| Autoru |
Poruka |
|
Hal 9000
|
Poslato: Pet Jan 28, 2011 10:47 am |
|
 |
| Senator |
 |
Pridružio se: Sre Apr 23, 2008 10:43 am Postovi: 1830 Lokacija: Vranje / Beograd
|
|
Ovo je zemlja Srbija. Iako je cena kocerata fosilnih benova u svetu mala, kod nas to uopshte ne mora da znachi. Chesto se orgnizatori i utrkuju ko ce koga dovesti, tako da samim cenkanjem i cena karte raste... Ja tipujem na 4500d (ne zaboravite da ce nastupiti i bar dva regionalna benda i da ce da zalichi na festival)
|
|
 |
|
 |
|
Deathangel
|
Poslato: Pet Jan 28, 2011 7:32 pm |
|
 |
| Senator |
 |
Pridružio se: Pet Apr 06, 2007 12:04 am Postovi: 1134 Lokacija: Apatin
|
|
Ma zabole me za cenu karte, ovakvi koncerti se desavaju samo jednom
|
|
 |
|
 |
|
dete u vremenu
|
Poslato: Pet Jan 28, 2011 9:28 pm |
|
 |
| Muzičar početnik |
Pridružio se: Sre Jan 26, 2011 11:06 pm Postovi: 6
|
Deathangel je napisao: Ma zabole me za cenu karte, ovakvi koncerti se desavaju samo jednom TAKO JE!!!!!
|
|
 |
|
 |
|
Lois_Lane
|
Poslato: Sub Jan 29, 2011 8:08 pm |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružio se: Pon Sep 01, 2008 3:09 pm Postovi: 1020 Lokacija: Knjazevac/Nis
|
Za ovaj cert u Nemackoj karta je 54,5 evra. Videla na sajtu Nuclear Blast-a. Dakle, bice manje verovatno. E sad, kako je rec o Areni, verovatno ce biti nekoliko cena zavisno od udaljenosti od bine.
_________________ Ponekad je coveku potrebno sve ono najgore sto se u njemu krije da bi mogao iz sebe da izvuce ono najbolje. Sve je samo pitanje vladanja sobom. I izbora. Nista vise. Welcome to the Internet. Where men are men, women are men, and little girls are FBI agents. http://www.myspace.com/ivy_scarlet_witch
|
|
 |
|
 |
|
Laza GN'R
|
Poslato: Sub Feb 05, 2011 8:31 pm |
|
 |
| Demo muzičar |
 |
Pridružio se: Pon Sep 13, 2010 10:03 pm Postovi: 68
|
MiB je napisao: Ha, ma ništa od toga. Si siguran? Kad se pogledaju cene za poslednje koncerte u Areni...  ...ne bi me nimalo cudilo da ce karta biti blizu 50 evra.
_________________ FUCK THE WORLD HAIL AND KILL !!!People,check-out this site: http://www.hospitalityclub.org
|
|
 |
|
 |
|
MiB
|
Poslato: Sub Feb 05, 2011 9:28 pm |
|
 |
| Site Admin |
 |
Pridružio se: Ned Avg 20, 2006 3:07 am Postovi: 7954 Lokacija: Nis
|
Laza GN'R je napisao: MiB je napisao: Ha, ma ništa od toga. Si siguran? Kad se pogledaju cene za poslednje koncerte u Areni...  ...ne bi me nimalo cudilo da ce karta biti blizu 50 evra. Cena ce biti ista kao i za sve koncerte u Areni, bez obzira sto dva benda sviraju (to samo predpostavljam, a uskoro cemo videti d ali sam u pravu). No, nije iskljuceno da fan pit bude oko 50ak evra.
_________________ http://www.balkanrock.com"Without music, life would be a mistake." - Friedrich Nietzsche Ja nisam među 10 miliona ljudi koji su gledali finale "Zvezde Granda", ja sam među onih 200 koji su bili na Demo Battle Festu
|
|
 |
|
 |
|
dranagstoj
|
Poslato: Ned Feb 06, 2011 1:47 pm |
|
 |
| Muzičar početnik |
Pridružio se: Ned Feb 06, 2011 1:43 pm Postovi: 1
|
Deathangel je napisao: Ma zabole me za cenu karte, ovakvi koncerti se desavaju samo jednom +1 
|
|
 |
|
 |
|
MiB
|
Poslato: Sre Feb 16, 2011 3:09 am |
|
 |
| Site Admin |
 |
Pridružio se: Ned Avg 20, 2006 3:07 am Postovi: 7954 Lokacija: Nis
|
_________________ http://www.balkanrock.com"Without music, life would be a mistake." - Friedrich Nietzsche Ja nisam među 10 miliona ljudi koji su gledali finale "Zvezde Granda", ja sam među onih 200 koji su bili na Demo Battle Festu
|
|
 |
|
 |
|
Laza GN'R
|
Poslato: Sre Feb 16, 2011 8:54 pm |
|
 |
| Demo muzičar |
 |
Pridružio se: Pon Sep 13, 2010 10:03 pm Postovi: 68
|
I - bio si u pravu za cenu karte. Ja (ovaj put srecom  ) nisam bio u pravu da ce biti 50 evra....
_________________ FUCK THE WORLD HAIL AND KILL !!!People,check-out this site: http://www.hospitalityclub.org
|
|
 |
|
 |
|
Deathangel
|
Poslato: Čet Feb 17, 2011 4:59 pm |
|
 |
| Senator |
 |
|
Ja sam vec svoju Fan pit rezervisao, samo da je sutra pokupim! 
|
|
 |
|
 |
|
rosoneri
|
Poslato: Čet Feb 17, 2011 10:18 pm |
|
 |
| Muzičar početnik |
 |
Pridružio se: Sre Avg 25, 2010 10:13 am Postovi: 20
|
|
Verovatno idem. Da skupim kintu i uzimam za fan pit.
|
|
 |
|
 |
|
Deathangel
|
Poslato: Pet Feb 18, 2011 11:44 am |
|
 |
| Senator |
 |
|
Stigla karta!  Mixa, Dejo idete?!
|
|
 |
|
 |
|
Dejan
|
Poslato: Pet Feb 18, 2011 1:04 pm |
|
 |
| Vlasnik Foruma |
 |
Pridružio se: Sre Avg 16, 2006 11:14 pm Postovi: 7833 Lokacija: Balkan
|
Deathangel je napisao: Stigla karta!  Mixa, Dejo idete?! Ja idem, ofkors, ce locemo 
|
|
 |
|
 |
|
Johnny Gun
|
Poslato: Sub Feb 19, 2011 3:30 pm |
|
 |
| Klupski muzičar |
Pridružio se: Čet Mar 22, 2007 2:18 am Postovi: 144
|
|
Nakon uspešno organizovanih odlazaka iz Niša, kako za Beograd (na koncerte Paul Di'Anno, Motorhead, Deep Purple, Metallica, Deep Purple (Again!), Whitesnake & Iron Maiden), za Sofiju (na koncerte Helloween, Circle II Circle/Doro/Saxon, Sodom, Judas Priest/Queensryche, W.A.S.P, Destruction, Black Sabbath/Black Label Society, Helloween (Again!), Iron Maiden, Kiss, AC/DC, Sonisphere Festival (Metallica, Slayer, Megadeth, Anthrax, Manowar, Rammstein, Alice In Chains & Stone Sour), Scorpions, W.A.S.P (Again!), Helloween/Stratovarius ...tako i za Skoplje (Kreator)...ovog puta idemo u Beograd na Judas Priest/Whitesnake!!!
Cene karata su: 2800-Stajaća mesta (pozadi), 3200-Sedeća mesta (pozadi), 3500-Stajaća mesta (napred-fan pit), 3900-Sedeća mesta (napred).
Cene prevoza na relaciji Niš-Beograd-Niš su: 900 din-Za uplate u februaru, 1000 din-Za uplate u martu, 1100 din-Za uplate u aprilu, 1200 din-Za uplate u maju, 1300 din-Za uplate u junu.
Polazak je 01.07.2011 u 14h sa parkinga "GUSAR" (kod Tvrdjave, kao i za sve prethodne koncerte). Za one koji nisu iz Niša neće biti problem da nadju isti, jer se nalazi u strogom centru grada i svi naravno znaju kako doći do njega. Dolazak u Beograd je oko 19h, a koncert počinje u 21h. Povratak za Niš je 45 min po završetku koncerta.
Organizator prevoza je Rock N’Roller Promotion iz Niša.
Ljudi iz Niša karte i prevoz mogu kupiti/uplatiti u turističkoj agenciji BIG STAR, Dušanova 65 (preko puta beer komerca).
Za one koji su van Niša, uplate se vrše "POST NET-om" ili preko žiro računa. Dakle odete u poštu ili banku i pitate sa kog šaltera možete da pošaljete novac. Oni vas upute na odgovarajući šalter i vi mi pošaljete novac na osnovu mojih ličnih podataka koje ću vam poslati na pp ili reći telefonom. Kada podignem novac stavljam vas na spisak. Znači, NE POSTOJI POSEBNO PRIJAVA A POSEBNO UPLATA, već se to vrši istovremeno obzirom da ljudi imaju potrebu da se iz nekog razloga prvo prijavljuju, pa onda odjavljuju, i time prave nepotrebnu zabunu i gužvu, pa smatram da je ovako mnogo jednostavnije. Kada se budete prijavljivali, od vaših podataka mi trebaju ime, prezime i mobilni broj telefona. Znači, ukoliko prijavljujete više osoba, prvo prikupite ove podatke i novac od svih koje prijavljujete pa se tek onda javite da se prijavite kako bi smanjili gužvu.
Ukoliko imate neka pitanja ili postoji nešto što možda nije do kraja razjašnjeno u ovom prvom postu, slododno postavite pitanje ili ovde ili na pp, i ja ću vam naravno odgovoriti...
Za sve dodatne informacije javite se na telefone:
018-252-484 & 515-047– Big Star 063-426-958 –Johnny
|
|
 |
|
 |
|
TeekWan
|
Poslato: Sub Feb 19, 2011 5:21 pm |
|