| Autoru |
Poruka |
|
MiB
|
Poslato: Sre Nov 11, 2009 11:36 pm |
|
 |
| Site Admin |
 |
Pridružio se: Ned Avg 20, 2006 3:07 am Postovi: 7988 Lokacija: Nis
|
Dejan je napisao: Otisle karte, pobednici obavesteni putem maila.
_________________ http://www.balkanrock.com"Without music, life would be a mistake." - Friedrich Nietzsche Ja nisam među 10 miliona ljudi koji su gledali finale "Zvezde Granda", ja sam među onih 200 koji su bili na Demo Battle Festu
|
|
 |
|
 |
|
blastmaster
|
Poslato: Sre Nov 11, 2009 11:50 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
Pridružio se: Sub Dec 09, 2006 1:30 am Postovi: 4986 Lokacija: Middlefinger-earth
|
|
Hmmm proglasena epidemija i zabranjena javna okupljanja, ali "po proceni nadleznih zdravstvenih ustanova"...
_________________ Kill religion Kill your idols - Sir, they've surrounded us! - Excellent! Now we can attack them from all directions!
Mi krstovi obrtamo, a ovce i koze trtimo Koljemo kokoske, curke i praci Da smo Satanisti ocigledni svi su znaci
Please note: ukoliko nije drugacije napomenuto, u svojim postovima izrazavam iskljucivo svoje misljenje. Hvala na razumevanju.
|
|
 |
|
 |
|
cacka
|
Poslato: Sre Nov 11, 2009 11:56 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
Pridružio se: Uto Jul 22, 2008 1:20 am Postovi: 1190 Lokacija: Zajechar,Nish
|
blastmaster je napisao: Hmmm proglasena epidemija i zabranjena javna okupljanja, ali "po proceni nadleznih zdravstvenih ustanova"... I pokusajte da saznate sta ce biti pre nego sto svi ljudi nakupuju karte!
_________________ ČAČKA- HEAVY METAL IS THE LAW...
|
|
 |
|
 |
|
Dejan
|
Poslato: Čet Nov 12, 2009 12:00 am |
|
 |
| Vlasnik Foruma |
 |
Pridružio se: Sre Avg 16, 2006 11:14 pm Postovi: 7836 Lokacija: Balkan
|
Nece biti zabrane okupljanja u Nisu sigurno ovog vikenda, danas su javili na radiju. A i treba da izadje u Sluzbenom glansiku. Pa gde smeju kad je trenutno NIMUS u toku, to nas je spasilo hehe Dakle, ovo ce mozda biti jedna od poslednjih vecih svirki ove godine u gradu. Licno, jedva cekam, ima rokanje da bude 
|
|
 |
|
 |
|
MiB
|
Poslato: Čet Nov 12, 2009 12:47 am |
|
 |
| Site Admin |
 |
Pridružio se: Ned Avg 20, 2006 3:07 am Postovi: 7988 Lokacija: Nis
|
Koncerti nisu zabranjeni, a odluka o epidemiji stupa na snagu tek za 7 dana kada Službeni glasnik to objavi. Svirke će biti 
_________________ http://www.balkanrock.com"Without music, life would be a mistake." - Friedrich Nietzsche Ja nisam među 10 miliona ljudi koji su gledali finale "Zvezde Granda", ja sam među onih 200 koji su bili na Demo Battle Festu
|
|
 |
|
 |
|
Lois_Lane
|
Poslato: Čet Nov 12, 2009 2:40 am |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružio se: Pon Sep 01, 2008 3:09 pm Postovi: 1025 Lokacija: Knjazevac/Nis
|
Lois_Lane je napisao: The final countdown. (muzicki intro) 2.... 1...
_________________ Ponekad je coveku potrebno sve ono najgore sto se u njemu krije da bi mogao iz sebe da izvuce ono najbolje. Sve je samo pitanje vladanja sobom. I izbora. Nista vise. Welcome to the Internet. Where men are men, women are men, and little girls are FBI agents. http://www.myspace.com/ivy_scarlet_witch
|
|
 |
|
 |
|
nucleus
|
Poslato: Čet Nov 12, 2009 3:18 am |
|
 |
| Site Admin |
Pridružio se: Uto Jul 10, 2007 3:37 pm Postovi: 1583 Lokacija: Niš
|
Dejan je napisao: Dakle, ovo ce mozda biti jedna od poslednjih vecih svirki ove godine u gradu.
A mozda i posle toga... 
_________________ The whole purpose of playing live is to blow people's heads off... That's what metal is. Anybody who says otherwise is not playing heavy metal.
|
|
 |
|
 |
|
Hal 9000
|
Poslato: Čet Nov 12, 2009 3:38 am |
|
 |
| Senator |
 |
Pridružio se: Sre Apr 23, 2008 10:43 am Postovi: 1851 Lokacija: Vranje / Beograd
|
Epidemija ne znachi zabranu okupljanja u zatvorenom prostoru. Dogovoreno je da bilo kakve zabrane stupaju na snagu u regionima, znachi svaki grad i opshtina su u poziciji da o tome odluchuju. Primer je Panchevo koje je od danasd zabranilo javna okupljanja, koncerte i sportske dogadjaje... to me podseti, MiB, prepravi vest, otkazan Jazz fest u Panchevu zbog svinjskoga gripa 
|
|
 |
|
 |
|
cacka
|
Poslato: Čet Nov 12, 2009 2:48 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
Pridružio se: Uto Jul 22, 2008 1:20 am Postovi: 1190 Lokacija: Zajechar,Nish
|
Kupio sam kartu!!!Vidimo se!!! 
_________________ ČAČKA- HEAVY METAL IS THE LAW...
|
|
 |
|
 |
|
Hal 9000
|
Poslato: Čet Nov 12, 2009 5:52 pm |
|
 |
| Senator |
 |
Pridružio se: Sre Apr 23, 2008 10:43 am Postovi: 1851 Lokacija: Vranje / Beograd
|
Sa organizatorima, vidimo se sutra popodne, a sa svima ostalima uveche 
|
|
 |
|
 |
|
Lois_Lane
|
Poslato: Pet Nov 13, 2009 1:18 am |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružio se: Pon Sep 01, 2008 3:09 pm Postovi: 1025 Lokacija: Knjazevac/Nis
|
Lois_Lane je napisao: Lois_Lane je napisao: The final countdown. (muzicki intro) 2.... 1... TODAY! Vidimo se danas/veceras! 
_________________ Ponekad je coveku potrebno sve ono najgore sto se u njemu krije da bi mogao iz sebe da izvuce ono najbolje. Sve je samo pitanje vladanja sobom. I izbora. Nista vise. Welcome to the Internet. Where men are men, women are men, and little girls are FBI agents. http://www.myspace.com/ivy_scarlet_witch
|
|
 |
|
 |
|
nucleus
|
Poslato: Pet Nov 13, 2009 4:17 am |
|
 |
| Site Admin |
Pridružio se: Uto Jul 10, 2007 3:37 pm Postovi: 1583 Lokacija: Niš
|
|
Drugari, ja cu da vas posetim, ali na kratko, posto ne smem da se zadrzavam na mestima gde se duvani (jos sam rovit od bronhitisa)...
_________________ The whole purpose of playing live is to blow people's heads off... That's what metal is. Anybody who says otherwise is not playing heavy metal.
|
|
 |
|
 |
|
Dejan
|
Poslato: Pet Nov 13, 2009 1:34 pm |
|
 |
| Vlasnik Foruma |
 |
Pridružio se: Sre Avg 16, 2006 11:14 pm Postovi: 7836 Lokacija: Balkan
|
Jos malo pa divljanje 
|
|
 |
|
 |
|
Mixa
|
Poslato: Pet Nov 13, 2009 3:20 pm |
|
 |
| Site Admin |
 |
Pridružio se: Pon Okt 02, 2006 6:09 pm Postovi: 1826 Lokacija: Balkan
|
Ja krecem ovog trenutka.....treba pripremiti celu feštu.....vidimo se večeras! 
_________________ So you think you can stone me and spit in my eye, So you think you can love me and leave me to die.....
Ne pij dok voziš, mogao bi da prospeš!
|
|
 |
|
 |
|
HARKONEN
|
Poslato: Sub Nov 14, 2009 2:36 am |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
Pridružio se: Sre Sep 05, 2007 12:08 am Postovi: 139 Lokacija: Cuprija-Nis
|
|
omg i am like soooo drunk it was exelent on sos 2 .... wooooooo hooooooooooooo .......
|
|
 |
|
 |
|