Pridružio se: Pet Sep 12, 2008 9:10 pm Postovi: 187
Sto bi moja nena (baka)rekla ..................Ggluhomiti i coravo bilo sine ............... vidi ovih hipika .......................Bijezi od njih......budi malo normalan --------------------------------------------------------------------------
_________________ Dont drink and drive…..Take a joint and fly
Pridružio se: Pon Nov 05, 2007 1:46 am Postovi: 1095 Lokacija: banja luka :)
love,peace & harmony
_________________ Saying I love you Is not the words I want to hear from you It's not that I want you Not to say, but if you only knew How easy it would be to show me how you feel More than words is all you have to do to make it real Then you wouldn't have to say that you love me Cos I'd already know...
Pridružio se: Uto Jan 29, 2008 7:37 pm Postovi: 98
Ovo nema smisla...ljudi to je pokret koji nema na cemu da zazivi...kako promeniti svet tako sto sedis drogas se i orgijas u d*pe Sas zdravlje da nikad ne uspete!!!
Pridružio se: Ned Mar 30, 2008 10:34 pm Postovi: 901 Lokacija: Prokuplje
Podrzavam poruku mira i one hipike koji su to iskreno to zeleli da postignu.Zive svoj zivot i ne zaj....... druge(drogu ne podrzavam ni u kakvom smislu).Po nekom mom misljenju ono sto mi zovemo hipi pokret(protesti ispred bele kuce itd.),je nastao zato sto je USA nesto zesce zasrala u Vijetnamu,pa je vlada gurnula pare i drogu,da bi izgledalo kao da su zbog protesta morali da prekinu ratne operacije... To je moje misljenje,inace MAKE LOVE NOT WAR...
_________________ Logic doesn't make sense... DESTRUCTION TOOL-OLD SCHOOL!!!
Pridružio se: Čet Feb 05, 2009 6:54 pm Postovi: 808 Lokacija: Kursumlija
Ako vam znaci,evo i ja se javljam kao hipic!
Nirvana was an American rock band that was formed by singer/guitarist Kurt Cobain and bassist Krist Novoselic in Aberdeen, Washington in 1987. Nirvana went through a succession of drummers, the longest-lasting being Dave Grohl, who joined the band in 1990.
LOVE NIRVANA -Nirvana is in my mind -Nirvana is my life
Pridružio se: Čet Maj 13, 2010 8:32 pm Postovi: 61 Lokacija: München
Hippie su bili samo omladina koja nije zeljela da gine u necijem ratu,zeljeli su da zive svoj zivot kako su oni htjeli..onu poruku koju su oni slali " Make love not WAR" i bacanjem cvijeca na policijska auto tu sam uvijek ZA!!!
_________________ I: Would you ever sleep with an atheist? He:Are you Atheist? I:Yes!
Pridružio se: Ned Avg 20, 2006 3:07 am Postovi: 7955 Lokacija: Nis
A istovrmeno su to koristili kao izgovor da nista ne rade i napusuju se. Bili su gradjanski pokreti, koji nista konkretno nije radio na poboljsanju kvaliteta zivota sugradjana i koji na kraju nista nije postigao. Imali su Vudstok, koji nije zaustavio taj rat niti je promenio svest nacije, sto znaci da manifestacija, iako kulturno bitna, nije dostigla cilj.
Pridružio se: Čet Maj 13, 2010 8:32 pm Postovi: 61 Lokacija: München
2003 godine je 36 miliona ljudi u svijetu protestovalo protiv rata u Iraku pa nista,kako onda da pola miliona koliko ih je se okupilo na Woodstock da nesto postigne,bez obzira na razliku u godina to je bilo "60 tim a ovo 2003,politicari uvijek imaju iste ciljeve.
_________________ I: Would you ever sleep with an atheist? He:Are you Atheist? I:Yes!
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 0 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu