|
 |
BalkanRock ForumDobrodošli - Rock, Punk i Heavy Metal diskusija
|
|
| Autoru |
Poruka |
|
Peace_fest
|
Poslato: Ned Maj 16, 2010 11:34 pm |
|
 |
| Klupski muzičar |
Pridružio se: Ned Apr 13, 2008 8:31 pm Postovi: 212
|
Opet samog sebe potkopavash. Vrlo dobro znam zashto i sa kim sam se skoro ceo dan motala po parku u toku priprema za Peace fest. Ako Daniela nije bila deo organizacije, onda ne znam ko je bio, ali za to opet nisam kriva ja, jer sam lepo na vreme pitala. Ti ovde mozesh da me optuzujesh za shta god hocesh- ispadash smeshan. Ljudi na ovom forumu prilichno dobro znaju shta ja znam, a shta ne znam i kakve informacije o Peace festu shaljem u etar i ko mi ih daje. Aeternia- nije glupost, to je potvrdjeno i na forumu na sajtu Dimitrovgrada, a i lichno sam se chula sa pevachem benda, Aleksandrom Tirmenshtajnom. Prochitaj postove na ovoj stranici do kraja: http://www.dimitrovgrad.rs/carfor/viewt ... c&start=30
|
|
 |
|
 |
|
ZeleTNT
|
Poslato: Ned Maj 16, 2010 11:39 pm |
|
 |
| Demo muzičar |
Pridružio se: Ned Maj 17, 2009 6:51 pm Postovi: 30
|
|
Samo mi jos kazi, sta si bila izjavila, mislim da bese na forumu zvanicnog sajta Dimitrovgrada, o nastupu grupe Tranex prosle godine na Peace Festu?
|
|
 |
|
 |
|
Peace_fest
|
Poslato: Ned Maj 16, 2010 11:43 pm |
|
 |
| Klupski muzičar |
|
|
Ne secam se shta sam izjavila, ali, shta god da sam izjavila, stojim iza toga.
|
|
 |
|
 |
|
Zubich
|
Poslato: Ned Maj 16, 2010 11:50 pm |
|
 |
| Demo muzičar |
Pridružio se: Uto Mar 16, 2010 1:48 pm Postovi: 64
|
He he he opusteno ljudi, ne morate sad ovde javno da se drukate. Zanimljivo mi je i simpaticno kod vas iz Dimitrovgrada sto Peace fest svi dozivljavate licno i sto i njegov uspeh i neuspeh prihvatate licno. To znaci da je ljudima stalo. Mozda vi koji ne organizujete to zvanicno ne treba toliko da se uzivljavate, upravo zbog posledica i odgovornosti,ali vasa angazovanost svake godine je izuzetna. Organizacija takvog festivala je obimna i greske se uvek dogadjaju. Ima ih na svakom festivalu, i na Exitu ali to obican posetilac ne vidi. Nama je prosle godine Osvezenje fest pukao posle svirke kad su trebali DJ evi da krenu jer je pala kisa, a nismo imali pare za krov za binu. Padala je svega 20 minuta oko 2 nocu. Medjutim, ozvucenje mora da se cuje pre dogovora ili da se provere reference. Za taj novac koji pominjete moglo je da se uzme odlicno ozvucenje Audio-video system iz Nisa i krov mislim iz Leskovca (ne znam dal ima Nis) ukupno nekih 60kw - 35 light i 25 zvuk. Bina od prosle godine je bila sasvim ok. Mislim da je lokalna. Hard rock bend je uvek najbolje resenje za ovakve skupove, zbog masovnosti. Mislim da bi potpuno isto bilo i da je Osmi putnik bio. Zao mi je samo sto se Peace fest vraca na nivo lokalnog festivala sa line upom zadnje dve godine. Ujedno da iskoristim vasu paznju i malo offtopicujem. Evo najave za jos jedan lokalni fest:  i fotke od prosle godine: http://viewmorepics.myspace.com/index.c ... Id=1796405
|
|
 |
|
 |
|
Peace_fest
|
Poslato: Pon Maj 17, 2010 12:08 am |
|
 |
| Klupski muzičar |
|
Marko, znam da je ovakvo ponashanje na forumu prilichno nedolichno, ali chovek mi je javno postavio neka pitanja i optuzio me za neke stvari, pa smatram da treba javno i da mu odgovorim. Samo cu reci josh ovo: o bendu Tranex na sajtu Dimitrovgrada proshle godine ama bash nishta nisam rekla. Iksreno- ne secam se ni da li su nastupali. I to mogu da proverim, poshto chuvam sve spiskove bendova, josh od prvog Peace fest-a. Ove godine sam spisak bendova dobila usmeno, a proshle sam dobila na papiru- original sam videla kad su ga potpisivali, par minuta kasnije sam dobila fotokopiju. Zashto bi mi neko, ko nije organizator, to davao? Tema o prethodnom Peace festu na ovom sajtu, preporuchujem Zeletu da je prochita od pochetka do kraja: viewtopic.php?f=50&t=5651&st=0&sk=t&sd=a&hilit=peace+fest . Drugi Peace fest: viewtopic.php?f=50&t=3566&st=0&sk=t&sd=a&hilit=peace+fest&start=30Kraj rasprave s moje strane.
Poslednji put menjao Peace_fest dana Pon Maj 17, 2010 12:20 am, izmenjena samo jedanput
|
|
 |
|
 |
|
Mixa
|
Poslato: Pon Maj 17, 2010 12:18 am |
|
 |
| Site Admin |
 |
Pridružio se: Pon Okt 02, 2006 6:09 pm Postovi: 1813 Lokacija: Balkan
|
Zubich je napisao: Hard rock bend je uvek najbolje resenje za ovakve skupove, zbog masovnosti. Mislim da bi potpuno isto bilo i da je Osmi putnik bio. Zao mi je samo sto se Peace fest vraca na nivo lokalnog festivala sa line upom zadnje dve godine. Upravo o tome sam i ja pricao, apsolutno se slazem.... Sto se mene tice ovakve rasprave su zdrave za festival, uvek ispliva ono sto ne valja i ukazu se greske koje treba resavati sledeci put. Ali molim vas bez licnih prepucavanja i nipodastavanja sagovornika! Ne radi se ovde o tome ko zna vise ili ko je strucniji, ajmo da vidimo sta mozemo da uradimo da taj festival postane jedno od obelezja juzne srbije kao sto je to nekada bila zajecarska gitarijada... 
_________________ So you think you can stone me and spit in my eye, So you think you can love me and leave me to die.....
Ne pij dok voziš, mogao bi da prospeš!
|
|
 |
|
 |
|
Peace_fest
|
Poslato: Pon Maj 17, 2010 12:20 am |
|
 |
| Klupski muzičar |
|
|
Mixo, apsolutno se slazem- ja sam za da udruzimo snage. Idem sada na spavanje. Chucemo se ovih dana da razmenimo ideje. Poz.
|
|
 |
|
 |
|
AETERNIA BG
|
Poslato: Uto Maj 18, 2010 10:30 pm |
|
 |
| Muzičar početnik |
Pridružio se: Uto Maj 18, 2010 10:24 pm Postovi: 1
|
Mislim da je ova rasprava suvisna..Ja sam tu da dam odgovor sto se tice eventualnog nastupa Aeternije..Bend je dobio poziv,bilo je u prici da ce nastupati (bez ikakve novcane nadoknade,znaci put bi placao sam o svom trosku),ali je na kraju sve otkazano,zbog toga sto je nastao sukob na relaciji organizatori-ljudi iz opstine,jer navodno ljudi iz opstine nisu hteli da sviramo mi,kao razlog su naveli to sto je bend iz Beograda,a navodno cilj festivala je promocija lokalnih bendova..sto je donekle ispravno,samo eto,nije mi jasno sto smo dobili poziv..To je prica koja je meni recena..sad,sto bi rekao Djordje Balasevic "ako su lagali mene,i ja lazem vas"  Pozdrav svima
|
|
 |
|
 |
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost |
| |
|
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu
|
|
 |