo sam Kamelotovu pjesmu indentičnu pjesmi Zar sunce već zalazi.
Nigdje nisam našao da su rekli da je obrada.
Je li moguće da su je ukrali cijelu i mislili da nitko neće vidjeti?????

|
|
 |
|
 |
|
Deathangel
|
Poslato: Sub Avg 18, 2007 5:31 pm |
|
 |
| Senator |
 |
|
ElectricChair je napisao: Na moje iznenaðenje, èuo sam Kamelotovu pjesmu indentiènu pjesmi Zar sunce veæ zalazi. Nigdje nisam na¹ao da su rekli da je obrada. Je li moguæe da su je ukrali cijelu i mislili da nitko neæe vidjeti?????
1-pesma nije od Kamelot-a nego od benda Conception i zove se Roll of Fire
2-nisu je maznuli,vec su lepo napisali na albumu i na sajtu da je muzika od tog i tog benda,tekst je njihov
|
|
 |
|
 |
|
ElectricChair
|
Poslato: Sub Avg 18, 2007 11:26 pm |
|
 |
| Demo muzičar |
 |
Pridružio se: Sub Maj 26, 2007 8:47 am Postovi: 38 Lokacija: Split
|
Deathangel je napisao: ElectricChair je napisao: Na moje iznenađenje, čuo sam Kamelotovu pjesmu indentičnu pjesmi Zar sunce već zalazi. Nigdje nisam našao da su rekli da je obrada. Je li moguće da su je ukrali cijelu i mislili da nitko neće vidjeti????? 1-pesma nije od Kamelot-a nego od benda Conception i zove se Roll of Fire 2-nisu je maznuli,vec su lepo napisali na albumu i na sajtu da je muzika od tog i tog benda,tekst je njihov
Hvala što si me ispravio. 

|
|
 |
|
 |
|
Deathangel
|
Poslato: Ned Avg 19, 2007 12:32 pm |
|
 |
| Senator |
 |
|
No problemo 
|
|
 |
|
 |
|
EVIL NEAWEL
|
Poslato: Pon Avg 20, 2007 2:35 am |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
Pridružio se: Sre Avg 08, 2007 9:58 am Postovi: 133 Lokacija: Gurgusowac city
|
EE ljudi meni se najvise svidja pesma koja je prosla nezapazeno a zove se Metamorfoza i text i muzika kojlu koliko su dobri!! 
_________________ TELEWIZOR je aparat koji nije TELEFON
|
|
 |
|
 |
|
Deathangel
|
Poslato: Pon Avg 20, 2007 2:23 pm |
|
 |