Registruj se    Prijavite se    Forum    Pretraga    FAQ

Index boarda » VOLIM MJUZU » MUZIKA

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 352 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Omiljeni bendovi
 Post Poslato: Ned Dec 20, 2009 2:19 pm 
Muzičar početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Uto Dec 15, 2009 5:00 am
bycmanin je napisao:
s obzirom da kreces da slusas muziku sa tom novijom britanskom scenom to je za svaku pohvalu. nigde ne pise da moras prvo metaliku i deep purple pa onda ovo pa onda ono :temperature:
cim ti je lego repetitor slobodno cackaj dalje po tim izdanjima "odlicnog hrcka", imas tu i petrol i nezni dalibor i shiroko itd.

polako bice sve i ne boj se, to je znak da si normalna :D

E super onda :D
Bila sam na svirci neznog Dalibora kad bese onda na Jelen Live, svideli su mi se, samo mi se nikako ne da da se setim da nadjem album... A Petrol sam vec dvaput propustila da vidim, iskreno sad nisam mogla da trpim Lollobrigidu zbog Petrola :unsure:

Vrh 

Post Poslato: Ned Dec 20, 2009 6:02 pm 
Demo muzičar

Pridružio se: Čet Jan 08, 2009 9:11 pm
Vjeruj mi, tj ako ces uvaziti moje misljenje, Petrol vodi tu novu scenu, i vrijedi poci na svaki njihov koncert, ja sam im organizovao 2 svirke u Podgorici, i nemam rijeci koliko je dobro bilo i koliko ih je nasa publika dobro primila, cak sam bio prijatno iznenadjen... Petrol majka! :)

http://www.youtube.com/watch?v=4ZkiEwR2FvQ

Vrh 

Post Poslato: Ned Dec 20, 2009 6:32 pm 
Muzičar početnik
Korisnikov avatar

Cody je napisao:
Vjeruj mi, tj ako ces uvaziti moje misljenje, Petrol vodi tu novu scenu, i vrijedi poci na svaki njihov koncert, ja sam im organizovao 2 svirke u Podgorici, i nemam rijeci koliko je dobro bilo i koliko ih je nasa publika dobro primila, cak sam bio prijatno iznenadjen... Petrol majka! :)

http://www.youtube.com/watch?v=4ZkiEwR2FvQ

Naravno da cu da uvazim tvoje misljenje, narocito kad se slaze s mojim :P
Tu pesmu obozavam, ali za to sto sam je uopste cula moram da zahvalim beogradskim DJ-evima, igrala sam uz nju mnogo pre nego sto mi je palo na pamet da potrazim ko je izvodi. Nesto se dobro dogadja u nasoj muzici, i lepo je danas biti mlad :) kad vec nisam mogla da budem tu za novi val :)

Vrh 

Post Poslato: Ned Dec 20, 2009 6:34 pm 
Demo muzičar

hehehe, tacno znam o cemu i kome pricas, Banana Rave, Felony Flats, Mladi Ljudi, Flip, to je isto sjajna jedna nova mlada ekipa, jako talentovana... :)

Vrh 

Post Poslato: Ned Dec 20, 2009 8:44 pm 
Muzičar početnik
Korisnikov avatar

Cody je napisao:
hehehe, tacno znam o cemu i kome pricas, Banana Rave, Felony Flats, Mladi Ljudi, Flip, to je isto sjajna jedna nova mlada ekipa, jako talentovana... :)

Hvala! Trazim ih sad. Mislim da je problem sa nasim mladim bendovima sto slabo koriste sve blagodeti interneta. Gomilu njih ne mozes ni na MySpace-u da nadjes, a od Last.fm-a mala vajda od kako su poceli da naplacuju... :cry:

Vrh 

Post Poslato: Ned Dec 20, 2009 10:19 pm 
Studijski muzičar
Korisnikov avatar

Pridružio se: Uto Nov 18, 2008 12:58 pm
PistolPoet je napisao:
bycmanin je napisao:
s obzirom da kreces da slusas muziku sa tom novijom britanskom scenom to je za svaku pohvalu. nigde ne pise da moras prvo metaliku i deep purple pa onda ovo pa onda ono :temperature:
cim ti je lego repetitor slobodno cackaj dalje po tim izdanjima "odlicnog hrcka", imas tu i petrol i nezni dalibor i shiroko itd.

Bila sam na svirci neznog Dalibora kad bese onda na Jelen Live, svideli su mi se, samo mi se nikako ne da da se setim da nadjem album... A Petrol sam vec dvaput propustila da vidim, iskreno sad nisam mogla da trpim Lollobrigidu zbog Petrola :unsure:

njih spaja mtv koji je organizaovao doticnu svirku ali petrol sa svojim albumom, koji inace i ja imam u originalu, stvarno diktira neke stvari na sceni. lollobrigida je nebitna u celoj prici. cak i "nikad dosta" i "studgart online" koji su skoro izdale albume mogu da se svrstaju u slican pravac i da ti privuku paznju. sve se svodi na tvoju volju koliko ti je stalo da iskopas nesto o tim bendovima. u krajnjem kontaktiraj ih, garantujem da se niko od njih nije utripovao da je neko mudo i da ce ti poslati albume ako hoces.

dobra muzika trazi vreme i posvecenost :)

http://bycmanin.mojblog.rs/

Slika

http://www.facebook.com/profile.php?ref ... 1143513324

Vrh 

Post Poslato: Ned Dec 20, 2009 11:55 pm 
Demo muzičar

bycmanin je napisao:
PistolPoet je napisao:
bycmanin je napisao:

njih spaja mtv koji je organizaovao doticnu svirku ali petrol sa svojim albumom, koji inace i ja imam u originalu, stvarno diktira neke stvari na sceni. lollobrigida je nebitna u celoj prici. cak i "nikad dosta" i "studgart online" koji su skoro izdale albume mogu da se svrstaju u slican pravac i da ti privuku paznju. sve se svodi na tvoju volju koliko ti je stalo da iskopas nesto o tim bendovima. u krajnjem kontaktiraj ih, garantujem da se niko od njih nije utripovao da je neko mudo i da ce ti poslati albume ako hoces.

dobra muzika trazi vreme i posvecenost :)

Slazem se u potpunosti, jako mi je drago sto sam ovdje naisao na ljude koji razmisljaju tako, jer ja sam svoj zivot posvetio muzici. Ipak, iako sam svestran, r'n'r je u pitanju. :yeah:

Znate, ima dosta onih koji pljuju ove novije bendove, i bas se trude da uglavnom putem interneta predstave njihovu muziku i rad u nekom najcrnjem svijetlu. Mislim da se na takve ne treba obazirati, pa je li bog dao da imamo nesto svjeze i novo kod nas, treba to podrzati, jer tvrdim da nas ti umjetnici nece izdati. Vjerujte mi kad kazem, trnovit je to put, i njih zaista ljubav vodi, kao i nas same, sta vam to govori-da su foliranti, prazni i sterilni? E pa ne bih rekao ! ! ! I njima je kao i svim neafirmisanim i nepoznatim bendovima koji se trude i muce jako tesko organizovati koncert, organizovati snimanje albuma, produciranje i sve ostalo, ali uspijevaju u tome, i to je za svaku pohvalu. A njihova muzika je super.

@ PistolPoet: Posto je bycmanin uglavnom sve pomenuo, preporucujem jos samo beogradski bend Virvel, sad za sad, mada ima ih bogu hvala jos zanimljivih i vrijednih paznje ali otom-potom. :D
A bend koji si nasla u mom signaturu, je moj bend Qtera. Radimo i postojimo vec 11 i po godina, drago mi je da ti se dopao. Imas dosta nekih zapisa na jutjubu, pa ako zelis potrazi. :yeah:

Cheers people!

:balkanrock:

Vrh 

Post Poslato: Pon Dec 21, 2009 1:58 am 
Muzičar početnik
Korisnikov avatar

Za Virvel sam cula, pa zaboravila, hvala sto me podseti :). A tvom bendu sam juce ostavila komentar na MySpace-u i dobila zauzvrat link ka klipu na YouTube-u i obecanje da cete doci u BG. Drzim vas za rec ;)

A to za pljuvanje novih bendova nisam htela da verujem dok nisam pogledala komentare za "Opet jak" od Repetitora na YouTube-u. Jeste da je taj sajt steciste kojekakvih psihopata, ali ono je bilo stvarno nepotrebno. Ako ti se ne svidja muzika, molim lepo, nemoj da slusas. Ni ja ne ostavljam komentare po klipovima Seke Aleksic. Srecom, mislim da se malo ko na to obazire, teraj po svome i sta te briga 8-)

Vrh 

Post Poslato: Pon Dec 21, 2009 2:15 am 
Demo muzičar

Pa da bre, najlakse je unistiti. Treba podrzati to sto rade, i to sto kazes, ako ti se ne svidja znas gdje su vrat haha... :)

Sto se Qtere tice, Bgd je siguran, samo jos ne znamo tacno kad cemo, ali ce bude! :D

Vrh 

Post Poslato: Sub Jan 02, 2010 10:30 pm 
Muzičar početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sub Jan 02, 2010 9:57 pm
Kiss, U2, queen, pink floyd, guns n' roses, deep purple, bon jovi, the beatles, rolling stones, ac/dc, metallica, s.o.a.d, the police......

Vrh 

Post Poslato: Sub Feb 06, 2010 2:19 am 
Muzičar početnik

Pridružio se: Pon Jan 04, 2010 8:30 pm
Najviše volEm Nirvanu, nekako se navukao na onaj Kobejnov 'glas', pa mi zbog toga možda i prijaju. Pored toga, verovatno i zbog jednostavnih svirki (ne palim se na solaže od šest minuta, al' opet ima i nekih koje volim - kontradiktornost, al' jbg). Inače, slušam još i Alis in čejns, Madhani, Pink Flojd, volim Piksis, Studžis, Cepelin, Džimi, AC-DC, Sabat, Pistolse, Kleš, Vajpers, Vazeline, Skreč Esid, MDC, Blek Fleg, R.E.M, Bitlse, Sonik Jut, Fliper, itd. Ima dosta bendova ovde koje sam otkrio slušajući Nirvanu (jest' da pomalo tužno zvuči, al' šta ću...), odnosno preporuke Kobejna (imao je dobar muzički ukus, bar što se mene tiče). Volim takodže Vajtsnejk, Aerosmit, Metaliku, al možda dva albuma, Kis, i tako dalje. Čini mi se da ima više panka od ostalog, ali nisam sad neki panker koji se vodi ideologijom, tipično pankerskom, da samo pank i treba da slušam, ostalo da kunem... :) Slušam šta mi se sviđa. :D Inače, pre ovoga sam uglavnom slušao domaći 'rok'. Voleh Kerbera, EKV, Azru, El. orgazam...

Vrh 

Post Poslato: Uto Mar 09, 2010 6:56 pm 
Demo muzičar
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sub Okt 17, 2009 8:26 pm
Alice in Chains (+ Jerry Cantrell solo)
Soundgarden
Pearl Jam
Nirvana
Mudhoney
Mother Love Bone
Screaming Trees (+ Mark Lanegan solo)
Foo Fighters
White Stripes
Audioslave
Tool
Temple of the Dog
Mad Season
Deep Purple
Black Sabbath
Led Zeppelin
Queen (vrh vrhova)
The Who
Whitesnake
T. Rex
The Jimi Hendrix Experience
The Doors
Them Crooked Vultures
Bad Company
Cream
Pink Floyd

Vrh 

Post Poslato: Pet Apr 02, 2010 11:52 am 
Muzičar početnik

Pridružio se: Pet Apr 02, 2010 2:44 am
Scorpions
Van Halen
ZZ Top
U.F.O
MSG (Michael Schenker Group)
Pink Floyd
Black Sabbath
Thin Lizzy
Tankard
The Black Keys
Kings of Leon
Led Zeppelin
Ramones
Lynyrd Skynyrd
Deep Purple
Uglavnom stariji hard rock/metal bendovi....

Vrh 

Post Poslato: Pon Apr 05, 2010 11:12 am 
Muzičar početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sub Apr 03, 2010 11:36 am
Domaći na prvom mestu : :closedeyes:
EKV, Ritam Nereda, Partibrejkersi, Pankrti, Goblini, Eva Braun ...

Strani (engleski bendovi kojima se rado vraćam):
Nirvana, Metallica , Disturbed, Joy Division, Lake of tears, Opeth;
Iggy Pop & njegova bratija, G.B.H. ...
Strani (ruski)
PilOt, Splin, Bi-2, Lumen; DDT, Nau; Partija, Brigadnyj podrâd ...
Strani (japanski)
Balzac, MUCC; The Gazzete, Rentrer en Soi ; Mono;
Yamato, Taiko, Kodo bubnjari

:w00t:

Vrh 

Post Poslato: Uto Apr 06, 2010 3:14 am 
Svetska zvezda
Korisnikov avatar

Pridružio se: Ned Mar 30, 2008 10:34 pm
Врана je napisao:

Strani (engleski bendovi kojima se rado vraćam):
Nirvana, Metallica , Disturbed, Joy Division, Lake of tears, Opeth;
Iggy Pop & njegova bratija, G.B.H. .

mala ispravka od ovde napomenutih samo je Joy Division is UK-a... :)

Vrh 

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 352 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24  Sledeća

Index boarda » VOLIM MJUZU » MUZIKA