|
 |
BalkanRock ForumDobrodošli - Rock, Punk i Heavy Metal diskusija
|
|
| Autoru |
Poruka |
|
Johnny Gun
|
Poslato: Sre Avg 18, 2010 2:11 pm |
|
 |
| Klupski muzičar |
Pridružio se: Čet Mar 22, 2007 2:18 am Postovi: 144
|
Nakon uspešno organizovanih odlazaka iz Niša, kako za Beograd (na koncerte Paul Di'Anno, Motorhead, Deep Purple, Metallica, Deep Purple (Again!), Whitesnake & Iron Maiden), za Sofiju (na koncerte Helloween, Circle II Circle/Doro/Saxon, Sodom, Judas Priest/Queensryche, W.A.S.P, Destruction, Black Sabbath/Black Label Society, Helloween (Again!), Iron Maiden, Kiss, AC/DC, Sonisphere Festival (Metallica, Slayer, Megadeth, Anthrax, Manowar, Rammstein, Alice In Chains & Stone Sour)...tako i za Skoplje (Kreator)...ovog puta idemo u Sofiju na koncerte:1.Scorpions (09.10.2010)Karta + prevoz iz Niša je 50 ili 60 eura! 50 eura-Stajanje dalje od bine (iza fan pita);Karte za fan pit su rasprodate! 60 eura-Sedenje Visina uplate u dinarima se obračunava po kupovnom kursu za taj dan. Kao što je poznato, ovo je oproštajna turneja Scorpions-a, i verovatno poslednja prilika da se bend vidi uzivo. Zainteresovani za ovaj koncert bi trebalo što pre da se jave, radi blagovremenog obezbedjivanja ulaznica, obzirom da je fan pit već rasprodat, pa verujem da i ostala dva sektora neće trajati još dugo. Datum i vreme polaska:09.10.2010 u 11h! 2.W.A.S.P (27.10.2010)Karta + prevoz iz Niša je 45 eur. Visina uplate u dinarima se obračunava po kupovnom kursu za taj dan. Vreme polaska biće naknadno odredjeno! 3. Helloween & Stratovarius (23.01.2011)!Karta + prevoz iz Niša je 45 eura! Visina uplate u dinarima se obračunava po kupovnom kursu za taj dan. Datum i vreme polaska:23.1.2011 u 11h! Kao što je poznato, Helloween/Stratovarius će u Sofiji odrzati 2 koncerta. Drugi koncert je dan nakon prvog, tj. 24.01., pa ako ima onih koji bi išli na oba koncerta, neka se jave, jer u slučaju dovoljnog interesovanja postoji šansa da organizujem odlazak i na oba koncerta. Dakle, organizacija za prvi koncert je 100% sigurna, a organizaciju za drugi koncert ću raditi samo u slučaju ako postoji dovoljno interesovanje. Cena za oba koncerta bi bila 80 eura što bi uključivalo ulaznice za oba dana, prevoz iz Niša i hostel. Polasci za sve koncerte su sa parkinga "GUSAR" (kod Tvrdjave, kao i za sve prethodne koncerte). Za one koji nisu iz Niša neće biti problem da nadju isti, jer se nalazi u strogom centru grada i svi naravno znaju kako doći do njega. Dolazak u Sofiju je nekoliko sati pre početka koncerata. Povratak za Niš je 45 min po završetku koncerata.
Za one koji su van Niša, uplate se vrše "POST NET-om".Dakle odete u poštu i pitate sa kog šaltera možete da pošaljete novac post netom. Oni vas upute na odgovarajući šalter i vi mi pošaljete novac na osnovu mojih ličnih podataka koje ću vam poslati na pp ili reći telefonom. Kada podignem novac stavljam vas na spisak. Znači, NE POSTOJI POSEBNO PRIJAVA A POSEBNO UPLATA, već se to vrši istovremeno obzirom da ljudi imaju potrebu da se iz nekog razloga prvo prijavljuju, pa onda odjavljuju, i time prave nepotrebnu zabunu i gužvu, pa smatram da je ovako mnogo jednostavnije. Kada se budete prijavljivali, od vaših podataka mi trebaju ime, prezime i mobilni broj telefona. Znači, ukoliko prijavljujete više osoba, prvo prikupite ove podatke i novac od svih koje prijavljujete pa se tek onda javite da se prijavite kako bi smanjili gužvu.
Za one koji su iz Niša, prijave i uplate se vrše isključivo u CD Sound-u (na samom kraju novog podzemnog prolaza).
Naravno da je za odlazak u Bugarsku potreban pasoš. Ukoliko imate stari pasoš treba vam i viza. Ukoliko imate novi pasoš, viza nije potrebna, tako da vam umesto vadjenja vize preporučujem vadjenje novog pasoša.
Za putovanje u Bugarsku je potrebno i putno osiguranje koje sami vadite za odgovarajući datum. Cena osiguranja za jedan dan kod Delta osiguravajućeg društva je oko 170 dinara, a njihove ekspoziture po gradovima Srbije mozete naći ovde...
http://www.deltagenerali.rs/active/sr-l ... ijala.html
Naravno, i svako drugo osiguranje je validno, ali mislim da je Deltino najjeftinije.
Maloletna lica koja ne putuju sa roditeljima, moraju imati odobrenje od oba roditelja i to odobrenje se vadi u opštini.
Ukoliko imate neka pitanja ili postoji nešto što možda nije do kraja razjašnjeno u ovom prvom postu, slododno postavite pitanje ili ovde ili na pp, i ja ću vam naravno odgovoriti...
Za sve dodatne informacije javite se na tel:063-426-958 –Johnny
Poslednji put menjao Johnny Gun dana Sre Avg 18, 2010 2:58 pm, izmenjena 2 puta
|
|
 |
|
 |
|
MiB
|
Poslato: Sre Avg 18, 2010 2:43 pm |
|
 |
| Site Admin |
 |
Pridružio se: Ned Avg 20, 2006 3:07 am Postovi: 7955 Lokacija: Nis
|
|
Koliko bi koštao samo prevoz na Scorpionse?
_________________ http://www.balkanrock.com"Without music, life would be a mistake." - Friedrich Nietzsche Ja nisam među 10 miliona ljudi koji su gledali finale "Zvezde Granda", ja sam među onih 200 koji su bili na Demo Battle Festu
|
|
 |
|
 |
|
Johnny Gun
|
Poslato: Sre Avg 18, 2010 2:45 pm |
|
 |
| Klupski muzičar |
|
|
 |
|
 |
|
Johnny Gun
|
Poslato: Čet Avg 19, 2010 1:33 pm |
|
 |
| Klupski muzičar |
|
|
Zbog velikog interesovanja, koncert Scorpionsa je premešten iz Zale Festivalne na stadion Akademik (Pliska). Cene su ostale iste, samo su još ubačene i dodatne karte za sve sektore, tako da su ponovo u opticaju i karte za fan pit, koje su bile rasprodate.
Ponuda sada izgleda ovako:
Karta + prevoz iz Niša je 50, 60 ili 70 eura!
50 eura-Stajanje dalje od bine (iza fan pita), 60 eura-Sedenje, 70 eura-Fan pit
|
|
 |
|
 |
|
Johnny Gun
|
Poslato: Čet Sep 16, 2010 1:01 pm |
|
 |
| Klupski muzičar |
|
|
Počelo je rasprodavanje sektora za koncert Scorpionsa, tako da varijanta od 60 eur, više nije u ponudi, jer su karte za sedenje rasprodate.
U ponudi su:
Fan pit:70 eur Stajanje iza fan pita:50 eur
Cene su za kartu i prevoz iz Niša.
Pozeljno je da se svi zainteresovani za ovaj koncert jave što pre.
|
|
 |
|
 |
|
ScaryGirl
|
Poslato: Pon Sep 20, 2010 8:11 pm |
|
 |
| Muzičar početnik |
Pridružio se: Pon Sep 20, 2010 8:02 pm Postovi: 2
|
|
ja sam zainteresovana ali zivim u makedoniji. bilo bi to ikakav problem? (and sorry if there are any grammatical mistakes..I hope you understand what I'm trying to say xD)
|
|
 |
|
 |
|
Johnny Gun
|
Poslato: Uto Sep 21, 2010 11:20 am |
|
 |
| Klupski muzičar |
|
|
Nikakav problem. Sa mnom su putovali fanovi iz Grčke, Nemačke, Engleske...
E, sad što se tiče vize, ne znam kako je za gradjane Makedonije, ali verovatno i vi sa novim posošem mozete u Bugarsku bez vize, a ukoliko imaš stari, treba ti viza...Jedino to trebaš da se raspitaš...
|
|
 |
|
 |
|
MiB
|
Poslato: Uto Sep 21, 2010 2:02 pm |
|
 |
| Site Admin |
 |
Pridružio se: Ned Avg 20, 2006 3:07 am Postovi: 7955 Lokacija: Nis
|
Johnny Gun je napisao: E, sad što se tiče vize, ne znam kako je za gradjane Makedonije, ali verovatno i vi sa novim posošem mozete u Bugarsku bez vize, a ukoliko imaš stari, treba ti viza...Jedino to trebaš da se raspitaš...
Za Makedoniji, Crnu Goru i Srbiju vaze ista pravila za vize. 
_________________ http://www.balkanrock.com"Without music, life would be a mistake." - Friedrich Nietzsche Ja nisam među 10 miliona ljudi koji su gledali finale "Zvezde Granda", ja sam među onih 200 koji su bili na Demo Battle Festu
|
|
 |
|
 |
|
ScaryGirl
|
Poslato: Uto Sep 21, 2010 7:40 pm |
|
 |
| Muzičar početnik |
Pridružio se: Pon Sep 20, 2010 8:02 pm Postovi: 2
|
epa super a mogu li platiti od Skopje i kako?
|
|
 |
|
 |
|
Johnny Gun
|
Poslato: Sre Sep 22, 2010 1:04 pm |
|
 |
| Klupski muzičar |
|
|
Poslao sam ti privatnu poruku sa instrukcijama.
Pozz
|
|
 |
|
 |
|
Johnny Gun
|
Poslato: Čet Okt 07, 2010 7:14 pm |
|
 |
| Klupski muzičar |
|
|
 |
|
 |
|
Johnny Gun
|
Poslato: Sre Okt 13, 2010 10:09 am |
|
 |
| Klupski muzičar |
|
Novi datum za koncert Scorpionsa je ponedeljak 25.10., a polazak iz Nisa je istog dana u 11h sa parkinga Gusar kod Tvrdjave.Svi zainteresovani mogu jos uvek da se prijave u CD Sound music shopu u Nisu ili na 063426958. http://www.the-scorpions.com/english/tourdates.asp
|
|
 |
|
 |
|
Johnny Gun
|
Poslato: Pet Okt 15, 2010 10:31 am |
|
 |
| Klupski muzičar |
|
|
Set lista W.A.S.P-a za evropsku turneju u okviru koje ce 27.10. nastupiti u Sofiji. Bolje od ovoga ne moze...
On your knees The real me L.O.V.E. machine Crazy Live to die another day Wild child Hellion I don´t need no doctor Scream until you like it (?, the setlist says Scream only) Babylons burning The idol I wanna be somebody --encore-- Chainsaw Charlie (murders in the new morgue) Heaven´s hung in black Blind in texas
Karta + prevoz iz Nisa je 45 eura! Info:CD Sound Music shop ili 063426958
|
|
 |
|
 |
|
Johnny Gun
|
Poslato: Pon Jan 10, 2011 10:00 am |
|
 |
| Klupski muzičar |
|
Ponuda za Helloween/Stratovarius još uvek vazi. Kako trenutno stoje stvari, verovatno će se ići samo na prvi koncert (nedelja, 23.01.). Karta + prevoz iz Niša je 45 evra. Informacije i rezervacije: CD Sound Music shop (Niš) ili 063426958 Mala priprema za koncert: http://www.youtube.com/watch?v=HYC3hDoS ... re=related
|
|
 |
|
 |
|
Laza GN'R
|
Poslato: Pon Jan 24, 2011 5:15 pm |
|
 |
| Demo muzičar |
 |
Pridružio se: Pon Sep 13, 2010 10:03 pm Postovi: 68
|
|
 |
|
 |
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 0 gostiju |
| |
|
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu
|
|
 |