| Autoru |
Poruka |
|
MiB
|
Poslato: Sre Jul 07, 2010 3:48 pm |
|
 |
| Site Admin |
 |
Pridružio se: Ned Avg 20, 2006 3:07 am Postovi: 7959 Lokacija: Nis
|
LordHammer je napisao: blastmaster je napisao: Jbm ti sudije, kakvi slepci... Sto su ti sudije krive sad? Pa zbog drugog gola Holandjana. Iako Van Persi koji je bio u ofsajdu nije dotakao loptu, ipak je ometao igru.
_________________ http://www.balkanrock.com"Without music, life would be a mistake." - Friedrich Nietzsche Ja nisam među 10 miliona ljudi koji su gledali finale "Zvezde Granda", ja sam među onih 200 koji su bili na Demo Battle Festu
|
|
 |
|
 |
|
LordHammer
|
Poslato: Sre Jul 07, 2010 10:46 pm |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružio se: Pon Feb 19, 2007 1:00 am Postovi: 3655 Lokacija: Podgorica
|
|
U finalu sce igrati Holandija i Spanija,posto su spanci pobedili Nemce sa mizernih 1:0. Dakle Mec za trece mesto Nemacka vs Urugvaj 10.07.2010
Finale Holandija vs Spanija 11.07.2010
_________________ Let me take you there

|
|
 |
|
 |
|
Dimitri
|
Poslato: Čet Jul 08, 2010 2:40 am |
|
 |
| Svetska zvezda |
 |
Pridružio se: Uto Avg 05, 2008 2:13 am Postovi: 723 Lokacija: Sabac
|
|
Haha, a da je Nemachka dobila 1:0, onda ne bi bili mizerni? Nemachka nije povezala lepu akciju celu utakmicu, dobili su ih Shpanci u svakom pogledu igre.Chista i zasluzhena pobeda. Josh da Pedro nije serator sebichni, bilo bi vishe.
_________________ Just when I discovered the meaning of life,they changed it...
I'm not right in the head. http://www.last.fm/user/punkhead92
|
|
 |
|
 |
|
MiB
|
Poslato: Čet Jul 08, 2010 3:22 am |
|
 |
| Site Admin |
 |
|
|
Nemcicelo prvenstvo igrali najlepsi fudbal, a izgubili od Spanije koji su jedva i dogurali ovde. Jos samo fali da gosvoje kup i da vise nikad ne gledam fudbal.
_________________ http://www.balkanrock.com"Without music, life would be a mistake." - Friedrich Nietzsche Ja nisam među 10 miliona ljudi koji su gledali finale "Zvezde Granda", ja sam među onih 200 koji su bili na Demo Battle Festu
|
|
 |
|
 |
|
nucleus
|
Poslato: Čet Jul 08, 2010 3:32 am |
|
 |
| Site Admin |
Pridružio se: Uto Jul 10, 2007 3:37 pm Postovi: 1583 Lokacija: Niš
|
MiB je napisao: Nemcicelo prvenstvo igrali najlepsi fudbal, a izgubili od Spanije koji su jedva i dogurali ovde. Jos samo fali da gosvoje kup i da vise nikad ne gledam fudbal. 
_________________ The whole purpose of playing live is to blow people's heads off... That's what metal is. Anybody who says otherwise is not playing heavy metal.
|
|
 |
|
 |
|
the_4th_horsemen
|
Poslato: Čet Jul 08, 2010 4:29 am |
|
 |
| Studijski muzičar |
 |
Pridružio se: Sub Maj 09, 2009 11:34 am Postovi: 376 Lokacija: Sarajevo
|
MiB je napisao: Nemcicelo prvenstvo igrali najlepsi fudbal, a izgubili od Spanije koji su jedva i dogurali ovde. Jos samo fali da gosvoje kup i da vise nikad ne gledam fudbal. +1
|
|
 |
|
 |
|
blastmaster
|
Poslato: Čet Jul 08, 2010 10:20 am |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
Pridružio se: Sub Dec 09, 2006 1:30 am Postovi: 4986 Lokacija: Middlefinger-earth
|
MiB je napisao: LordHammer je napisao: blastmaster je napisao: Jbm ti sudije, kakvi slepci... Sto su ti sudije krive sad? Pa zbog drugog gola Holandjana. Iako Van Persi koji je bio u ofsajdu nije dotakao loptu, ipak je ometao igru. I nekoliko dodavanja pre prvog gola je mozda bio faul, samo tu situaciju nisu pustili na usporenom. Pored toga, Urugvajcima svirana dva nepostojeca ofsajda nakon kojih bi imali gol sanse. Inace, ne bih se slozio da su Nemci igrali najlepsi fudbal. Jesu najvise pokazali do sada, ali najlepse su igrali Holandjani i Spanci (iako ne volim obe reprezentacije). Tehnicki najbolje potkovane ekipe, igraci im se najbolje otvaraju, imaju najbolju preglednost terena, kao da im se lopta lepi za stopalo, kada rese da zadrze loptu gotovo je nemoguce uzeti je, kol'ko sam se samo nervirao u oba polufinala. Jeste da su Spanci rezultatski jedva pobedjivali, ali mislim da su jedina reprezentacija koja je ubedljivo nadigrala svakog rivala (ok, nisam ih gledao protiv Cilea tako da o toj utakmici ne mogu da pricam). Mislim da ce biti izuzetno zanimljivo finale i nadam se da ce Holandjani da pobede. Sto se tice utakmice za trece mesto, ne znam za koga da navijam posto i za Nemce i za Urugvajce navijam od samog pocetka... Pretpostavljam da cu navijati za Urugvajce, samo zato sto su slabiji 
_________________ Kill religion Kill your idols - Sir, they've surrounded us! - Excellent! Now we can attack them from all directions!
Mi krstovi obrtamo, a ovce i koze trtimo Koljemo kokoske, curke i praci Da smo Satanisti ocigledni svi su znaci
Please note: ukoliko nije drugacije napomenuto, u svojim postovima izrazavam iskljucivo svoje misljenje. Hvala na razumevanju.
|
|
 |
|
 |
|
neRd_zhul
|
Poslato: Ned Jul 11, 2010 11:04 pm |
|
 |
| Senator |
 |
Pridružio se: Ned Feb 25, 2007 2:08 am Postovi: 1245 Lokacija: Petrovac / Nis
|
neRd_zhul je napisao:  told ya... boobs dont lie... 
|
|
 |
|
 |
|
MiB
|
Poslato: Ned Jul 11, 2010 11:24 pm |
|
 |
| Site Admin |
 |
|
|
SPanija je prvi put u istoriji postala prvak sveta u fudbalu.
Regularni tok finalne utakmice protiv Holandije zavrsen je bez glova, a Holandjanima je u drugom produzetku presudio igrac Barselone - Andreas Iniesta.
|
|
 |
|
 |
|
LordHammer
|
Poslato: Pon Jul 12, 2010 12:45 am |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružio se: Pon Feb 19, 2007 1:00 am Postovi: 3655 Lokacija: Podgorica
|
MiB je napisao: SPanija je prvi put u istoriji postala prvak sveta u fudbalu.
Holandjanima je u drugom produzetku presudio igrac Barselone - Andreas Iniesta. Pa sobzirom da i u prvoj postavi ima 7 od 11 tesko da je mogao ko drugi Inace spanija je prva zemlja koja je osvojila prvenstvo koje je bilo odrzano van evropei mislim da je druga zemlja koja je osvojila prvenstvo posle poraza u premijernoj utakmici. Najbolji strelac prvenstva je Miler sa 5 postignutih golova,isti broj golova su postigli i Forlan,Snajder i Vilja ali Miler je imao najvise asistencija
_________________ Let me take you there

|
|
 |
|
 |
|
MiB
|
Poslato: Pon Jul 12, 2010 1:06 am |
|
 |
| Site Admin |
 |
|
|
Zlatna lopta tj. nagrada za najboljeg igraca prvenstva pripala je potpuno zasluzeno urugvajskom napadacu Dijego Forlanu.
Najboljim mladim igracem proglasen je nemacki reprezentativc Miler.
|
|
 |
|
 |
|
nucleus
|
Poslato: Pon Jul 12, 2010 3:53 am |
|
 |
| Site Admin |
Pridružio se: Uto Jul 10, 2007 3:37 pm Postovi: 1583 Lokacija: Niš
|
Iz'em ti prvenstvo gde ga u finalu nema Brazil! 
_________________ The whole purpose of playing live is to blow people's heads off... That's what metal is. Anybody who says otherwise is not playing heavy metal.
|
|
 |
|
 |
|
Dejan
|
Poslato: Pon Jul 12, 2010 7:42 am |
|
 |
| Vlasnik Foruma |
 |
Pridružio se: Sre Avg 16, 2006 11:14 pm Postovi: 7834 Lokacija: Balkan
|
MiB je napisao: Zlatna lopta tj. nagrada za najboljeg igraca prvenstva pripala je potpuno zasluzeno urugvajskom napadacu Dijego Forlanu.
Apsolutno zasluzeno 
|
|
 |
|
 |
|
Dr Feelgood
|
Poslato: Pon Jul 12, 2010 1:12 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
Pridružio se: Sub Nov 24, 2007 5:30 pm Postovi: 1286 Lokacija: The City of Angels
|
Dejan je napisao: MiB je napisao: Zlatna lopta tj. nagrada za najboljeg igraca prvenstva pripala je potpuno zasluzeno urugvajskom napadacu Dijego Forlanu.
Apsolutno zasluzeno  Slazem se u potpunosti, odusevio me je svojim nastupom na ovom prvenstvu
_________________ "It's Only Rock 'n' Roll (But I Like It)"
|
|
 |
|
 |
|
the_4th_horsemen
|
Poslato: Pon Jul 12, 2010 1:42 pm |
|
 |
| Studijski muzičar |
 |
Pridružio se: Sub Maj 09, 2009 11:34 am Postovi: 376 Lokacija: Sarajevo
|
Dr Feelgood je napisao: Dejan je napisao: MiB je napisao: Zlatna lopta tj. nagrada za najboljeg igraca prvenstva pripala je potpuno zasluzeno urugvajskom napadacu Dijego Forlanu.
Apsolutno zasluzeno  Slazem se u potpunosti, odusevio me je svojim nastupom na ovom prvenstvu Definitivno!!!
|
|
 |
|
 |
|