| Autoru |
Poruka |
|
MiB
|
Poslato: Uto Maj 05, 2009 12:43 am |
|
 |
| Site Admin |
 |
Pridružio se: Ned Avg 20, 2006 3:07 am Postovi: 7984 Lokacija: Nis
|
Sofija domaćin Guano Apes-ima Nemački bend Guano Apes nastupiće u originalnoj postavi 30. maja u Sofiji, u "Universiada" spotskoj hali. Koncert će se održati u okviru povratničke turneje benda. Bend je zvanično prestao sa radom u februaru 2005. godine, da bi se ove godine ponovo okupili i to u originalnom sastavu koji čine Sandra Nasić, Hening Rumenap, Stefan Ude i Denis Pošvata. Prodaja karata je počela 1. aprila preko "Eventim" servisa. Cene su sledeće: 22,5€ za prvih 500 karata, 25€ u regularnoj prodaji i 30€ na dan koncerta. Jedini koncert u regionu, pored Sofije, zakazan je u mađarskom gradu Seget, tačnije na festivalu "Szegedi Ifjúsági Napok" koji se održava od 26. do 30. avgusta.
_________________ http://www.balkanrock.com"Without music, life would be a mistake." - Friedrich Nietzsche Ja nisam među 10 miliona ljudi koji su gledali finale "Zvezde Granda", ja sam među onih 200 koji su bili na Demo Battle Festu
|
|
 |
|
 |
|
S4le
|
Poslato: Sre Maj 13, 2009 12:00 pm |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
Pridružio se: Pet Avg 08, 2008 6:17 pm Postovi: 188 Lokacija: Dimitrovgrad
|
|
Bilo bi extra da se ode na ovo...
_________________ Cause I'm T.N.T I'm dynamite T.N.T And I'll win the fight T.N.T I'm a power load T.N.T Watch me explode
|
|
 |
|
 |
|
blastmaster
|
Poslato: Sre Maj 13, 2009 12:12 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
Pridružio se: Sub Dec 09, 2006 1:30 am Postovi: 4986 Lokacija: Middlefinger-earth
|
|
Aaaaaa ubicu se!!! Mislim da je moguce da nijedan bend ne bih voleo da vidim vise od njih...
_________________ Kill religion Kill your idols - Sir, they've surrounded us! - Excellent! Now we can attack them from all directions!
Mi krstovi obrtamo, a ovce i koze trtimo Koljemo kokoske, curke i praci Da smo Satanisti ocigledni svi su znaci
Please note: ukoliko nije drugacije napomenuto, u svojim postovima izrazavam iskljucivo svoje misljenje. Hvala na razumevanju.
|
|
 |
|
 |
|
WaCkLeDuDe
|
Poslato: Sre Maj 13, 2009 12:36 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
Pridružio se: Sre Feb 06, 2008 10:17 pm Postovi: 2135 Lokacija: Nish...
|
Nemoj da se ubijes idi i vadi pasos  Bar nam sofija nije daleko....
_________________ http://www.computers.rsLjudi se dele na glupe i zle. Ljudi se trude da unište sve. ...give me one more medicated peaceful moment...
|
|
 |
|
 |
|
Immortal
|
Poslato: Sre Maj 13, 2009 1:31 pm |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
Pridružio se: Sub Avg 02, 2008 12:54 am Postovi: 267 Lokacija: Nish, iza brda, iza gora... Bukvalno
|
MiB je napisao: Nemački bend Guano Apes nastupiće u originalnoj postavi Ovde cu da premostim jedan Marfijev zakon. Original kaze: ako izgovoris nesto dobro, propasce, a ako izgovoris lose desice se So I`ll be silent for now ali originalna postava...
_________________ Es gibt keine Musik ohne die Stille. Die Stille ist der Schlüssel. Die Stille zwischen die Tönen. Wenn dich diese Stille umgibt, wird deine Seele das Augenlicht wieder bekommen...
|
|
 |
|
 |
|
blastmaster
|
Poslato: Sre Maj 13, 2009 1:43 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
Pridružio se: Sub Dec 09, 2006 1:30 am Postovi: 4986 Lokacija: Middlefinger-earth
|
WaCkLeDuDe je napisao: Nemoj da se ubijes idi i vadi pasos  Bar nam sofija nije daleko.... Nema se za sve... Mada stvarno, Sofija bliza od Beograda 
_________________ Kill religion Kill your idols - Sir, they've surrounded us! - Excellent! Now we can attack them from all directions!
Mi krstovi obrtamo, a ovce i koze trtimo Koljemo kokoske, curke i praci Da smo Satanisti ocigledni svi su znaci
Please note: ukoliko nije drugacije napomenuto, u svojim postovima izrazavam iskljucivo svoje misljenje. Hvala na razumevanju.
|
|
 |
|
 |
|
MiB
|
Poslato: Sre Maj 13, 2009 1:52 pm |
|
 |
| Site Admin |
 |
|
|
Bilze i isplatljivo samo trba se na vreme organizovati jer se na vizu ceka 15ak dana.
_________________ http://www.balkanrock.com"Without music, life would be a mistake." - Friedrich Nietzsche Ja nisam među 10 miliona ljudi koji su gledali finale "Zvezde Granda", ja sam među onih 200 koji su bili na Demo Battle Festu
|
|
 |
|
 |
|
blastmaster
|
Poslato: Sre Maj 13, 2009 1:54 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
|
U slucaju da budem cekao 15 dana, to znaci da imam tacno jedan ceo dan da izvadim pasos i podnesem zahtev za vizu 
|
|
 |
|
 |
|
MiB
|
Poslato: Sre Maj 13, 2009 2:28 pm |
|
 |
| Site Admin |
 |
|
|
Sto je nemoguce. Na novi pasos se ceka isto 15 dana, a bez njega ne mozes da podneses zahtev za vizu.
|
|
 |
|
 |
|