| Autoru |
Poruka |
|
cacka
|
Poslato: Sre Apr 29, 2009 7:58 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
Pridružio se: Uto Jul 22, 2008 1:20 am Postovi: 1190 Lokacija: Zajechar,Nish
|
Sherif Gile je napisao: Zaboravili su Miru Marković Ma nije ona bila toliko zla...hehehe
_________________ ČAČKA- HEAVY METAL IS THE LAW...
|
|
 |
|
 |
|
Nyx
|
Poslato: Sre Apr 29, 2009 8:21 pm |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
Pridružio se: Pon Sep 22, 2008 10:01 pm Postovi: 177 Lokacija: Nis
|
|
...
_________________ "When you gaze long into an abyss, the abyss gazes also into you."; Friedrich Nietzsche "That is not dead which can eternal lie. And with strange aeons even death may die."; H.P. Lovecraft
Poslednji put menjao Nyx dana Sub Nov 07, 2009 6:21 pm, izmenjena samo jedanput
|
|
 |
|
 |
|
cacka
|
Poslato: Sre Apr 29, 2009 8:33 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
|
Nyx je napisao: Ovakva lista ne moze biti potpuna bez moje keve ! Ili cure... Ili obe... hahahha...toliko li su loshe?
|
|
 |
|
 |
|
Nyx
|
Poslato: Sre Apr 29, 2009 8:38 pm |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
Pridružio se: Pon Sep 22, 2008 10:01 pm Postovi: 177 Lokacija: Nis
|
|
..
_________________ "When you gaze long into an abyss, the abyss gazes also into you."; Friedrich Nietzsche "That is not dead which can eternal lie. And with strange aeons even death may die."; H.P. Lovecraft
Poslednji put menjao Nyx dana Sub Nov 07, 2009 6:21 pm, izmenjena samo jedanput
|
|
 |
|
 |
|
cacka
|
Poslato: Sre Apr 29, 2009 8:47 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
|
Lele...stavljaj gi u listu...odmah sad odmah...  al neka budu na kraj...hehe
|
|
 |
|
 |
|
lush
|
Poslato: Sre Apr 29, 2009 8:56 pm |
|
 |
| Demo muzičar |
 |
Pridružio se: Pon Apr 27, 2009 11:22 pm Postovi: 97
|
rosemary westletos sam citala neku knjigu o serijskim ubicama i ova mi je bila jedna od najgorih....  mislim da je zasluzila da se nadje na onoj listi....
_________________ I am so clever that sometimes I don't understand a single word of what I am saying.
|
|
 |
|
 |
|
cacka
|
Poslato: Sre Apr 29, 2009 9:15 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
|
lush je napisao: rosemary westletos sam citala neku knjigu o serijskim ubicama i ova mi je bila jedna od najgorih....  mislim da je zasluzila da se nadje na onoj listi.... ma ima ih svakakve...sve brutalno...nego kako reche se zove knjiga?
|
|
 |
|
 |
|
Sherif Gile
|
Poslato: Sre Apr 29, 2009 9:28 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
Pridružio se: Sre Apr 04, 2007 11:55 pm Postovi: 2596 Lokacija: Nis
|
lush je napisao: Nije ta tvoja Rosemary nije ništa u odnosu na Rosemary Palm, ne može se zamisliti broj dece koja nisu dočekala rodjenje od kad se ona pojavila.
_________________ Svi vi koji hoćete da menjate ljude oko sebe uzmite gibanj od kamiona i tek kad budete naučili kako da ga ispravite pokušajte da ispravljate ljude Neka moja piskaranja http://ja-pisem-poslednji.blogspot.com/
|
|
 |
|
 |
|
cacka
|
Poslato: Sre Apr 29, 2009 9:39 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
|
Sherif Gile je napisao: lush je napisao: Nije ta tvoja Rosemary nije ništa u odnosu na Rosemary Palm, ne može se zamisliti broj dece koja nisu dočekala rodjenje od kad se ona pojavila. Sta li bi trebali kazu oni shto vrshe abortus...?! 
|
|
 |
|
 |
|
lush
|
Poslato: Sub Maj 02, 2009 5:16 pm |
|
 |
| Demo muzičar |
 |
|
cacka je napisao: lush je napisao: rosemary westletos sam citala neku knjigu o serijskim ubicama i ova mi je bila jedna od najgorih....  mislim da je zasluzila da se nadje na onoj listi.... ma ima ih svakakve...sve brutalno...nego kako reche se zove knjiga? mislim da se zove infamous murders, debela knjizurina, ali dzepnog formata.. nisam je celu citala nego sam birala zanimljivija poglavlja, lepo je sistematizovana.. Sherif Gile je napisao: lush je napisao: Nije ta tvoja Rosemary nije ništa u odnosu na Rosemary Palm, ne može se zamisliti broj dece koja nisu dočekala rodjenje od kad se ona pojavila. ta rosemary nije moja kapiram da ti mislis na rosie palm  (nisam znala da joj je rosemary pravo ime  ), a ta deca koja nisu docekala rodjenje nisu bas bila deca, obzirom na to da su imala samo polovinu potrebnih hromozoma 
_________________ I am so clever that sometimes I don't understand a single word of what I am saying.
|
|
 |
|
 |
|
Marvin
|
Poslato: Sub Maj 02, 2009 9:27 pm |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
Pridružio se: Pet Mar 21, 2008 5:19 pm Postovi: 210
|
|
Vrlo zanimljiv link. Posle sam dodatno trazio ne netu o serijskim ubicama.
_________________ Ovaj forum mi ide na zivce!
|
|
 |
|
 |
|
blastmaster
|
Poslato: Sub Maj 02, 2009 9:33 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
Pridružio se: Sub Dec 09, 2006 1:30 am Postovi: 4986 Lokacija: Middlefinger-earth
|
Nyx je napisao: Ovakva lista ne moze biti potpuna bez moje keve ! Ili cure... Ili obe... Mazohisto 
_________________ Kill religion Kill your idols - Sir, they've surrounded us! - Excellent! Now we can attack them from all directions!
Mi krstovi obrtamo, a ovce i koze trtimo Koljemo kokoske, curke i praci Da smo Satanisti ocigledni svi su znaci
Please note: ukoliko nije drugacije napomenuto, u svojim postovima izrazavam iskljucivo svoje misljenje. Hvala na razumevanju.
|
|
 |
|
 |
|
cacka
|
Poslato: Ned Maj 03, 2009 12:19 am |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
|
blastmaster je napisao: Nyx je napisao: Ovakva lista ne moze biti potpuna bez moje keve ! Ili cure... Ili obe... Mazohisto  On chovek mislio na neshto drugo a to na shta ti mislis se zove perverzija... 
|
|
 |
|
 |
|
Sherif Gile
|
Poslato: Ned Maj 03, 2009 9:48 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
Pridružio se: Sre Apr 04, 2007 11:55 pm Postovi: 2596 Lokacija: Nis
|
lush je napisao: kapiram da ti mislis na rosie palm  To bre, konačno da se pojavi neko ko kapira moje štoseve 
_________________ Svi vi koji hoćete da menjate ljude oko sebe uzmite gibanj od kamiona i tek kad budete naučili kako da ga ispravite pokušajte da ispravljate ljude Neka moja piskaranja http://ja-pisem-poslednji.blogspot.com/
|
|
 |
|
 |
|
lush
|
Poslato: Ned Maj 03, 2009 9:51 pm |
|
 |
| Demo muzičar |
 |
|
Sherif Gile je napisao: lush je napisao: kapiram da ti mislis na rosie palm  To bre, konačno da se pojavi neko ko kapira moje štoseve   ponosim se sobom  hahah
|
|
 |
|
 |
|