Pridružio se: Sre Dec 29, 2010 7:15 pm Postovi: 18 Lokacija: Split
Pozdrav svima!
Zovem se Darko i gitarist sam splitskog benda StimulanS. Nedavno nam je izašao debi album pod nazivom "Dust" za kuću One Records, sastoji se od 10 stvari i možete ga preslušati na našem MySpace profilu http://www.myspace.com/stimulans Imamo i profil na fejsu na ovoj lokaciji pa kome se sviđa nek lajka ;-) http://www.facebook.com/#!/pages/StimulanS/44423402180
Naš prvi promotivni video za pjesmu "Omiški Gusar" pogledajte tu:
Unaprid se izvinjavam šta prekidam slušanje našeg remek-djela, ali tribamo malu pomoć
Prijavili smo se na Metal Camp 2011 i treba nam vaš glas! Da biste glasali trebate se prijaviti putem "Sign Up" linka u gornjem desnom uglu MC stranice (proces ne traje dugo) i zatim kliknite na ovaj link:
Dejan je napisao:
Svaka cast. Ocigledno ste prijatelji sa Putnicima, sto se po zvuku Gusara i vidi.
Samo napred Pozdrav iz Nisa!!!
S Putnicima jesmo prijatelji, dapače naš basist Dabro je odradio podosta svirki s njima kad je Dado na brodu, ali mi ipak kod Gusara prva asocijacija bude nešto poput Manowarovog "Warriors of the world" hehe... Nije nikakvo plagiranje u pitanju, ali ako ćeš napravit moto himnu drugačije ne ide!
Pridružio se: Sre Feb 07, 2007 11:32 pm Postovi: 381 Lokacija: Šestanovac
Prilično opširna recenzija pročitao sam je već prije bio, istina, al stvarno puno eksplicitno rečenih subjektivnih dojmova, ja mislim da ovde tako napišem bilo kakav tekst da bi me pojeli
"Nedostaje mi još malo više basa, ne svirački, nego čisto onako, malo mi je pretih, a on bi dao još malo više na atmosferičnosti, dok na bubanj doista nemam niti najmanjih primjedbi."
bloodsucker je napisao:
Prilično opširna recenzija pročitao sam je već prije bio, istina, al stvarno puno eksplicitno rečenih subjektivnih dojmova, ja mislim da ovde tako napišem bilo kakav tekst da bi me pojeli
"Nedostaje mi još malo više basa, ne svirački, nego čisto onako, malo mi je pretih, a on bi dao još malo više na atmosferičnosti, dok na bubanj doista nemam niti najmanjih primjedbi."
ponekad i ja poželim da mogu ovako osobno pisat
Ja osobno nemam ništa protiv takvih primjedbi iako možda izlaze van okvira same recenzije u nekakvo seciranje detalja Ali opet - ako primjećuje takve stvari onda je zbilja temeljito poslušao pa mi je ipak drago!
Pozdrav ekipa!
Imamo dogovorene dvije svirke u BiH pa se nadam da se vidimo na njima!
06.04. - Mostar (AKC Abrašević) 07.04. - Sarajevo (Underground)
Znam da je istog datuma u Sarajevu SMF, ali sudeći po "sirovinskom sastavu" tog festa nadam se da će nas posjetiti ekipa koja preferira heavy u odnosu na death/thrash... Ajd živili! ;-)
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu