Pridružio se: Sub Dec 09, 2006 1:30 am Postovi: 4986 Lokacija: Middlefinger-earth
Kako mi je drago zbog Francuza, iskreno se nadam da ce da ispadnu. Voleo bih i Spanci odma da se spakuju XD Reprezentacije koje su mi se za sada zasvidjale: obe Koreje, Svajcarska i Meksiko. Krivo mi je sto nisam gledao Urugvaj, Paragvaj i Cile :s
_________________ Kill religion Kill your idols - Sir, they've surrounded us! - Excellent! Now we can attack them from all directions!
Mi krstovi obrtamo, a ovce i koze trtimo Koljemo kokoske, curke i praci Da smo Satanisti ocigledni svi su znaci
Please note: ukoliko nije drugacije napomenuto, u svojim postovima izrazavam iskljucivo svoje misljenje. Hvala na razumevanju.
Pridružio se: Sub Dec 09, 2006 1:30 am Postovi: 4986 Lokacija: Middlefinger-earth
Francuzi ispadaju i ako Urugvaj pobedi. Prolaze jedino ako pobede Juznu Afriku i Urugvaj izgubi od Meksika, i da pritom u ta 2 meca oni naprave bolju gol razliku od Urugvaja za 6 (ili za 5, a da imaju vise postignutih golova), sto je malo verovatno.
_________________ Kill religion Kill your idols - Sir, they've surrounded us! - Excellent! Now we can attack them from all directions!
Mi krstovi obrtamo, a ovce i koze trtimo Koljemo kokoske, curke i praci Da smo Satanisti ocigledni svi su znaci
Please note: ukoliko nije drugacije napomenuto, u svojim postovima izrazavam iskljucivo svoje misljenje. Hvala na razumevanju.
Pridružio se: Sub Maj 09, 2009 11:34 am Postovi: 376 Lokacija: Sarajevo
Je li moguce? Sve sam pomisljao,ali ovo stvarno nisam ocekivao!!! Onako se igra,samo,nije nam trebao onaj penal,i to na isti nacin kao u prosloj utakmici,ali...SVAKA NAMA CAST!
Pridružio se: Sre Avg 16, 2006 11:14 pm Postovi: 7836 Lokacija: Balkan
Evo kalkulacija pred poslednje kolo u nasoj grupi.
Skinuto sa sajta FIFE, na engleskom je, ali lako prevodljivo:
Permutations: - If both games end in draws, Ghana finish top and Germany second. - If Germany beat Ghana and Serbia beat Australia, Germany finish top and Serbia second.* - If Germany beat Ghana and Australia beat Serbia, Germany finish top and Ghana or Australia second.** - If Ghana beat Germany and Serbia beat Australia, Ghana finish top and Serbia second. - If Ghana beat Germany and Australia beat Serbia, Ghana finish top and Australia second. - If Germany and Ghana draw and Serbia beat Australia, Serbia finish top and Ghana second. - If Germany and Ghana draw and Australia beat Serbia, Ghana finish top and Germany or Australia second.** - If Ghana beat Germany and Australia and Serbia draw, Ghana finish top and Serbia second. - If Germany beat Ghana and Australia and Serbia draw, Germany finish top and Ghana or Serbia second.**
* First place will be determined by overall goal difference. **Second place will be determined by overall goal difference.
Bezveze sto se gleda prvo gol-razlika, pa onda medjusobni duel.
+1
_________________ The whole purpose of playing live is to blow people's heads off... That's what metal is. Anybody who says otherwise is not playing heavy metal.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 0 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu