| Autoru |
Poruka |
|
Marvin
|
Poslato: Sub Okt 11, 2008 12:45 am |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
Pridružio se: Pet Mar 21, 2008 5:19 pm Postovi: 210
|
Posto se blizi sajam knjiga na koji nameravam da idem, zanima me na kojim standovima se moze naci literatura o rok muzici. Ne zanimaju me neke biografije Cobaina, Morrisona i slicne stvari, vise nesto ovako: http://en.wikipedia.org/wiki/45_obrtaja ... _o_pesmama. Ali ne kazem da npr. Lemmyjeva biografija ne bi prosla. Tako da ukoliko znate neku dobru knjigu temu rok muzike, makar o cemu se radilo, podelite to sa mnom. Ako znate jos gde mogu i da je nadjem, super. Hvala.
_________________ Ovaj forum mi ide na zivce!
|
|
 |
|
 |
|
LordHammer
|
Poslato: Sub Okt 11, 2008 3:25 am |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružio se: Pon Feb 19, 2007 1:00 am Postovi: 3655 Lokacija: Podgorica
|
|
Ja ti preporucujem knjigu "U Znaku Zveri" autora Branka Rogosica. Knjiga je biografija grupe Iron Maiden Od samih pocetaka ranih 80-tih pa sve do zadnjeg albuma sa osvrtom na bukvalno sve clanove koji su ikada bili u grupi.
_________________ Let me take you there

|
|
 |
|
 |
|
Marvin
|
Poslato: Pon Okt 20, 2008 8:35 pm |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
Pridružio se: Pet Mar 21, 2008 5:19 pm Postovi: 210
|
|
Hvala!
A znate mozda na kom standu se moze naci tako nesto, sutra idem na sajam?
Hajde ljudi!
_________________ Ovaj forum mi ide na zivce!
|
|
 |
|
 |
|
Sleaze Glammer
|
Poslato: Sub Okt 25, 2008 9:47 am |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
Pridružio se: Pon Avg 11, 2008 1:35 am Postovi: 102
|
|
Ima knjiga Roten na manje vise svakom trecem standu. Knjiga o Dzoni Rotenu i Sex Pistolsima. Voleo bih da nadjem Motley Crue - The Dirt, ali nisam to video nigde juce.
Inace ja imam Rock This Way - Aerosmith autobiography i Bang Your Head - the story of metal, its rise and demise (obe na engleskom i poprilicno dobre)
|
|
 |
|
 |
|
duff mckagan
|
Poslato: Pet Jan 30, 2009 4:51 am |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
Pridružio se: Pet Jan 30, 2009 2:48 am Postovi: 133 Lokacija: Paradise City
|
|
jel neko procitao Slash by Slash? odlicna je...znam je napamet
_________________ WAKE UP! IT'S TIME TO DIE!
|
|
 |
|
 |
|
Nikola-Bodom93
|
Poslato: Pon Feb 16, 2009 5:35 pm |
|
 |
| Banovan |
Pridružio se: Pon Feb 16, 2009 3:07 pm Postovi: 19 Lokacija: Krusevac
|
Mene zanima gde mogu da pronadjem neku knjigu o Children OF bodom!!! dali neko zna mozda??? 
|
|
 |
|
 |
|
sima_durnis
|
Poslato: Ned Mar 01, 2009 7:03 pm |
|
 |
| Muzičar početnik |
 |
Pridružio se: Pet Jan 09, 2009 2:31 am Postovi: 24 Lokacija: Nis, Durlan
|
duff mckagan je napisao: jel neko procitao Slash by Slash? odlicna je...znam je napamet hehe i mene to zanima...ali cackam wikipediu...
_________________ My Space
|
|
 |
|
 |
|
Sliver
|
Poslato: Sub Jul 18, 2009 12:15 pm |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
Pridružio se: Sre Jul 01, 2009 10:51 pm Postovi: 153
|
|
Hronike - Bob Dylan autobiografija Teze Od Neba - Carls Kros biografija Kurt Cobaina Zive Rane - autobiografija Entoni Kidisa Uhvati plamen - biografija Boba Marleyja i knjiga Never Mind Nirvana - Mark Lindkvist to nije knjiga o Nirvani vec koliko je muzika bitan deo zivota,roman jeeeee sjjjjjjjjaaaaaaajjjjjjjjaaaaannnnn!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
 |
|
 |
|
Bucher
|
Poslato: Sub Jul 18, 2009 2:59 pm |
|
 |
| Svetska zvezda |
 |
Pridružio se: Ned Mar 30, 2008 10:34 pm Postovi: 901 Lokacija: Prokuplje
|
Sliver je napisao: Hronike - Bob Dylan autobiografija Teze Od Neba - Carls Kros biografija Kurt Cobaina Zive Rane - autobiografija Entoni Kidisa Uhvati plamen - biografija Boba Marleyja i knjiga Never Mind Nirvana - Mark Lindkvist to nije knjiga o Nirvani vec koliko je muzika bitan deo zivota,roman jeeeee sjjjjjjjjaaaaaaajjjjjjjjaaaaannnnn!!!!!!!!!!!!!!!! Covece gde si ovo nasao...  ?
_________________ Logic doesn't make sense... DESTRUCTION TOOL-OLD SCHOOL!!!
|
|
 |
|
 |
|
Sliver
|
Poslato: Sub Jul 18, 2009 7:36 pm |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
Pridružio se: Sre Jul 01, 2009 10:51 pm Postovi: 153
|
U knjizari Citao si? Svakom ko nije a voli muziku i voli da cita,ja mu preporucujem ovu knjigu
|
|
 |
|
 |
|
CHeda_Zemunac
|
Poslato: Uto Avg 11, 2009 12:57 am |
|
 |
| Muzičar početnik |
Pridružio se: Pon Mar 23, 2009 4:19 am Postovi: 14
|
|
neka bude rok-susan masino biografija acdc-a..
|
|
 |
|
 |
|
Bucher
|
Poslato: Sre Avg 12, 2009 12:37 am |
|
 |
| Svetska zvezda |
 |
Pridružio se: Ned Mar 30, 2008 10:34 pm Postovi: 901 Lokacija: Prokuplje
|
Sliver je napisao: U knjizari Citao si? Svakom ko nije a voli muziku i voli da cita,ja mu preporucujem ovu knjigu hm ovde to tesko mogu naci... 
_________________ Logic doesn't make sense... DESTRUCTION TOOL-OLD SCHOOL!!!
|
|
 |
|
 |
|
marinamiksha
|
Poslato: Pon Okt 25, 2010 8:33 pm |
|
 |
| Muzičar početnik |
 |
Pridružio se: Pon Okt 25, 2010 8:27 pm Postovi: 5
|
Zna li neko gde to sve moze da se nadje na sajmu? Na kojim štandovima? 
|
|
 |
|
 |
|
rosoneri
|
Poslato: Pon Okt 25, 2010 10:42 pm |
|
 |
| Muzičar početnik |
 |
Pridružio se: Sre Avg 25, 2010 10:13 am Postovi: 20
|
|
Jer bi mogla da se nadje neka knjiga vezana za KISS? Alice Cooper? ACDC? Ili neka dobra uopsteno o rok muzici ili gitarama(ne knjiga sa lekcijama gitare nego neka uopstena, ma znate na sta mislim)?
|
|
 |
|
 |
|
MiB
|
Poslato: Uto Okt 26, 2010 3:32 am |
|
 |
| Site Admin |
 |
Pridružio se: Ned Avg 20, 2006 3:07 am Postovi: 7954 Lokacija: Nis
|
marinamiksha je napisao: Zna li neko gde to sve moze da se nadje na sajmu? Na kojim štandovima?  To ti zavisi samo od izadavaca. Laguna ima neke zanimljive naslove i Klio, za ostalo ne znam. rosoneri je napisao: Jer bi mogla da se nadje neka knjiga vezana za KISS? Alice Cooper? ACDC? Ili neka dobra uopsteno o rok muzici ili gitarama(ne knjiga sa lekcijama gitare nego neka uopstena, ma znate na sta mislim)? AC/DC Neka Bude Rok - Suzan Masino, Scatto, Beograd, 2009 Mamut radnje su obicno snabdevene dobrim knjigama na tu tematiku, mada retko nesto hard & heavy.
_________________ http://www.balkanrock.com"Without music, life would be a mistake." - Friedrich Nietzsche Ja nisam među 10 miliona ljudi koji su gledali finale "Zvezde Granda", ja sam među onih 200 koji su bili na Demo Battle Festu
|
|
 |
|
 |
|