| Autoru |
Poruka |
|
MiB
|
Poslato: Pet Okt 09, 2009 8:10 pm |
|
 |
| Site Admin |
 |
Pridružio se: Ned Avg 20, 2006 3:07 am Postovi: 7956 Lokacija: Nis
|
Počele pripreme za EXIT 2010Predstojeći EXIT festival biće održan od 8. do 11. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, u Novom Sadu. Organizatori su objavili da će uskoro početi prodaja ulaznica, a dotle je moguće preko sajta festivala učestvovati u raznovrsnim anketama koje će pomoći formiranju lliste izvođača na ovogodišnjem EXITu. Fotografije sa ovogišnjeg EXITa mogu se pogledati OVDE.
_________________ http://www.balkanrock.com"Without music, life would be a mistake." - Friedrich Nietzsche Ja nisam među 10 miliona ljudi koji su gledali finale "Zvezde Granda", ja sam među onih 200 koji su bili na Demo Battle Festu
|
|
 |
|
 |
|
dajana
|
Poslato: Ned Okt 25, 2009 7:42 pm |
|
 |
| Muzičar početnik |
Pridružio se: Ned Okt 25, 2009 7:36 pm Postovi: 1
|
Da li je počela prodaja ulaznica za EXIT 2010 ?? Da li ih je moguće nabaviti u Banja Luci i gdje? Hoće li biti organizovan neki prevoz? Eto, ako neko nešto o tome zna.. 
|
|
 |
|
 |
|
MiB
|
Poslato: Ned Okt 25, 2009 8:21 pm |
|
 |
| Site Admin |
 |
|
|
Prodaja ulaznica jos nije pocela. Karte se narucuju preko interneta, tako da to vazi i za Banja Luku. Za prevoz je rano reci.
_________________ http://www.balkanrock.com"Without music, life would be a mistake." - Friedrich Nietzsche Ja nisam među 10 miliona ljudi koji su gledali finale "Zvezde Granda", ja sam među onih 200 koji su bili na Demo Battle Festu
|
|
 |
|
 |
|
MiB
|
Poslato: Pet Nov 20, 2009 9:18 pm |
|
 |
| Site Admin |
 |
|
|
Počinje pretprodaja karata za EXIT
Prodaja ulaznica za Exit 10 počinje u ponedeljak, 7. decembra u 12 časova na internet adresi Gigstix.com.
Cena kompleta u prvom delu pretprodaje iznosi 4.990 dinara, a po završetku promo prodaje koštaće 6.490 dinara, dok će redovna cena biti 10.990 dinara.
Posetioci koji već godinama u prvom delu pretprodaje kupuju ulaznice na mail adresu će 25. novmebra dobiti instrukcije o kupovini karata po ceni od 3.990 dinara.
Ulaznice za Exit naručuju se putem aplikacije na sajtu Gigstix.com, gde će posetioci moći da se registruju tako što će upisati svoju važeću mejl adresu i lozinku po svom izboru. Nakon toga će automatski primiti mejl sa linkom za aktiviranje svog računa za kupovinu.
|
|
 |
|
 |
|
matt bellamy
|
Poslato: Sub Nov 21, 2009 12:35 am |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
Pridružio se: Pon Jul 13, 2009 11:31 am Postovi: 268 Lokacija: Supermassive Black Hole
|
Ako dodju Muse onda sam PREEEEEEZADOVOLJAN Mada Exit je verovatno premali zalogaj za njih, bar nek dodju White Lies ili Foals!
|
 |
|
nucleus
|
Poslato: Sub Nov 21, 2009 5:20 am |
|
 |
| Site Admin |
Pridružio se: Uto Jul 10, 2007 3:37 pm Postovi: 1583 Lokacija: Niš
|
|
Ja sam procitao neku buvu da ce da dodje Metallica, tako da je Muse onda sasvim realan...
_________________ The whole purpose of playing live is to blow people's heads off... That's what metal is. Anybody who says otherwise is not playing heavy metal.
|
|
 |
|
 |
|
matt bellamy
|
Poslato: Sub Nov 21, 2009 1:15 pm |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
Pridružio se: Pon Jul 13, 2009 11:31 am Postovi: 268 Lokacija: Supermassive Black Hole
|
nucleus je napisao: Ja sam procitao neku buvu da ce da dodje Metallica, tako da je Muse onda sasvim realan... Daj boze, samo, oni su na poslednjoj turneji izvodili neke specijalne efekte sa hologramima, koje ne znam da li je u mogucnosti izvesti na EXIT-u, da, i obrati paznju na bini one stvari sto su postavljene 
|
 |
|
Hal 9000
|
Poslato: Sub Nov 21, 2009 1:20 pm |
|
 |
| Senator |
 |
Pridružio se: Sre Apr 23, 2008 10:43 am Postovi: 1837 Lokacija: Vranje / Beograd
|
Sve u svemu, josh se nishta ne zna zvanichno... Nadam se aktuelnim imenima 
|
|
 |
|
 |
|
MiB
|
Poslato: Sub Nov 21, 2009 2:42 pm |
|
 |
| Site Admin |
 |
|
matt bellamy je napisao: nucleus je napisao: Ja sam procitao neku buvu da ce da dodje Metallica, tako da je Muse onda sasvim realan... Daj boze, samo, oni su na poslednjoj turneji izvodili neke specijalne efekte sa hologramima, koje ne znam da li je u mogucnosti izvesti na EXIT-u, da, i obrati paznju na bini one stvari sto su postavljene  Svaki bend ima posebno pripremljenu i festivalsku svirku. Ne ocekujes valjda da U2 ili Rolling Stones na festivale nose svoje skalamerije od bina na festivale 
|
|
 |
|
 |
|
MiB
|
Poslato: Pon Dec 07, 2009 6:07 pm |
|
 |
| Site Admin |
 |
|
|
Planule karte za EXIT
Najjeftinije ulaznice za predstojeći EXIT rasprodate su u rekordnom roku.
Pretprodaja karata počela je danas u podne, a karata po ceni od 3.990 i 4.990 dinara više nema. Ostao je još ograničen broj ulaznica po ceni od 6.490 dinara, nakon čega će početi prodaja po redovnoj ceni od 10.990 dinara za komplet, javili su organizatori festivala.
EXIT festival biće održan od 8. do 11. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, u Novom Sadu, i još uvek se ne zna nijedan izvođač. Karte se mogu nabaviti preko internet servisa gigstix.com.
|
|
 |
|
 |
|
FallenAngel
|
Poslato: Pet Dec 11, 2009 9:32 pm |
|
 |
| Demo muzičar |
 |
Pridružio se: Pon Jun 25, 2007 7:53 pm Postovi: 92 Lokacija: San Diego, CA
|
|
Pitanje... Ukoliko narucim ulaznice preko neta danas, sutra kako ide onaj deo sa uzimanjem doticnih? Da li moram licno da odem ili ne i kad bi to moralo da se izwede?
_________________ ROH Band, 1el
|
|
 |
|
 |
|
WaCkLeDuDe
|
Poslato: Sub Dec 12, 2009 1:36 am |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
Pridružio se: Sre Feb 06, 2008 10:17 pm Postovi: 2135 Lokacija: Nish...
|
Posalju ti vaucer sa bar kodom i tek kasnije salju karte, taj vaucer moras da das kuriru da bi ti dao kartu Juco 
_________________ http://www.computers.rsLjudi se dele na glupe i zle. Ljudi se trude da unište sve. ...give me one more medicated peaceful moment...
|
|
 |
|
 |
|
FallenAngel
|
Poslato: Sub Dec 12, 2009 1:57 am |
|
 |
| Demo muzičar |
 |
|
|
Marko, nemoj da ti dodjem sad na espresso! Pitam zato sto mi semestar traje do 22. Maja i sto ne mogu tu da dodjem pre juna, a nesto ne werujem da ce owde da mi posalju karte... Jeftinije su sad (logicno) ali ne znam kako swe to ide...
|
|
 |
|
 |
|
WaCkLeDuDe
|
Poslato: Ned Dec 13, 2009 12:01 am |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
Pridružio se: Sre Feb 06, 2008 10:17 pm Postovi: 2135 Lokacija: Nish...
|
Ama pa to je lako, neka uzme neko kartu za tebe, ona nije potpisana. 
_________________ http://www.computers.rsLjudi se dele na glupe i zle. Ljudi se trude da unište sve. ...give me one more medicated peaceful moment...
|
|
 |
|
 |
|
FallenAngel
|
Poslato: Ned Dec 13, 2009 1:05 am |
|
 |
| Demo muzičar |
 |
|
|
A ne mora ono po fazonu uz licnu kartu i to?
|
|
 |
|
 |
|