Pridružio se: Sre Avg 20, 2008 6:47 pm Postovi: 692 Lokacija: Balkan
Drugi spot za pesmu "21 Guns", sa njihovog novog albuma 21st Century Breakdown.
Pesma je bas dobra. I dosta mi se svidja sam zvuk na novom albumu.
Ljudi mora da shvate da Green Day nikad i nije imao neke (0.01%) veze sa pankom. Uvek je bio power-pop-"pank" hopa-cupa la,la,la "za devojcice".
Ja ih volim, kao i muziku koju sviraju, koju ne dozivljavam kao pank muziku u punom smislu te reci. Znaci, volim Green Day kao bend, kao i njihove dosadasnje radove, a ne Green Day kao pank bend.
Pridružio se: Sub Mar 20, 2010 12:19 pm Postovi: 27 Lokacija: Cazin
Ne kontam kako neko moze da svrstava Green Day u 'Punk' , oni su sramota , sramote muzicare kao sto su Sex Pistolsi , neko rece da su oni Pop , i upravu je , komercijalni su do bola , ja sam licno slusao neke pjesme od Green Day-a i toliko su iritantne da me da prostite jebu u mozak . Ja kazem ko slusa Green Day a smatra sebe nekim 'metalcem' neka razmisli jos jednom sta slusa .
Pridružio se: Uto Avg 05, 2008 2:13 am Postovi: 723 Lokacija: Sabac
Green Day je ranije bio pravi pop punk, i ne vidim zashto oni sramote Sex Pistolse, kada su definitivno bolji muzichari od njih. Shta su to Sex Pistolsi napravili da bi ih smatrali za ozbiljne i dobre muzichare? Ne volim Green Day, ali govorim kako jeste, a da su komercijala do bola i da vishe nisu chak ni pop punk, to stoji.
_________________ Just when I discovered the meaning of life,they changed it...
Pridružio se: Sub Mar 20, 2010 12:19 pm Postovi: 27 Lokacija: Cazin
Dimitri je napisao:
Green Day je ranije bio pravi pop punk, i ne vidim zashto oni sramote Sex Pistolse, kada su definitivno bolji muzichari od njih. Shta su to Sex Pistolsi napravili da bi ih smatrali za ozbiljne i dobre muzichare? Ne volim Green Day, ali govorim kako jeste, a da su komercijala do bola i da vishe nisu chak ni pop punk, to stoji.
Pop punk kao zanr je 'izmisljen' u ovo nase doba , i sramote Sex Pistolse i ostale punk bandove kad god neko kaze za Green Day da su punkeri ili tako nesto . Sta su uradili Sex Pistolsi ? Ne mogu vjerovati da me to pitas , pa to su ti jedni od zacetnika punka ,ljudi koji su imali muda progovoriti kad niko nije smio , koji su napadali simbol Engleske , kraljicu Elizabethu kad niko nije smio , koji su se borili protiv establišmenta kad je ljudima manjkalo muda . I ti mene pitas sta su Pistolsi uradili . Pojam 'Anarhija' je uvrsten u svjet glazbe i u politiku .
Pridružio se: Ned Avg 20, 2006 3:07 am Postovi: 7984 Lokacija: Nis
Angel of Death je napisao:
Sta su uradili Sex Pistolsi ? Ne mogu vjerovati da me to pitas , pa to su ti jedni od zacetnika punka ,ljudi koji su imali muda progovoriti kad niko nije smio , koji su napadali simbol Engleske , kraljicu Elizabethu kad niko nije smio , koji su se borili protiv establišmenta kad je ljudima manjkalo muda . I ti mene pitas sta su Pistolsi uradili . Pojam 'Anarhija' je uvrsten u svjet glazbe i u politiku .
Ne zna se ko je veca komercijala Green Day ili Sex Pistols. Pistolse je okupio Meklaren, vlasnik jedne erotske prodavnice kako bi promovisao svoju modnu liniju. Njemu je bio bitan imidz tog benda.
Pridružio se: Uto Avg 05, 2008 2:13 am Postovi: 723 Lokacija: Sabac
Angel of Death je napisao:
Dimitri je napisao:
Pop punk kao zanr je 'izmisljen' u ovo nase doba , i sramote Sex Pistolse i ostale punk bandove kad god neko kaze za Green Day da su punkeri ili tako nesto . Sta su uradili Sex Pistolsi ? Ne mogu vjerovati da me to pitas , pa to su ti jedni od zacetnika punka ,ljudi koji su imali muda progovoriti kad niko nije smio , koji su napadali simbol Engleske , kraljicu Elizabethu kad niko nije smio , koji su se borili protiv establišmenta kad je ljudima manjkalo muda . I ti mene pitas sta su Pistolsi uradili . Pojam 'Anarhija' je uvrsten u svjet glazbe i u politiku .
Kao prvo, pop punk se pojavio krajem 70ih, poslushaj malo Buzzcocks, Generation X, The Undertones.Kao drugo, sve shto si naveo da su Pistolsi uradili nema nikakve veze sa tim da su oni dobri i ozbiljni muzichari. Sledeci put, malo bolje prochitaj pitanje koje ti je postavljeno, a nemoj se praviti pametan.
_________________ Just when I discovered the meaning of life,they changed it...
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 0 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu