| Autoru |
Poruka |
|
Predrag zvani Džo
|
Poslato: Pon Jan 11, 2010 9:18 pm |
|
 |
| Demo muzičar |
Pridružio se: Pet Jun 05, 2009 3:40 pm Postovi: 62
|
|
Ispravka...!
ŽIVEO CENTRALNO-BALKANSKI ROCK !
|
|
 |
|
 |
|
Predrag zvani Džo
|
Poslato: Uto Jan 12, 2010 8:02 am |
|
 |
| Demo muzičar |
|
|
GLUVI KUČIĆI DEF DOGS
Nidža- vocal Niš Buca - drums Niš Igor - guitar Vlad.Han Ivica - guitar Vlad.Han Gale - bass Vlad.Han
U misiji spašavanja ROCK-a
Centar Vladičinog Hana DOČEK SRPSKE NOVE GODINE
Sa velikim ponosom napominjem da je Južni Južni Bend većinski vlasnik 60 % Gluvih Kučića....
Hansko- Niška kombinacija ima da digne na noge našu malu varoš. Od Leskovca 35 min. vožnje Od Niša 50-60 min vožnje
Pa izvolte...na porciju dobrog ROCK-a
|
|
 |
|
 |
|
Predrag zvani Džo
|
Poslato: Sre Jan 20, 2010 10:36 pm |
|
 |
| Demo muzičar |
|
|
Pa dobro ...!
Nije baš dignut grad na noge ali nema veze....
Najbitnije je da je mali zaboravljeni grad u novu Srpsku godinu 2010 ušao uz zvuke Rocka...a to nije baš česta pojava ovde na jugu... Jedna mala ali značajna bitkica....plamičak promena...
JOLLY JUMPER je nastupio u Vranju po danu ispred muzeja RETRODISIAC je nastupao u Surdulici ....
Opa bato ! ako se po jutru poznaje dan , biće ovo zanimljiva godina a ova nova dekada biće dekada preokreta..... Stvarajte , stvarajte i stvarajte....za ono što dolazi biće potreban repertoar... Pozdrav !!!!
|
|
 |
|
 |
|
Predrag zvani Džo
|
Poslato: Čet Nov 04, 2010 12:21 am |
|
 |
| Demo muzičar |
|
|
Rock'n roll više nema potrebe da se spašava....
Sve gitare u Srbiji su stavljene u funkciju...
Bendovi sva tri poziva i svih žanrova su na položajima i uveliko tuku po "neprijatelju"...
Rock, Punk, Heavy , Blues, Pop divizije su mobilisane i pokrenute...
Rekoh ja ...da počinje...
POMOZ BOG JUNACI !!!!!
Pažljivo pratite događaje u nekoliko narednih godina....
|
|
 |
|
 |
|
rosoneri
|
Poslato: Čet Nov 04, 2010 12:51 am |
|
 |
| Muzičar početnik |
 |
Pridružio se: Sre Avg 25, 2010 10:13 am Postovi: 20
|
|
Imam 16 god, ucim da sviram gitaru i nadam se da cu jednog dana imati neki bend za koji je culo vise od 20 ljudi.
|
|
 |
|
 |
|
nucleus
|
Poslato: Čet Nov 04, 2010 2:41 am |
|
 |
| Site Admin |
Pridružio se: Uto Jul 10, 2007 3:37 pm Postovi: 1583 Lokacija: Niš
|
|
Da bi rock/metal/punk/hc mogao da se spasi/izvadi_iz_govna, mora zenske da pocnu da ga slusaju...ovo je cinjenica!!! Dakle, dok zenske (u globalu) ne pocnu da slusaju AC-DC/Motorhead, nema rock-a...dok zenske ne pocnu da slusaju Judas Priest/Kreator/(ili vas bend po zelji), nema metala, itd. sa pravcima...(valjda ste me razumeli)!!!
_________________ The whole purpose of playing live is to blow people's heads off... That's what metal is. Anybody who says otherwise is not playing heavy metal.
|
|
 |
|
 |
|
rosoneri
|
Poslato: Čet Nov 04, 2010 2:46 am |
|
 |
| Muzičar početnik |
 |
|
Koliko jednosavan a opet tacan odgovor Skidam kapu.
|
|
 |
|
 |
|
MiB
|
Poslato: Čet Nov 04, 2010 4:11 am |
|
 |
| Site Admin |
 |
Pridružio se: Ned Avg 20, 2006 3:07 am Postovi: 7988 Lokacija: Nis
|
nucleus je napisao: Dakle, dok zenske (u globalu) ne pocnu da slusaju AC-DC/Motorhead, nema rock-a...dok zenske ne pocnu da slusaju Judas Priest/Kreator/(ili vas bend po zelji), nema metala, itd. sa pravcima...(valjda ste me razumeli)!!! Mislim da bi rokenrol pre bio usponu kada bi ljudi poceli da slusaju nesto sto nisu navedene grupe.
_________________ http://www.balkanrock.com"Without music, life would be a mistake." - Friedrich Nietzsche Ja nisam među 10 miliona ljudi koji su gledali finale "Zvezde Granda", ja sam među onih 200 koji su bili na Demo Battle Festu
|
|
 |
|
 |
|
Mixa
|
Poslato: Čet Nov 04, 2010 10:37 am |
|
 |
| Site Admin |
 |
Pridružio se: Pon Okt 02, 2006 6:09 pm Postovi: 1826 Lokacija: Balkan
|
|
Mislim da bi rocknroll bio spasen kada bi ljudi pre svega poceli da slusaju...
_________________ So you think you can stone me and spit in my eye, So you think you can love me and leave me to die.....
Ne pij dok voziš, mogao bi da prospeš!
|
|
 |
|
 |
|
rosoneri
|
Poslato: Čet Nov 04, 2010 12:44 pm |
|
 |
| Muzičar početnik |
 |
|
Ima i tu istine 
|
|
 |
|
 |
|
Predrag zvani Džo
|
Poslato: Čet Nov 04, 2010 10:23 pm |
|
 |
| Demo muzičar |
|
|
Kao klinac sam počeo od Beatles-a pa preko Purple-a, Zeppellin-a , Whitesnake-a došao do Motorhead-a i Iron Maiden-a, ...Metalica mi je bila već nešto što je počelo da mi svrdla uvo.. Sve žešći i ekstremniji zvuk, takmičenje u brzini soliranja i u što zajebanijem i grozomornijem urlanju je (bez ljutnje),hteli mi to ili ne da priznamo oteralo najveći deo curica sa koncerta ka suptilnijem muzičkom izražavanju...( Bora,Azra, Bajaga, Galija, EKV ) Devojke koje su ostale verne tom zvuku su ipak malobrojne a i većina se u međuvremenu poudavala....podmladak je relativno malobrojan ... ( Ovo se odnsi na SRBIJU )
HEAVY METAL - je okreni -obrni ,muška muzika...imaćete u publici nešto malo devojaka ROCK - privlači podjednako oba pola i tu će te imati dosta devojaka u publici POP muzika - se uglavnom obraća ženskom rodu i tu će uglavnom vrveti od njih..
Takođe je i tekst pesama , poruka koju nosi , i prisutna emocija, jako bitni nežnijem polu, ukoliko vaše pesme to imaju, možete očekivati gužvu.... Takođe je osim muzike u pesmi , bitan i jezik kojim se peva... većina Srpkinja ne želi da otvara rečnik, a relativno je mali broj onih koje mogu da razumeju preko 50 % teksta u pesmi, što je ipak neki garant da će ukapirati smisao pesme...
Moja preporuka momku koji želi da osnuje bend je da mora prvo da raščisti sa sobom, da li pravi bend da bi svirao; 1. SAMO SEBI 2. SEBI I DRUGIMA 3. SAMO DRUGIMA
Pa tek onda da sastavlja bend i pronađe najbolji muzički izraz ... A ja mu želim sve najbolje ma šta odabrao..!!!
Tema je ipak za malo upućenije ljude od mene, 15 godina, gotovo i da nisam slušao muziku i ovo što sam uopšte u muzici je splet nekih čudnih okolnosti...
Dakle ovo nije konstatacija već prosto razmišljanje ...
Pozdrav balkanskim rokerima !!!
|
|
 |
|
 |
|
Hal 9000
|
Poslato: Pet Nov 05, 2010 3:25 pm |
|
 |
| Senator |
 |
Pridružio se: Sre Apr 23, 2008 10:43 am Postovi: 1852 Lokacija: Vranje / Beograd
|
|
 |
|
 |
|
Predrag zvani Džo
|
Poslato: Pon Nov 08, 2010 1:26 am |
|
 |
| Demo muzičar |
|
|
Eeeee ! To je već malo teže...! Deca rokera su nasledila gitare i stvar je automatski postala ozbiljnija... Ovde već razgovaramo o tradiciji.... Uvuko se Rock u krv... Nemojte da vas zavara trenutni odnos snaga.... To se preko noći promeni...
|
|
 |
|
 |
|
Predrag zvani Džo
|
Poslato: Pon Nov 08, 2010 1:31 am |
|
 |
| Demo muzičar |
|
|
Da ne kažem ...desetak- petnaestak, onih pravih pesama I odoše i Seka i Karleuša pod šatore... gde im je i mesto !
|
|
 |
|
 |
|
neven77
|
Poslato: Čet Dec 08, 2011 12:34 pm |
|
 |
| Muzičar početnik |
Pridružio se: Pet Dec 02, 2011 2:12 pm Postovi: 3
|
|
Ovde i da ima tako neshto!Nemash sa kim da odesh bash zbog toga sto je Mib sad spomenuo!Probirljivost...jbg
_________________ Athletic Bilbao * MK
|
|
 |
|
 |
|