Pridružio se: Sub Nov 29, 2008 12:40 pm Postovi: 80 Lokacija: Nish
Hm,Nirvana jeste grunge bend,ali vise vuce ka panku to jeste,nisu osnivaci grunge-a,ali su oni popularizovali taj pokret... Hehehe znam i ja sta je moja voljena Nirvana... [/quote]
Zashto se raspravljash za Dz sa ljudima... Istina... Niravana jeste Punk bend... uvek je i bio... sam si rekao Grunge je meshavina punka i metala... Nirvana je chist Punk... 3-4 akorda/riffa i najprostija solaza ili je uopshte i nema... Tako da ono...
Obozavam Grunge... Alice in Chains... Najbolja grupa ikada... naravno slusha se i drugo... Per Jam, SoundGarden, Stone temple pilots, Temple of the dog....
Pridružio se: Čet Nov 27, 2008 3:54 pm Postovi: 9 Lokacija: Nish
ormuzd je napisao:
Hm,Nirvana jeste grunge bend,ali vise vuce ka panku to jeste,nisu osnivaci grunge-a,ali su oni popularizovali taj pokret... Hehehe znam i ja sta je moja voljena Nirvana...
Zashto se raspravljash za Dz sa ljudima... Istina... Niravana jeste Punk bend... uvek je i bio... sam si rekao Grunge je meshavina punka i metala... Nirvana je chist Punk... 3-4 akorda/riffa i najprostija solaza ili je uopshte i nema... Tako da ono...
Obozavam Grunge... Alice in Chains... Najbolja grupa ikada... naravno slusha se i drugo... Per Jam, SoundGarden, Stone temple pilots, Temple of the dog....
[/quote]
Ajde ne pricaj gluposti, pa meshavina punka i metala jeste grunge. A Nirvana je uvek za sebe pricala da je New Wave, u pocetku su i prihvatili etiketu grunge-a dok se nije popularizovao termin. I nije vazno sto ima 2-3 akorda, dokle god ima energiju koju samo mladi ljudi mogu da osete. Ali dobro, neko je mlad u godinama a prica i ponasa se kao neka matora zardjala konzerva.
Pridružio se: Uto Nov 18, 2008 12:58 pm Postovi: 470
ih pa dobro necemo sad o tome hehe... ok je silverchair, krajem devedesetih se pojavilo dosta bendova koje su svi metali u post-grunge, fuel,bush,filter i tako neki, i svi su poprilicno dobri ali retko koji dugog veka
Pridružio se: Ned Mar 30, 2008 10:34 pm Postovi: 901 Lokacija: Prokuplje
bycmanin je napisao:
ih pa dobro necemo sad o tome hehe... ok je silverchair, krajem devedesetih se pojavilo dosta bendova koje su svi metali u post-grunge, fuel,bush,filter i tako neki, i svi su poprilicno dobri ali retko koji dugog veka
Ma ne kazem ja da su oni losi,ali lik ga kopira zesce...
_________________ Logic doesn't make sense... DESTRUCTION TOOL-OLD SCHOOL!!!
Pridružio se: Čet Feb 05, 2009 6:54 pm Postovi: 808 Lokacija: Kursumlija
Imam i ja nesto! Grupa Silversun Pickups je jako poznata u svetu,ali kod nas jos uvek nije - to je jedna od novijih grunge grupa!
Nirvana was an American rock band that was formed by singer/guitarist Kurt Cobain and bassist Krist Novoselic in Aberdeen, Washington in 1987. Nirvana went through a succession of drummers, the longest-lasting being Dave Grohl, who joined the band in 1990.
LOVE NIRVANA -Nirvana is in my mind -Nirvana is my life
Nirvana was an American rock band that was formed by singer/guitarist Kurt Cobain and bassist Krist Novoselic in Aberdeen, Washington in 1987. Nirvana went through a succession of drummers, the longest-lasting being Dave Grohl, who joined the band in 1990.
Pridružio se: Čet Feb 05, 2009 6:54 pm Postovi: 808 Lokacija: Kursumlija
GarryPotter je napisao:
A i ovi momci iz Brian Rockin Banda su iz Srbije a sviraju total jam feel. Kao da slusam Americki grunge ground.
Pa to je moj bend . . . salim se,samo je naziv slican!
Inace prvi put cujem za ovaj bend,ali ako je to tacno sto kazes onda . . . daj neki web o njima ili postavi nesto sa youtubea!
Pridružio se: Sub Mar 07, 2009 6:27 pm Postovi: 57
Imam samo ovaj http://www.purevolume.com/BrianRockinBand i to mi je ortak poslao na mail. Neznam da li imaju sta jos. Al sam nacuo da su se zvali Green Light i da imaju album za Australijsko trziste sa nekim Tonny Gaucci-jem od pre godinu dana. Valjda. Nemoj mi verovati...
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 0 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu