| Autoru |
Poruka |
|
AndjelA
|
Poslato: Čet Mar 26, 2009 10:57 am |
|
 |
| Studijski muzičar |
 |
Pridružio se: Sre Mar 18, 2009 2:07 pm Postovi: 416 Lokacija: Niska Banja
|
Kad sam pronašla caletovu staru ploču Killers Iron Maidena i onda mi se dopao omot, pa muzika ... I tako je sve počelo ... 
_________________ Životna ironija je kada ti ceo život sole pamet i na kraju umreš od šećera. xD
|
|
 |
|
 |
|
cacka
|
Poslato: Ned Apr 26, 2009 5:58 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
Pridružio se: Uto Jul 22, 2008 1:20 am Postovi: 1190 Lokacija: Zajechar,Nish
|
|
Brat me navuko pre jedno...6-7 godine unazad...Prvo mi pustao Metallicu pa Maidene i Priest a kasnije je doslo sve i svasta...i tako pocheo sam da se oblachim kao metalac i da pushtam dugachku kosu...naravno i sad sam metalac jos zesci ali sada nemam dugachku kosu...hehe
_________________ ČAČKA- HEAVY METAL IS THE LAW...
|
|
 |
|
 |
|
bwesa
|
Poslato: Pon Apr 27, 2009 12:59 am |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
Pridružio se: Sre Nov 05, 2008 9:34 am Postovi: 286 Lokacija: ludačka košulja :)
|
Pearl Of Passion je napisao: videla spot za 'faint' od linkin park-a,odusevila se pesmom i tako je sve pocelo...  To je bilo u cetvrtom razredu cini mi se... E, Mašo, Mašo, kukala ti ja xD Moja pričica je već ispričana negde...Uglavnom, pre par godina sestra koja je išla ulicom skakala i pevala:"Fak d sistem" xD
_________________ WaCkLeDuDe je napisao: Ti si luda. Ja sam fino dete! 
|
|
 |
|
 |
|
Bucher
|
Poslato: Pon Apr 27, 2009 10:03 am |
|
 |
| Svetska zvezda |
 |
Pridružio se: Ned Mar 30, 2008 10:34 pm Postovi: 901 Lokacija: Prokuplje
|
Prvi put sam slusao metal u cetvrtom razredu,mada nisam znao sta je to,tako da se to ne racuna... U sedmom razredu mi je drug done Slipknot,KoЯn,SOAD,Slayer i odatle je sve pocelo...THE END 
_________________ Logic doesn't make sense... DESTRUCTION TOOL-OLD SCHOOL!!!
|
|
 |
|
 |
|
the_4th_horsemen
|
Poslato: Sub Maj 09, 2009 4:54 pm |
|
 |
| Studijski muzičar |
 |
Pridružio se: Sub Maj 09, 2009 11:34 am Postovi: 376 Lokacija: Sarajevo
|
E ovako je to bilo: U 5.razredu osnovne sam poceo malo da se lozim na Maidene.Ali nisam smio to pokazivati, jer bi me ostali bukvalno lincovali kad bi dosao sa Iron Maiden majicom u skolu...E,onda sam jednog dana odlucio da se vise necu skrivati,i dosao sam u skolu totalno "metalisan"  Onda sam pustio kosu,i tako dalje... 
|
|
 |
|
 |
|
Angel of Death
|
Poslato: Pon Mar 22, 2010 11:14 pm |
|
 |
| Muzičar početnik |
 |
Pridružio se: Sub Mar 20, 2010 12:19 pm Postovi: 27 Lokacija: Cazin
|
Ugh ne znam kad sam poceo da slusam samo metal podavno je to bilo , ali od rodjenja se u mojoj kuci slusao rock , pretezno Deep Purple , Led Zeppelin , mislim da sam bio 2-3 razred kad sam poceo slusati Metallicu , 4-5 razred sam vec bio na Slayeru i do dan danas sam u tom nekom thrash fazonu mada se polako okrecem nekome deathcoreu  . I da kosu sam imao i , osisao se u prvom srednje , sad kontam da pustim ponovo .
_________________ Show no mercy for your enemy !
|
|
 |
|
 |
|
Врана
|
Poslato: Sub Apr 03, 2010 11:53 am |
|
 |
| Muzičar početnik |
 |
Pridružio se: Sub Apr 03, 2010 11:36 am Postovi: 11 Lokacija: pakleni lonac
|
Pozdrav svima! E kao da je bilo juče (a ima više od 10 g.!) drugarica mi pustila "Ljude iz gradova" EKV-a i ja sam bila pečena Zatim smo slušale Nirvana-u, pa Metallica-u .... onda sam krenula u istraživanje pa sam otkrila Henriksa i Satrianija ... . . . a danas slušam uglavnom ruski i japanski pank-rok ..... 
_________________ "I have no time for lies and fantasy, and neither should you. Enjoy or die..." --John Lydon
|
|
 |
|
 |
|
sanjar
|
Poslato: Ned Apr 25, 2010 4:19 am |
|
 |
| Demo muzičar |
 |
Pridružio se: Sre Dec 02, 2009 3:07 am Postovi: 76 Lokacija: over the hills and far away...
|
zapravo, razlog verovatno nije bio bas najbolji....ali u tom trenutku nisam bas mogla da biram.Ne, nije bilo smrt ili metal....ili mozda jeste(psihicka smrt). Naime, umro mi je omiljeni pevac---i to je bio raspad sistema. Kao da me je on izdao ili sa druge strane, da je to neciji los smisao za humor(da, mislim na vise sile). E onda sam krenula kao i vecina drugih od linkin parka-in the end i stigla sad vise nemam pojma gde(verovatno do kraja, od koga sam i posla)....znam samo da sam trazila sto tvrdji zvuk i jace tekstove. I da nisam metalka iliti mentalka dok se ne dokaze suprotno---ipak, postoje ljudi koji se duze bave ovom muzikom, a ja sam tu novajlija... uz to volim i nesto mekse zvukove, hm tipa Evanescence, zatim dosta domaceg starog rocka, Strip je ok...i ako to nije dovoljno tu je uvek Marchelo koga stvarno gotivim.
_________________ Ostavite mrtve da zakopavaju svoje mrtve. Zato im govorim u pricama, jer gledajuci ne vide, i slusajuci ne cuju, niti razumeju. Izvini, nacrtaces osmeh sebi ponovo... Sanjam sivo, a sanjala bih zivot.
|
|
 |
|
 |
|
Bach
|
Poslato: Sub Jun 26, 2010 7:42 pm |
|
 |
| Demo muzičar |
 |
Pridružio se: Sub Jun 26, 2010 7:00 pm Postovi: 77
|
Mama mi je metalka, tata ist0 . . . Jedn0g lep0g dana tata mi pusti0 Metaliku, a ja zinula od cuda . . .  Mama mi dala sve albume koje je imala, a ja kupila jos neke, mada ja volim i rokenrol ne samo metal . . .
_________________ Long as I got Rock and Roll, I'm forever young
|
|
 |
|
 |
|
MINIdeth^^
|
Poslato: Uto Jan 04, 2011 5:39 pm |
|
 |
| Muzičar početnik |
 |
Pridružio se: Pon Jan 03, 2011 12:56 pm Postovi: 19 Lokacija: Mladenovac
|
Bolesno je, ali počela sam da slušam metal bukvalno na silu. Svideo mi se jedan metalac i nisam znala kako da mu privučem pažnju, pa sam mislila muzikom. Iskreno, prvih dana nisam mogla da izdržim ni jednu pesmu do kraja, ali sam vremenom navikla.  Sad sam se navukla i bez obzira što me lik, iako sam počela da slušam metal, nije video ko buvu u 3 hektara, nastavila sam da ga slušam i uživam. ^^ Živeo Filip! 
_________________ Don't cry, say "Fu*k you" and smile ^^
|
|
 |
|
 |
|