Pridružio se: Ned Avg 20, 2006 3:07 am Postovi: 7954 Lokacija: Nis
Metallica je danas na svom zvaničnom vebsajtu objavila spisak pesama za izdanje video igre "Guitar Hero Metallica" koja izlazi 29. marta.
Nova verzija "Guitar Hero" video igre sadržaće 28 pesama "Metallica"-e, kao i nekoliko pesama "Foo Fighters"-a, "Queen"-a, "Alice In Chains"-a, "Slayer"-a, "Machine Head"-a...
"Guitar Hero Metallica" omogućiće sviranje na samo jednom instrumentu ili sa celim bendom. Dodatno će biti ubačen ,,ekspert +" nivo težine koji će zahtevati virtualno sviranje na duploj bas pedali.
Igrači će moći da osete deo atmosfere iz nekih poznatih koncertnih sala poput Hamersmit Odeona, Tušino Eirfilda, L.A. Foruma...
Nedavno se pojavio video klip Lars Urliha, bubnjara benda, na snimanju pesama za ovu video igru. Lars je svirao numeru koju nije svirao više od decenije i nije mogao da pogodi tajming, a posle par pokušaja se bacio na zemlju i povikao ,,žao mi je za sve loše stvari koje sam uradio u životu".
Spisak pesama je sledeći:
All Nightmare Long Battery Creeping Death Disposable Heroes Dyers Eve Enter Sandman Fade To Black Fight Fire With Fire For Whom The Bell Tolls Frantic Fuel Hit The Lights King Nothing Master of Puppets Mercyful Fate (Medley) No Leaf Clover Nothing Else Matters One Orion Sad But True Seek And Destroy The Memory Remains The Shortest Straw The Thing That Should Not Be The Unforgiven Welcome Home (Sanitarium) Wherever I May Roam Whiplash
Pesme drugih autora koje će se takođe naći i igri:
Alice In Chains - No Excuses Bob Seger - Turn The Page Corrosion of Conformity - Albatross Diamond Head - Am I Evil? Foo Fighters - Stacked Actors Judas Priest - Hell Bent For Leather Kyuss - Demon Cleaner Lynyrd Skynyrd - Tuesdays Gone Machine Head - Beautiful Mourning Mastodon - Blood And Thunder Mercyful Fate - Evil Michael Schenker Group - Armed and Ready Motorhead - Ace of Spades Queen - Stone Cold Crazy Samhain - Mother of Mercy Slayer - War Ensemble Social Distortion - Mommy's Little Monster Suicidal Tendencies - War Inside My Head System of a Down - Toxicity The Sword - Black River Thin Lizzy - The Boys Are Back in Town
Kako će sve to izgledati pogledajte u slećem video trejleru
Pridružio se: Ned Avg 20, 2006 3:07 am Postovi: 7954 Lokacija: Nis
Igrači novog serijala video igre Guitar Hero-a, posvećenog bendu Metallica, moći će da igraju i kao Lemi, frontmen benda Motorhead.
,,Sjajno je biti u Guitar Hero igri sa svim ovim poznatim ljudima i veliko mi je zadovoljstvo što sam u njoj sa Metallica-om... ali je Džejms i dalje višlji od mene", izjavio je Lemi.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 0 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu