| Autoru |
Poruka |
|
Dejan
|
Poslato: Pet Avg 28, 2009 1:29 am |
|
 |
| Vlasnik Foruma |
 |
Pridružio se: Sre Avg 16, 2006 11:14 pm Postovi: 7833 Lokacija: Balkan
|
Obavljen je zreb za Ligu Sampiona 2009/2010. Evo sastava grupa, bice interesantnih meceva Group ABayern Munich Juventus Bordeaux Maccabi Haifa Group BManchester United CSKA Moskow Besiktas VfL Wolfsburg Group CAC Milan Real Madrid Marseille FC Zurich Group DChelsea FC Porto Atletico Madrid APOEL Nicosia Group ELiverpool Lyon Fiorentina Debreceni Group FBarcelona Inter Milan Dynamo Kiev FC Rubin Kazan Group GFC Sevilla Rangers VfB Stuttgart Unirea Urziceni (Romania) Group HArsenal AZ Alkmaar Olympiakos Standard Liege
|
|
 |
|
 |
|
blastmaster
|
Poslato: Pet Avg 28, 2009 1:34 am |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
Pridružio se: Sub Dec 09, 2006 1:30 am Postovi: 4986 Lokacija: Middlefinger-earth
|
|
Bice tu i tamo poneka zanimljiva utakmica, ali generalno grupe su poprilicno nezanimljive...
_________________ Kill religion Kill your idols - Sir, they've surrounded us! - Excellent! Now we can attack them from all directions!
Mi krstovi obrtamo, a ovce i koze trtimo Koljemo kokoske, curke i praci Da smo Satanisti ocigledni svi su znaci
Please note: ukoliko nije drugacije napomenuto, u svojim postovima izrazavam iskljucivo svoje misljenje. Hvala na razumevanju.
|
|
 |
|
 |
|
Dejan
|
Poslato: Pet Avg 28, 2009 1:35 am |
|
 |
| Vlasnik Foruma |
 |
|
blastmaster je napisao: ali generalno grupe su poprilicno nezanimljive... Pa kad su svakakvi timovi usli ovde godine u Ligu 
|
|
 |
|
 |
|
blastmaster
|
Poslato: Pet Avg 28, 2009 1:58 am |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
Pridružio se: Sub Dec 09, 2006 1:30 am Postovi: 4986 Lokacija: Middlefinger-earth
|
Pa da, od ove godine je drugaciji sistem kvalifikacija da bi vise slabih timova dobilo sansu da igra. Ali zamislite Partizan da se pao umesto Apoela sa Celsijem, Portom i Atletikom  Bolje sto su prosli u Ligu Evrope, tamo bar ne bi trebalo da se obrukaju kao sto bi ovde 
_________________ Kill religion Kill your idols - Sir, they've surrounded us! - Excellent! Now we can attack them from all directions!
Mi krstovi obrtamo, a ovce i koze trtimo Koljemo kokoske, curke i praci Da smo Satanisti ocigledni svi su znaci
Please note: ukoliko nije drugacije napomenuto, u svojim postovima izrazavam iskljucivo svoje misljenje. Hvala na razumevanju.
|
|
 |
|
 |
|
MiB
|
Poslato: Pet Avg 28, 2009 2:04 am |
|
 |
| Site Admin |
 |
Pridružio se: Ned Avg 20, 2006 3:07 am Postovi: 7954 Lokacija: Nis
|
blastmaster je napisao: Ali zamislite Partizan da se pao umesto Apoela sa Celsijem, Portom i Atletikom Ali bi bilo vise kinte za klub i rasprodate utakmice u Beogradu 
_________________ http://www.balkanrock.com"Without music, life would be a mistake." - Friedrich Nietzsche Ja nisam među 10 miliona ljudi koji su gledali finale "Zvezde Granda", ja sam među onih 200 koji su bili na Demo Battle Festu
|
|
 |
|
 |
|
blastmaster
|
Poslato: Pet Avg 28, 2009 2:07 am |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
|
|
Pare svejedno ne bi bile iskoriscene ni za sta pametno, a sa onakvom igrom kao protiv Apoela mozda bi izvukli jedan bod najvise.
|
|
 |
|
 |
|
Dejan
|
Poslato: Pet Avg 28, 2009 6:56 am |
|
 |
| Vlasnik Foruma |
 |
|
blastmaster je napisao: Pare svejedno ne bi bile iskoriscene ni za sta pametno, Mozda bi potrosili u kafani, a to je po meni veoma dobro ulaganje 
|
|
 |
|
 |
|
blastmaster
|
Poslato: Pet Avg 28, 2009 9:02 am |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
|
Za toliko ce da zarade i u Ligi Evrope 
|
|
 |
|
 |
|
Dr Feelgood
|
Poslato: Pet Avg 28, 2009 1:39 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
Pridružio se: Sub Nov 24, 2007 5:30 pm Postovi: 1286 Lokacija: The City of Angels
|
|
auu Milan i Real u istoj grupi to ce biti zanimljivo, nista posto nema nashih navijam za Milan, ps grupe G i H su sranje
_________________ "It's Only Rock 'n' Roll (But I Like It)"
|
|
 |
|
 |
|
Dejan
|
Poslato: Uto Sep 15, 2009 1:10 pm |
|
 |
| Vlasnik Foruma |
 |
|
|
Krecemo...
Veceras ( utorak) se sastaju:
Atletico Madrid : Apoel Nicosia VfL Wolfsburg : CSKA Moscow Chelsea : FC Porto Maccabi Haifa : Bayern Munich Marseille : AC Milan Juventus : Bordeaux FC Zurich : Real Madrid Besiktas : Manchester United
Sve tekme pocinju u 20.45
|
|
 |
|
 |
|
Sukijus
|
Poslato: Pon Okt 19, 2009 12:32 pm |
|
 |
| Demo muzičar |
Pridružio se: Pon Okt 19, 2009 12:04 pm Postovi: 32
|
Ako inter bude ponovio igru kao protiv Đenove, može svakoga da pobedi. Ali najveći favorit po meni je i dalje Barsa, a mislim da Real neće dalje od polu-finala, nemaju dovoljno jaku odbranu... 
_________________ Volleyball Drills
|
|
 |
|
 |
|
blastmaster
|
Poslato: Uto Okt 20, 2009 11:21 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
|
Zanimljivi rezultati... Debrecen - Fiorentina 3:4 Liverpool - Lyon 1:2 Barcelona - Rubin Kazan 1:2 Inter Milan - Dynamo Kyiv 2:2 Rangers - Unirea Urziceni 1:4 Stuttgart - Sevilla 1:3 AZ Alkmaar - Arsenal 1:1 Olympiakos Piraeus - Standard Liege 2:1 Al su kladionice profitirale veceras 
|
|
 |
|
 |
|
MiB
|
Poslato: Sre Okt 21, 2009 12:02 am |
|
 |
| Site Admin |
 |
Pridružio se: Ned Avg 20, 2006 3:07 am Postovi: 7954 Lokacija: Nis
|
|
Kakvo cudilo od rezultata...
_________________ http://www.balkanrock.com"Without music, life would be a mistake." - Friedrich Nietzsche Ja nisam među 10 miliona ljudi koji su gledali finale "Zvezde Granda", ja sam među onih 200 koji su bili na Demo Battle Festu
|
|
 |
|
 |
|
Sukijus
|
Poslato: Sre Okt 21, 2009 12:37 am |
|
 |
| Demo muzičar |
Pridružio se: Pon Okt 19, 2009 12:04 pm Postovi: 32
|
Neverovatno da ovaj Inter ne može nikoga da pobedi u Ligi šampiona već godinu dana... 
_________________ Volleyball Drills
|
|
 |
|
 |
|
LordHammer
|
Poslato: Sub Dec 19, 2009 3:01 am |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružio se: Pon Feb 19, 2007 1:00 am Postovi: 3655 Lokacija: Podgorica
|
Obavljen zreb ja zadovoljan U derbijima osmine finala fudbalske Lige šampiona akteri će biti milanski klubovi. Inter igra protiv Čelsija, u duelu u kome će prva zvezda biti sadašanji i nekadašnji trener šampiona Italije, odnosno Engleske, Žoze Murinjo, odlučeno je žrebom u Nionu. U drugom derbiju sa višestruki prvaci Evrope, Milan i Mančester Junajted. Protivnik branioca trofeja, Barselone, je Štutgart. Parovi osmine finala Lige šampiona: Štutgart - BarselonaOlimpijakos – BordoInter – ČelsiBajern – FiorentinaCSKA – SeviljaOlimpik Lion – Real MadridPorto – ArsenalAC Milan – Mančester Junajted Prve utakmice osmine finala igraće se 16, 17, 23. i 24. februara na terenima drugoplasiranih timova, a osvajači grupa biće domaćini revanš susreta, zakazanih za 9, 10, 16. i 17. mart 2010. godine. Ako bude sve po planu itaklijani nece imati nijednog predstavnika u cetvrtfinalu 
_________________ Let me take you there

|
|
 |
|
 |
|