Pridružio se: Sub Dec 09, 2006 1:30 am Postovi: 4986 Lokacija: Middlefinger-earth
Pa, ima li ljudi koji, kad im je dosadno, igraju on igre sa kartama i ostalo sto dolazi uz Windows?
Ja obozavam Minsweeper i u stanju sam da igram po vise od pola sata dok u potpunosti ne izgubim koncentraciju Inace, najbolja vremena su mi: Beginner: 5 sekundi Intermediate: 51 Expert: 160
_________________ Kill religion Kill your idols - Sir, they've surrounded us! - Excellent! Now we can attack them from all directions!
Mi krstovi obrtamo, a ovce i koze trtimo Koljemo kokoske, curke i praci Da smo Satanisti ocigledni svi su znaci
Please note: ukoliko nije drugacije napomenuto, u svojim postovima izrazavam iskljucivo svoje misljenje. Hvala na razumevanju.
Poslednji put menjao blastmaster dana Uto Jan 26, 2010 3:21 am, izmenjena samo jedanput
_________________ The whole purpose of playing live is to blow people's heads off... That's what metal is. Anybody who says otherwise is not playing heavy metal.
Pridružio se: Sre Nov 05, 2008 9:34 am Postovi: 286 Lokacija: ludačka košulja :)
O bože Te igrice sam odavno sklonila, ali igrala sam ih skoro na ujkinom kompu, jer nije bilo normalnijih (uvek se iznerviram kad igram nfs:carbon ) i bilo je baš zanimljivo...uživam i igram karte....
_________________ The whole purpose of playing live is to blow people's heads off... That's what metal is. Anybody who says otherwise is not playing heavy metal.
Pridružio se: Pet Sep 07, 2007 9:38 pm Postovi: 43
Svaka čast ljudi, jeste da nisam nešto preterano ni igrao, ali ja sam jedva rešavao onaj Intermediate, i to sa bog-zna-kojim vremenom. Međutim imam drugara koji razbija te minice, ima rezultate slične najboljim prikazanim na ovom forumu; i baš mi on juče pokaza klip na YT:
Beat that bitches!
_________________ -This time next year we'll be millionaires!(Derek Troter)
-Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe... (A. Einstein)
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 0 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu