| Autoru |
Poruka |
|
draganče
|
Poslato: Uto Apr 20, 2010 8:12 pm |
|
 |
| Muzičar početnik |
Pridružio se: Sub Apr 17, 2010 6:27 pm Postovi: 5
|
Zdravo rokeri Hoću da se javim vama jer smo mi maltene isti. I ja sam roker kao vi, samo malo žešći od vas - ja sam heavi metalac! Obožavam gitaru i volim da je sviram, al u stvari ne umem još uvek da je sviram ali oću da naučim. Imam 19 godina, dugu kosu i slušam muziku još od osnovne škole. Šta mislite, koliko će mi treba da naučim da sviram? Mislim ne mora sve da znam, dovoljno mi je da znam da cepam na primer Mejden i Slayer. Koju gitaru da kupim? S koju mogu najbrže da naučim? Koja je najbolja a da nije mnogo skupa? Aj braćo sve najbolje!  Rock is not ded!
|
|
 |
|
 |
|
GuitarHero
|
Poslato: Uto Apr 20, 2010 9:01 pm |
|
 |
| Svetska zvezda |
 |
Pridružio se: Sre Nov 19, 2008 2:21 pm Postovi: 876 Lokacija: Srbac
|
|
Za pocetak kupi neku akusticnu pa ako vidis da ti ide kupi sebi poslije neku elektricnu koja ti pase.
_________________ oʞɐdoɐu ǝuǝɹʞ ǝu oʇsǝu ʞop oɹqop ǝɾ ǝʌs666 number of the Beers http://www.srbac.net
|
|
 |
|
 |
|
draganče
|
Poslato: Uto Apr 20, 2010 10:28 pm |
|
 |
| Muzičar početnik |
|
|
Neću akustaru da sviram balade i to. Neću sviram Galiju i Bajagu. Metal oću da sviram. Električna mi treba, nju oću da učim da sviram.
Ako hoće neko, možemo zajedno da napravimo bend!
|
|
 |
|
 |
|
Sherif Gile
|
Poslato: Sre Apr 21, 2010 3:35 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
Pridružio se: Sre Apr 04, 2007 11:55 pm Postovi: 2589 Lokacija: Nis
|
|
Draganče nesrećo, koja te je muka naterala da se maneš sviranja u kožnu frulicu pa prelaziš na žičane instrumente? Pazi ovako, za zajeban metal moraš da sviraš Ibanez RG ili GRG, ni jednu drugu, uz gitaru uzmi i narukvicu sa šiljcima, ispravan kabli ne moraš da imaš ali bez narukvice ni u klozet nemoj da ideš (taman će da ti bude korisna kad se u onoj tvojoj divljini budeš branio od vukova).
_________________ Svi vi koji hoćete da menjate ljude oko sebe uzmite gibanj od kamiona i tek kad budete naučili kako da ga ispravite pokušajte da ispravljate ljude Neka moja piskaranja http://ja-pisem-poslednji.blogspot.com/
|
|
 |
|
 |
|
nucleus
|
Poslato: Sre Apr 21, 2010 7:11 pm |
|
 |
| Site Admin |
Pridružio se: Uto Jul 10, 2007 3:37 pm Postovi: 1583 Lokacija: Niš
|
|
Gile, ti ga trujes, kao i uvek...
@dragance Imas u ovom podforumu vec teme koje obradjuju kupovinu (prve) gitare, i toplo ti preporucujem da ih procitas...
_________________ The whole purpose of playing live is to blow people's heads off... That's what metal is. Anybody who says otherwise is not playing heavy metal.
|
|
 |
|
 |
|
draganče
|
Poslato: Sre Apr 21, 2010 7:36 pm |
|
 |
| Muzičar početnik |
|
Gile fala brate tisi car! Narukvicu već imam imam i crne majice (jedna ima kostursku glavu  ). Razmišljao sam da uzmem i boks sa šiljcima, čisto iz fazona al mi to paljevinski pa neću. Nukleuse, fala i tebi bratac!  A ako te interesuje pčelarstvo imam ja da ti prodam za male pare dva nukleusa viška, burazer moj Jablan prestaje da čuva zimus mu uginule četri pčele.
|
|
 |
|
 |
|
nucleus
|
Poslato: Sre Apr 21, 2010 8:33 pm |
|
 |
| Site Admin |
|
draganče je napisao: ... Nukleuse, fala i tebi bratac!  A ako te interesuje pčelarstvo imam ja da ti prodam za male pare dva nukleusa viška, burazer moj Jablan prestaje da čuva zimus mu uginule četri pčele.  Bate, ne da si me nasmejao...
_________________ The whole purpose of playing live is to blow people's heads off... That's what metal is. Anybody who says otherwise is not playing heavy metal.
|
|
 |
|
 |
|
aivazovsky
|
Poslato: Čet Apr 22, 2010 11:50 pm |
|
 |
| Demo muzičar |
Pridružio se: Pon Dec 28, 2009 7:55 pm Postovi: 36
|
|
Ma kupi bilo koju gitaru elektricnu, za pocetak...zavisi koliki ti budzet, mozes cak i polovnjaka.
|
|
 |
|
 |
|
Bozickovic
|
Poslato: Ned Apr 25, 2010 4:54 pm |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
Pridružio se: Pon Jul 06, 2009 10:01 pm Postovi: 110 Lokacija: Novi Beograd
|
|
Poslusaj prvo komentar uzmi akustaru nauci sa sviras, pa onda kupi sebi elektricnu gitaru...
_________________ Now mortal, it's your time to die...
|
|
 |
|
 |
|
Zanzibarski makro
|
Poslato: Ned Apr 25, 2010 7:15 pm |
|
 |
| Svetska zvezda |
 |
Pridružio se: Sre Jan 02, 2008 4:07 pm Postovi: 882 Lokacija: Nis
|
Bozickovic je napisao: Poslusaj prvo komentar uzmi akustaru nauci sa sviras, pa onda kupi sebi elektricnu gitaru... 
|
|
 |
|
 |
|
nucleus
|
Poslato: Pon Apr 26, 2010 3:01 am |
|
 |
| Site Admin |
|
|
S obzirom da coveka interesuje samo heavy metal i cvrsce od toga...akustara tu nema sta da trazi...
|
|
 |
|
 |
|
Zanzibarski makro
|
Poslato: Pon Apr 26, 2010 3:26 pm |
|
 |
| Svetska zvezda |
 |
Pridružio se: Sre Jan 02, 2008 4:07 pm Postovi: 882 Lokacija: Nis
|
nucleus je napisao: S obzirom da coveka interesuje samo heavy metal i cvrsce od toga...akustara tu nema sta da trazi... Gitara je pre svega ritam instrument, kad savlada ritmiku tek onda moze da przi, osim ako mu nije cilj da se klinke loze na njega. Moze da krene i sa elekrikom ali prvo sa klinom i osnovnim akordima, pa tek onda power chords i solaze i sl. Chisto dobronamerni savet.
|
|
 |
|
 |
|
MiB
|
Poslato: Pon Apr 26, 2010 3:27 pm |
|
 |
| Site Admin |
 |
Pridružio se: Ned Avg 20, 2006 3:07 am Postovi: 7953 Lokacija: Nis
|
|
Sve to moze da nauci i na elektricnoj gitari. Nema ni svako novac da kupi prvo akustaru, pa posle nekog vremena i elektricnu.
_________________ http://www.balkanrock.com"Without music, life would be a mistake." - Friedrich Nietzsche Ja nisam među 10 miliona ljudi koji su gledali finale "Zvezde Granda", ja sam među onih 200 koji su bili na Demo Battle Festu
|
|
 |
|
 |
|
Sherif Gile
|
Poslato: Pon Apr 26, 2010 3:33 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
Pridružio se: Sre Apr 04, 2007 11:55 pm Postovi: 2589 Lokacija: Nis
|
MiB je napisao: Sve to moze da nauci i na elektricnoj gitari. Nema ni svako novac da kupi prvo akustaru, pa posle nekog vremena i elektricnu. Može, ali je problem što je prva stvar koju čovek uradi kad mu prvi put daju električnu gitaru odvrtanje distorzije na pojačalu do kraja 
_________________ Svi vi koji hoćete da menjate ljude oko sebe uzmite gibanj od kamiona i tek kad budete naučili kako da ga ispravite pokušajte da ispravljate ljude Neka moja piskaranja http://ja-pisem-poslednji.blogspot.com/
|
|
 |
|
 |
|
draganče
|
Poslato: Pon Apr 26, 2010 3:40 pm |
|
 |
| Muzičar početnik |
|
Netreba mi akustična jer neću da sviram ritam. To me ne interesuje. Planiram da cepam solaže i rifove. Pričao sam s jednim burazerovim drugarom on mi kaže da treba da naučim samo nekakve rifove i petratonovu skalu. Ovo zadnje ako baš oću da cepam a inače ne mora. Pozdrav braćo metalci! Metal roolez!!! 666 
|
|
 |
|
 |
|