| Autoru |
Poruka |
|
Angel of Darkness
|
Poslato: Pon Mar 30, 2009 11:54 am |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
Pridružio se: Ned Nov 16, 2008 12:22 am Postovi: 140 Lokacija: Velika Plana
|
Destroyerxx je napisao: Nije los lik, nabavi malo bolji staff (to je onaj plavi ako se ne varam) i ostali gear  znam...samo slike su sa razlicitih servera...ona na motoru je sa fun servera...to sam pokupovala..ali ova druga je sa tezeg...to sam levelovala...a sada imam neki bolji staff za maga...ja samo njega igram XD
_________________ ~ Sick of crying ~ ~ tired of trying ~ ~ yeah I'm smiling ~ ~ But inside I'm dying~
|
|
 |
|
 |
|
Waca
|
Poslato: Pon Mar 30, 2009 6:31 pm |
|
 |
| Demo muzičar |
 |
Pridružio se: Pet Nov 23, 2007 8:52 pm Postovi: 89 Lokacija: Nish
|
Paladin je ubedljivo najjaca klasa... prosto nepobediv... 
_________________ Waca the clit commander
|
|
 |
|
 |
|
Angel of Darkness
|
Poslato: Pon Mar 30, 2009 7:28 pm |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
|
|
pre je paladin bio najjaci....ali mnogi kazu da je mag sada najjaci
_________________ ~ Sick of crying ~ ~ tired of trying ~ ~ yeah I'm smiling ~ ~ But inside I'm dying~
|
|
 |
|
 |
|
Waca
|
Poslato: Uto Mar 31, 2009 9:07 pm |
|
 |
| Demo muzičar |
 |
Pridružio se: Pet Nov 23, 2007 8:52 pm Postovi: 89 Lokacija: Nish
|
Ma i dalje je neunistiv... Moze da te cepa do sutra i kad ti ostane malo energije bacis divine shild... SMRTH 
_________________ Waca the clit commander
|
|
 |
|
 |
|
Angel of Darkness
|
Poslato: Sre Apr 01, 2009 10:09 am |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
|
boricu se protiv nekog paladina kad dignem lvl i promenim talente 
|
|
 |
|
 |
|
Bozickovic
|
Poslato: Sre Avg 19, 2009 9:19 pm |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
Pridružio se: Pon Jul 06, 2009 10:01 pm Postovi: 110 Lokacija: Novi Beograd
|
Igram na jednom mnogo dobrom serveru (privatnom naravno) Vika se Gaming Consortium i blizz like je server, znaci nema bugova nema laga sporo se lvlupuje i tako  Ako otjete a vi dodjite  Clasa Warrioir Rasa Tauren  Ime Bozickovic  Pozz
_________________ Now mortal, it's your time to die...
|
|
 |
|
 |
|
White*Snake
|
Poslato: Sub Sep 12, 2009 8:19 pm |
|
 |
| Muzičar početnik |
 |
Pridružio se: Sub Sep 12, 2009 2:03 pm Postovi: 18
|
E, ljudi...  Moze li neko da mi napise sve kompletno sta treba da skinem da bi igrao World of Warcraft online? Koju verziju igre da skinem, koje patcheve...itd...
|
|
 |
|
 |
|
neRd_zhul
|
Poslato: Sub Sep 12, 2009 9:07 pm |
|
 |
| Senator |
 |
Pridružio se: Ned Feb 25, 2007 2:08 am Postovi: 1245 Lokacija: Petrovac / Nis
|
Sve naravno zavisi da li hoćeš da igraš original ili na nekom piratskom serveru. Moja preporuka ti je da probaš original, budući da imaš 10 dana trial... samo idi na www.wow-europe.comNa piratskim serverima gomila stvari ne radi, koliko god bili blizu blizzardovih. I da, ako se odlučiš da nastaviš sa igranjem originala, srećno sa svim ostalim stvarima u životu! 
|
|
 |
|
 |
|
Bucher
|
Poslato: Ned Sep 13, 2009 12:38 am |
|
 |
| Svetska zvezda |
 |
Pridružio se: Ned Mar 30, 2008 10:34 pm Postovi: 901 Lokacija: Prokuplje
|
neRd_zhul je napisao: Sve naravno zavisi da li hoćeš da igraš original ili na nekom piratskom serveru. Moja preporuka ti je da probaš original, budući da imaš 10 dana trial... samo idi na http://www.wow-europe.comNa piratskim serverima gomila stvari ne radi, koliko god bili blizu blizzardovih. I da, ako se odlučiš da nastaviš sa igranjem originala, srećno sa svim ostalim stvarima u životu! :XD So true... 
_________________ Logic doesn't make sense... DESTRUCTION TOOL-OLD SCHOOL!!!
|
|
 |
|
 |
|
White*Snake
|
Poslato: Ned Sep 13, 2009 2:07 am |
|
 |
| Muzičar početnik |
 |
Pridružio se: Sub Sep 12, 2009 2:03 pm Postovi: 18
|
hahah care ma de original nemam ja para da kupim ni 3 MetallicA duxeva na buvljaku... ocu nesto piratsko  igrao sam igru u igraonici ali tamo igramo Dotu, Frozen Throne... E sad, da li Frozen i warcraft imaju veze? moram da imam warcraft da bi igrao frozen, ma nemam pojma... pojasnite mi malo 
|
|
 |
|
 |
|
Bucher
|
Poslato: Ned Sep 13, 2009 7:49 pm |
|
 |
| Svetska zvezda |
 |
Pridružio se: Ned Mar 30, 2008 10:34 pm Postovi: 901 Lokacija: Prokuplje
|
White*Snake je napisao: hahah care ma de original nemam ja para da kupim ni 3 MetallicA duxeva na buvljaku... ocu nesto piratsko  igrao sam igru u igraonici ali tamo igramo Dotu, Frozen Throne... E sad, da li Frozen i warcraft imaju veze? moram da imam warcraft da bi igrao frozen, ma nemam pojma... pojasnite mi malo  Da,da bi igrao Frozen Throne potreban ti je Warcraft III Reign in chaos...
_________________ Logic doesn't make sense... DESTRUCTION TOOL-OLD SCHOOL!!!
|
|
 |
|
 |
|
LordHammer
|
Poslato: Čet Dec 03, 2009 1:48 am |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružio se: Pon Feb 19, 2007 1:00 am Postovi: 3655 Lokacija: Podgorica
|
|
Tajvanski igrač „prešao“ WoW
Na nternet lokaciji MMO Champion objavljeno je da je tajvanski igrač poznat po pseudonimu Little Gray iz klana Wrathbringer uspešno završio sve zadatke koje zahteva igra World of Warcraft.
Izvor: Mikro
Time je postao prvi igrač koji je postigao 986 od isto toliko raspoloživih poena. Tehnički gledano, još uvek mu nedostaje postignuće nazvano BB King koje je dodato u poslednjoj nadogradnji, ali sasvim je jasno da se Tajvanac nije odvajao od svog računara pa zaslužuje pohvalu barem za svoju posvećenost mrežnom igranju. Zdravstvenim i sociološkim uticajima na njegov život se ovog puta nećemo se baviti.
Prema statistici do koje se može doći u Oružarnici (Armory), Little Gray je likvidirao 390.895 čudovišta i ostalih stvorenja, a poginuo je samo 8543 puta. Zaradio je 7.255.538.878 poena za nanošenje štete (damage) protivniku i uspešno izvršio 5906 zadataka (quests), što je u proseku 14,6 zadataka dnevno.
Što se sociološkog aspekta igre tiče, Little Gray i nije bio baš uspešan budući da su mu poslata samo 11 zagrljaja (hugs) i jedan smešak (LOL’d).
Source B92
_________________ Let me take you there

|
|
 |
|
 |
|
MiB
|
Poslato: Čet Dec 03, 2009 5:07 pm |
|
 |
| Site Admin |
 |
Pridružio se: Ned Avg 20, 2006 3:07 am Postovi: 7955 Lokacija: Nis
|
|
Tog lika sada treba poslati na psihijatrijska ispitivanja i čuvati na oku jer je stvorio sve uslove da bude serijski ubica.
_________________ http://www.balkanrock.com"Without music, life would be a mistake." - Friedrich Nietzsche Ja nisam među 10 miliona ljudi koji su gledali finale "Zvezde Granda", ja sam među onih 200 koji su bili na Demo Battle Festu
|
|
 |
|
 |
|
UrosWillBeDrummer
|
Poslato: Pon Dec 07, 2009 12:44 am |
|
 |
| Demo muzičar |
 |
Pridružio se: Čet Dec 03, 2009 8:47 pm Postovi: 33
|
|
Na svakom serveru na kojem sam igrao...morao sam da napravim DWARF - WARRIORA......
|
|
 |
|
 |
|
Angel of Death
|
Poslato: Ned Mar 21, 2010 12:53 am |
|
 |
| Muzičar početnik |
 |
Pridružio se: Sub Mar 20, 2010 12:19 pm Postovi: 27 Lokacija: Cazin
|
|
Igrao na Scape-u , imam sad dva lika ali ne igram
Mosthated : Night Elf Druid lvl 70 Jebemboga : Ona nova rasa iz lich kinga Undead je lvl 60
_________________ Show no mercy for your enemy !
|
|
 |
|
 |
|