| Autoru |
Poruka |
|
Mixa
|
Poslato: Sre Dec 29, 2010 3:13 pm |
|
 |
| Site Admin |
 |
Pridružio se: Pon Okt 02, 2006 6:09 pm Postovi: 1813 Lokacija: Balkan
|
|
Bijelo Dugme kao bend je odlican, to sto pojedini clanovi benda prave licne greske i brljotine ne treba mesati sa celokupnim utiskom i pecatom koji je obelezio rock scenu 80-ih.
_________________ So you think you can stone me and spit in my eye, So you think you can love me and leave me to die.....
Ne pij dok voziš, mogao bi da prospeš!
|
|
 |
|
 |
|
ARGENT
|
Poslato: Čet Dec 30, 2010 2:53 am |
|
 |
| Demo muzičar |
 |
Pridružio se: Uto Nov 16, 2010 1:05 am Postovi: 35
|
|
dobra tema , Bijelo Dugme ... procitao sam sve komentare , neki kazu da su bili pastirska , cobanska grupa .. e pa sta onda ..svirali su Rock muziku u takvom pravcu da ih narod svati ... i imali su uspeha .. - Bijelo Dugme su bili i ostali , naravno i ostace , najbolja i najuspesnija Rock grupa svih vremena , na svim Balkanskim prostorima .. album Bitanga i Princeza je najbolji Rock album koji se ikada obijavijo u ex.Yu Rock sceni ..
|
|
 |
|
 |
|
Hal 9000
|
Poslato: Sub Jan 01, 2011 6:18 am |
|
 |
| Senator |
 |
Pridružio se: Sre Apr 23, 2008 10:43 am Postovi: 1832 Lokacija: Vranje / Beograd
|
|
 |
|
 |
|
ImmortalSilence
|
Poslato: Pon Jan 03, 2011 2:16 am |
|
 |
| Demo muzičar |
 |
Pridružio se: Ned Dec 26, 2010 1:17 am Postovi: 34
|
bloodsucker je napisao: ImmortalSilence je napisao: Ja sam ih strasno volela i slusala kao mladja, sad su mi vise dojadili, mada ih jos volim... da je obrnuto nekako bih i razumio  Hahahaha... Jednostavno sam ih slusala SUVISE, svakog dana, tako da su mi malo postali dosadni... U tom smislu dojadili, kao dosadili... (: Jednostavno su mi nekako obelezili detinjstvo, i svaki put kada cujem njihove pesme setim se nekih situacija od ranije...
|
|
 |
|
 |
|
DarkAngel
|
Poslato: Uto Maj 03, 2011 8:48 pm |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
Pridružio se: Ned Sep 06, 2009 4:00 pm Postovi: 148 Lokacija: Leskovac, SRB
|
Mixa je napisao: Bijelo Dugme kao bend je odlican, to sto pojedini clanovi benda prave licne greske i brljotine ne treba mesati sa celokupnim utiskom i pecatom koji je obelezio rock scenu 80-ih. slazem se.
_________________ Neka s moga vrata vijori šal od svile...
|
|
 |
|
 |
|
Sava
|
Poslato: Sre Maj 04, 2011 11:39 am |
|
 |
| Demo muzičar |
Pridružio se: Uto Jun 30, 2009 2:10 pm Postovi: 71 Lokacija: Beograd
|
|
Jedino je HOOK dotakao srž značaja postojanja Bijelog Dugmeta. Oni su toliko značajni u istoriji rocka na ex YU prostorima da je to teško i objasniti u par rečenica. Ono što je suština je da su otvorili vrata svim ostalim muzičarima u Jugoslaviji jer su omogućili rockerima da žive od rock muzike što do tada nije bilo moguće.
|
|
 |
|
 |
|
makso
|
Poslato: Uto Dec 20, 2011 1:57 pm |
|
 |
| Muzičar početnik |
Pridružio se: Čet Dec 08, 2011 11:34 pm Postovi: 27
|
Prvi veliki BEND na prostorima Balkana. I dan danas Bregovic sa chunda-chunda obradama starih hitova puni sale sirom svijeta. Voljeli ih ili ne, nije bitno. Oni su povjest Yu Rocka 
|
|
 |
|
 |
|
KEMBAMIHA
|
Poslato: Pon Feb 27, 2012 5:16 pm |
|
 |
| Muzičar početnik |