Registruj se    Prijavite se    Forum    Pretraga    FAQ

Index boarda » VOLIM MJUZU » MUZIKA

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 25 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Post Poslato: Čet Mar 26, 2009 10:57 am 
Studijski muzičar
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sre Mar 18, 2009 2:07 pm
Kad sam pronašla caletovu staru ploču Killers Iron Maidena i onda mi se dopao omot, pa muzika ... I tako je sve počelo ... :-D

Vrh 

Post Poslato: Ned Apr 26, 2009 5:58 pm 
Legendarni muzičar
Korisnikov avatar

Pridružio se: Uto Jul 22, 2008 1:20 am
Brat me navuko pre jedno...6-7 godine unazad...Prvo mi pustao Metallicu pa Maidene i Priest a kasnije je doslo sve i svasta...i tako pocheo sam da se oblachim kao metalac i da pushtam dugachku kosu...naravno i sad sam metalac jos zesci ali sada nemam dugachku kosu...hehe

Vrh 

Post Poslato: Pon Apr 27, 2009 12:59 am 
Klupski muzičar
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sre Nov 05, 2008 9:34 am
Pearl Of Passion je napisao:
videla spot za 'faint' od linkin park-a,odusevila se pesmom i tako je sve pocelo...;) To je bilo u cetvrtom razredu cini mi se...

E, Mašo, Mašo, kukala ti ja xD

Moja pričica je već ispričana negde...Uglavnom, pre par godina sestra koja je išla ulicom skakala i pevala:"Fak d sistem" xD

Ja sam fino dete! :XD

Vrh 

Post Poslato: Pon Apr 27, 2009 10:03 am 
Svetska zvezda
Korisnikov avatar

Pridružio se: Ned Mar 30, 2008 10:34 pm
Prvi put sam slusao metal u cetvrtom razredu,mada nisam znao sta je to,tako da se to ne racuna...
U sedmom razredu mi je drug done Slipknot,KoЯn,SOAD,Slayer i odatle je sve pocelo...THE END :slamka:

Vrh 

Post Poslato: Sub Maj 09, 2009 4:54 pm 
Studijski muzičar
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sub Maj 09, 2009 11:34 am
E ovako je to bilo:

U 5.razredu osnovne sam poceo malo da se lozim na Maidene.Ali nisam smio to pokazivati,
jer bi me ostali bukvalno lincovali kad bi dosao sa Iron Maiden majicom u skolu...E,onda sam jednog dana odlucio da se vise necu skrivati,i dosao sam u skolu totalno "metalisan" :D
Onda sam pustio kosu,i tako dalje...:)

Vrh 

Post Poslato: Pon Mar 22, 2010 11:14 pm 
Muzičar početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sub Mar 20, 2010 12:19 pm
Ugh ne znam kad sam poceo da slusam samo metal podavno je to bilo , ali od rodjenja se u mojoj kuci slusao rock , pretezno Deep Purple , Led Zeppelin , mislim da sam bio 2-3 razred kad sam poceo slusati Metallicu , 4-5 razred sam vec bio na Slayeru i do dan danas sam u tom nekom thrash fazonu mada se polako okrecem nekome deathcoreu :D . I da kosu sam imao i , osisao se u prvom srednje , sad kontam da pustim ponovo .

Vrh 

Post Poslato: Sub Apr 03, 2010 11:53 am 
Muzičar početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sub Apr 03, 2010 11:36 am
Pozdrav svima!

E kao da je bilo juče (a ima više od 10 g.!) drugarica mi pustila "Ljude iz gradova" EKV-a
i ja sam bila pečena :D :balkanrock:
Zatim smo slušale Nirvana-u, pa Metallica-u ....
onda sam krenula u istraživanje pa sam otkrila Henriksa i Satrianija ...
.
.
.
a danas slušam uglavnom ruski i japanski pank-rok ..... :XD

Vrh 

Post Poslato: Ned Apr 25, 2010 4:19 am 
Demo muzičar
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sre Dec 02, 2009 3:07 am
zapravo, razlog verovatno nije bio bas najbolji....ali u tom trenutku nisam bas mogla da biram.Ne, nije bilo smrt ili metal....ili mozda jeste(psihicka smrt). Naime, umro mi je omiljeni pevac---i to je bio raspad sistema. Kao da me je on izdao ili sa druge strane, da je to neciji los smisao za humor(da, mislim na vise sile). E onda sam krenula kao i vecina drugih od linkin parka-in the end i stigla sad vise nemam pojma gde(verovatno do kraja, od koga sam i posla)....znam samo da sam trazila sto tvrdji zvuk i jace tekstove. :innocent:
I da nisam metalka iliti mentalka dok se ne dokaze suprotno---ipak, postoje ljudi koji se duze bave ovom muzikom, a ja sam tu novajlija... uz to volim i nesto mekse zvukove, hm tipa Evanescence, zatim dosta domaceg starog rocka, Strip je ok...i ako to nije dovoljno tu je uvek Marchelo koga stvarno gotivim.

Sanjam sivo, a sanjala bih zivot.

Vrh 

Post Poslato: Sub Jun 26, 2010 7:42 pm 
Demo muzičar
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sub Jun 26, 2010 7:00 pm
Mama mi je metalka, tata ist0 . . . Jedn0g lep0g dana tata mi pusti0 Metaliku, a ja zinula od cuda . . . :omg: :drool: Mama mi dala sve albume koje je imala, a ja kupila jos neke, mada ja volim i rokenrol ne samo metal . . .

Vrh 

Post Poslato: Uto Jan 04, 2011 5:39 pm 
Muzičar početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Pon Jan 03, 2011 12:56 pm
Bolesno je, ali počela sam da slušam metal bukvalno na silu. Svideo mi se jedan metalac i nisam znala kako da mu privučem pažnju, pa sam mislila muzikom. Iskreno, prvih dana nisam mogla da izdržim ni jednu pesmu do kraja, ali sam vremenom navikla. :D Sad sam se navukla i bez obzira što me lik, iako sam počela da slušam metal, nije video ko buvu u 3 hektara, nastavila sam da ga slušam i uživam. ^^ Živeo Filip! :XD

Vrh 

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 25 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Index boarda » VOLIM MJUZU » MUZIKA