| Autoru |
Poruka |
|
nucleus
|
Poslato: Sre Sep 01, 2010 2:29 pm |
|
 |
| Site Admin |
Pridružio se: Uto Jul 10, 2007 3:37 pm Postovi: 1583 Lokacija: Niš
|
|
_________________ The whole purpose of playing live is to blow people's heads off... That's what metal is. Anybody who says otherwise is not playing heavy metal.
|
|
 |
|
 |
|
Osbourne
|
Poslato: Sre Sep 01, 2010 8:59 pm |
|
 |
| Demo muzičar |
Pridružio se: Čet Jan 04, 2007 5:28 pm Postovi: 41
|
FUCK YEAHHHHHHH!!! Gde mogu da uzmem karte? Od danas krecem da brojim dane... Ko nije bio, ne zna sta je propustio, evo prilike za popravni... Ljudi, za ovo vredi prodati bubreg - bukvalno! Cak i ako neko ne voli gardijane (mada je to moguce samo ako nikad nije ni cuo za njih), ovo je ljudi apsolutni MUST GO!!! Nikad necu zaboraviti drugi povratak na binu i Majesty - jedan od najsrecnijih trenutaka u mom zivotu... Guardian, guardian, guardian of the blind!!!
|
|
 |
|
 |
|
Lois_Lane
|
Poslato: Čet Sep 02, 2010 5:21 pm |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružio se: Pon Sep 01, 2008 3:09 pm Postovi: 1020 Lokacija: Knjazevac/Nis
|
Karte se mogu kupiti od danas (2. septembar) po ceni od 2000 dinara za prvih 200 najvernijih fanova. Nakon toga, cena karte će biti 2.500 dinara, a pred koncert 3.000 dinara. Broj karata je limitiran na 800 zbog velike bine i kapaciteta sale. Prodajna mesta: Felix shop (TC Sremska, Beograd), Mungos (Novi Sad), Eventim Btw, bila sam na prvom B. Guardian koncertu u Beogradu i zaista je bilo fenomenalno!  Najemotivniji koncert kome sam do sada prisustvovala. 
_________________ Ponekad je coveku potrebno sve ono najgore sto se u njemu krije da bi mogao iz sebe da izvuce ono najbolje. Sve je samo pitanje vladanja sobom. I izbora. Nista vise. Welcome to the Internet. Where men are men, women are men, and little girls are FBI agents. http://www.myspace.com/ivy_scarlet_witch
|
|
 |
|
 |
|
nucleus
|
Poslato: Čet Sep 02, 2010 7:20 pm |
|
 |
| Site Admin |
|
Lois_Lane je napisao: ...Btw, bila sam na prvom B. Guardian koncertu u Beogradu i zaista je bilo fenomenalno!  Najemotivniji koncert kome sam do sada prisustvovala.  +1 
_________________ The whole purpose of playing live is to blow people's heads off... That's what metal is. Anybody who says otherwise is not playing heavy metal.
|
|
 |
|
 |
|
The Nameless
|
Poslato: Čet Sep 02, 2010 7:33 pm |
|
 |
| Muzičar početnik |
 |
Pridružio se: Sre Sep 01, 2010 9:05 am Postovi: 4 Lokacija: Sabac
|
Cooooooooool!Ja ih samo slusah putem radiJa,uzivo mislim  ,i tada ih zapravo i zavoleh,kako mi se cini.Bila sam umrta (pandrknuta) od odusevljenja!  Iiiiii...znam da ovo necu propustiti,no way!Svecano se zaklinjem,sta vise! 
_________________ You cannot kill what you did not create!
I ne mogu da shvate da si drukciji u tebi traze razloge I nikad nece znati zasto smejes se kad hoce da te povrede
|
|
 |
|
 |
|
Osbourne
|
Poslato: Pet Sep 03, 2010 5:46 pm |
|
 |
| Demo muzičar |
|
Moram da se pohvalim, danas sam uzeo kartu i sad mirno mogu da cekam... kao Sejn... Set lista iz 2007-e: 1. War of Wrath 2. Into the Storm 3. Born in a Morning Hall 4. Nightfall 5. I'm Alive 6. Fly 7. Valhalla 8. Harvest of Sorrow 9. Otherland 10. Welcome to Dying 11. Punishment Devine 12. Traveler in Time 13. The Bard's Song (In the Forest) 14. Bright Eyes 15. Time Stands Still (at the Iron Hill) 16. Carry the Blessed Home ------ 17. Imaginations from the Other Side 18. Majesty ------ 19. Lord of the Rings 20. Mirror, Mirror Bilo kakva promena bi bila cisto cepidlacenje, bio bih odusevljen da se jednostavno isto ovo ponovi. Ipak, posto se radi o At the Edge of Time turneji, bice to dosta drugacije, ali ostace sigurno ono najbolje a nadajmo se i ono najdraze... Guardian, guardian, guardian of the blind!!!
|
|
 |
|
 |
|
nucleus
|
Poslato: Pet Sep 03, 2010 7:08 pm |
|
 |
| Site Admin |
|
|
Pa, promenice se svakako...ubacice stvari sa novog albuma... Majesty se vise ne svira uzivo...
Ja ih gledao na prvom koncertu... slabo je bilo starijih stvari... ali su spicili And Then There Was Silence, i to je zvucalo extra...
|
|
 |
|
 |
|
Osbourne
|
Poslato: Sub Sep 04, 2010 12:07 am |
|
 |
| Demo muzičar |
|
nucleus je napisao: Pa, promenice se svakako...ubacice stvari sa novog albuma... Majesty se vise ne svira uzivo...
Ja ih gledao na prvom koncertu... slabo je bilo starijih stvari... ali su spicili And Then There Was Silence, i to je zvucalo extra... Ma imacemo mi otprilike set listu, nije beograd prvi koncert. Ne znam, mozda je i bolje da majesty ne bude, ostace jos sladje u secanju. Sta god da bude, nece proci bez Bards songa, a samo to da osetis, vredi mnoooooogo vise nego "pisljivih" 2000 dinara. Voleo bih i ja da sam cuo And then there... hehe, to mu dodje ko guardianova rime of the ancient mariner  ali jbg, ne moze bas sve. Inace, za bards song, ima snimak na youtube-u, celu pesmu mi otpevasmo, evo najezih se kad se setim kolko je jako bilo... treba doziveti, zaista...
|
|
 |
|
 |
|
nucleus
|
Poslato: Sub Sep 04, 2010 2:37 pm |
|
 |
| Site Admin |
|
|
Meni, sto nisam bio na drugom certu, je vise krivo za Welcome To Dying, nego za Majesty!
|
|
 |
|
 |
|
Manca
|
Poslato: Ned Sep 05, 2010 6:31 pm |
|
 |
| Tehnički Administrator |
Pridružio se: Ned Dec 16, 2007 9:44 pm Postovi: 565 Lokacija: Niš / Pirot
|
|
Ovog puta necu propustiti ovaj fenomenalni koncert!
_________________ Pirot City << Beta phase of the best portal of Pirot Keep the faith....
|
|
 |
|
 |
|
Osbourne
|
Poslato: Pon Sep 06, 2010 9:58 pm |
|
 |
| Demo muzičar |
|
|
Rasprodate karte od 2000, sada je cena 2500 dinara...
|
|
 |
|
 |
|
Lois_Lane
|
Poslato: Uto Sep 07, 2010 12:55 am |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružio se: Pon Sep 01, 2008 3:09 pm Postovi: 1020 Lokacija: Knjazevac/Nis
|
Osbourne je napisao: Rasprodate karte od 2000, sada je cena 2500 dinara... I to samo za tri dana! 
_________________ Ponekad je coveku potrebno sve ono najgore sto se u njemu krije da bi mogao iz sebe da izvuce ono najbolje. Sve je samo pitanje vladanja sobom. I izbora. Nista vise. Welcome to the Internet. Where men are men, women are men, and little girls are FBI agents. http://www.myspace.com/ivy_scarlet_witch
|
|
 |
|
 |
|
Osbourne
|
Poslato: Uto Sep 21, 2010 3:18 pm |
|
 |
| Demo muzičar |
|
|
Ljudi jel ima neko iskustva sa SKC-om? Prosli koncert je bio u basti, usli mozda sat, dva max pre pocetka i nije bila frka za mesta. Sad nesto citam na netu, posto je unutra, kao treba "dan-dva" ranije da se dodje... Kako ovu zejebanciju treba shvatiti?
|
|
 |
|
 |
|
LordHammer
|
Poslato: Sre Sep 22, 2010 1:09 am |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružio se: Pon Feb 19, 2007 1:00 am Postovi: 3655 Lokacija: Podgorica
|
|
Ma nista se ne sekiraj samo dodji 4 sata ranije
_________________ Let me take you there

|
|
 |
|
 |
|
Osbourne
|
Poslato: Sre Okt 20, 2010 12:08 am |
|
 |
| Demo muzičar |
|
Gledam sad setliste do sada na turneji... Do sada sve ukupno 26 razlicitih pesama. Nije bilo lose kombinacije, ne znam koju bih pre. Ako bas moram da biram, onda neka bude ovo: http://www.setlist.fm/setlist/blind-gua ... 5132f.html , zbog silence-a i past and future secret... U svakom slucaju, bice jos jedan legendarni koncert... 
|
|
 |
|
 |
|