Pridružio se: Čet Feb 14, 2008 7:59 pm Postovi: 279 Lokacija: Nis..Klosharina
Verovatno ima kvalitetnih stvari, kao i obicnog djubreta, ali ceo taj emo fazon-"tuzan sam, niko me ne voli, samosazaljevam se a opet mi je stalo da mi je kosa ispeglana i da privucem sto vise paznje" Jbt svi smo mi emotivni i povremeno tuzni, ali ovo..
Pridružio se: Sub Dec 09, 2006 1:30 am Postovi: 4986 Lokacija: Middlefinger-earth
Hobo je napisao:
Verovatno ima kvalitetnih stvari, kao i obicnog djubreta, ali ceo taj emo fazon-"tuzan sam, niko me ne voli, samosazaljevam se a opet mi je stalo da mi je kosa ispeglana i da privucem sto vise paznje" Jbt svi smo mi emotivni i povremeno tuzni, ali ovo..
To nije stvarno emo, to je mainstream bullshit, oni su samo ukrali ime i komercijalizovali ga.
_________________ Kill religion Kill your idols - Sir, they've surrounded us! - Excellent! Now we can attack them from all directions!
Mi krstovi obrtamo, a ovce i koze trtimo Koljemo kokoske, curke i praci Da smo Satanisti ocigledni svi su znaci
Please note: ukoliko nije drugacije napomenuto, u svojim postovima izrazavam iskljucivo svoje misljenje. Hvala na razumevanju.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 0 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu