|
 |
BalkanRock ForumDobrodošli - Rock, Punk i Heavy Metal diskusija
|
|
|
Stranica 1 od 1
|
[ 9 Posta ] |
|
| Autoru |
Poruka |
|
MiB
|
Poslato: Čet Mar 22, 2007 11:38 pm |
|
 |
| Site Admin |
 |
Pridružio se: Ned Avg 20, 2006 3:07 am Postovi: 7988 Lokacija: Nis
|
|
Frida
Frida je bila moja kraljica
Ali nitko nije bio njezin kralj
Ja sam radio a ona je čekala
Ona je čekala da padne mrak
Ona se čudila sto ne znam uzivati
Ja sam joj rekao: 'Hey honey nije to sam tak'
Pod nama su pucali kreveti
Mi smo se pucali dok ne pukne dan
Ja sam je gađao al nisam pogodio
Taj joj metak nije dovoljan
Frida ja ti nisam dida(?)
Imas dobre usi slusaj kroz njih
Ti si bila moja jedina praćka
A ja sam bio samo sprih
_________________ http://www.balkanrock.com"Without music, life would be a mistake." - Friedrich Nietzsche Ja nisam među 10 miliona ljudi koji su gledali finale "Zvezde Granda", ja sam među onih 200 koji su bili na Demo Battle Festu
|
|
 |
|
 |
|
MiB
|
|
 |
| Site Admin |
 |
|
|
Ja volim samo sebe
Tamne mrlje proąlosti
Na tvojoj bijeloj koąulji
Veą-maąina budućnosti
Nikad neće oprati
Ja ne gutam pilule
Da bi mi bilo bolje
Ja ne trebam ľene
Da me zadovolje
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Oči bojim zeleno
Usne ľarko crveno
Uvijek sam izgledao
Kao ąto sam volio
Druge ne primjećujem
Ni u prolazu
Sebe uvijek pozdravljam
U ogledalu
Ja volim samo sebe...
_________________ http://www.balkanrock.com"Without music, life would be a mistake." - Friedrich Nietzsche Ja nisam među 10 miliona ljudi koji su gledali finale "Zvezde Granda", ja sam među onih 200 koji su bili na Demo Battle Festu
|
|
 |
|
 |
|
MiB
|
|
 |
| Site Admin |
 |
|
|
Kad sam imao sesnaest
Kad sam imao ąesnaest
Kad sam imao ąesnaest
Nisam bio sasvim svoj
Kad sam upoznao tebe
Kad sam upoznao tebe
Oblio me hladan znoj
Usta su mi se osuąila
Glava mi se razletila
Pudlica mi je otkačila
Svjetla su se zgasila
Vau-vau
Mijau-mijau
|
|
 |
|
 |
|
MiB
|
Poslato: Čet Mar 22, 2007 11:39 pm |
|
 |
| Site Admin |
 |
|
|
Leteci odred
Mi smo leteci odred
U osvajanju visina
Mi nemamo nista
Osim lakih krila
I samo ako zelis
Mozes dobiti krila i ti
Samo ako zelis
Mozes poletjeti
Mi smo ljudi sa ceste
I nemamo krila
Mi nemamo nista
Osim nasih sudbina
Tih dana nebo je plakalo
Oblaci su plovili na jug
Ja sam ih samo mirno promatrao
Vise nisam imao kud
|
|
 |
|
 |
|
MiB
|
Poslato: Čet Mar 22, 2007 11:39 pm |
|
 |
| Site Admin |
 |
|
|
Rock'n'roll
Lezim u bolnickom krevetu
tisina u dugackom hodniku
i dok telom struji jaka bol
u mojoj glavi svira rock'n'roll
Elektrosokovi ne djeluju
posjete mi zabranjuju
bjezim iz bolnice potpuno gol
moj zivot je spasio rock'n'roll
Rock'n'roll, rock'n'roll
moj zivot je spaso rock'n'roll...
Gledam kroz prozor mercedesa
gomilu napaljenih klinaca
dolaze i stvara se slatka bol
roll mala roll
|
|
 |
|
 |
|
polly88
|
Poslato: Pet Sep 11, 2009 1:10 pm |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
Pridružio se: Uto Feb 17, 2009 3:13 pm Postovi: 201 Lokacija: Osijek
|
|
Boby
Boby je bio mladić mio i htio je postati pop nisu ga zanimale žene, alkohol i dop
Nije izlazio van ili bi šetao sam bio je čudan brat i fur'o se na celibat
A ona je bila nestašna ispijala je non-stop i nju su za razliku od Bobyja furali muškarci, alkohol i dop
I dobila je ne znam kaj i ulica je bila raj i stalno je pušila sve to po haustorima
Ti me možeš ganjati svuda ako za to još imaš muda jer ja sam još uvijek isti stari idiot
Priča je bila nestvarna a on je htio biti pop stvarno su ga užasavali alkohol i Psihomodo Pop
I mrzio je heroin i sve u vezi s tim i bio je potpuno čist i pravi pacifist
A ona je odštekala i ganjala ga non-stop i sve je više gutala muškarce, alkohol i dop
I stvarno se zaljubila glavu je izgubila stvarno ga je mrzila i obožavala
Ti me možeš ganjati svuda ako za to jos imaš muda jer ja sam još uvijek isti stari idiot
_________________ "let there be sound", and there was sound "let there be light", and there was light "let there be drums", and there was drums "let there be guitar", and there was guitar "let there be rock"
|
|
 |
|
 |
|
polly88
|
Poslato: Pet Sep 11, 2009 1:11 pm |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
|
|
Ljubav, ljubav
Ljubav, ljubav, ljubav nas spaja ljubav, ljubav, ljubav bez kraja
Ljubav, ljubav velika k'o more u daljini žute lampe gore ljubav, ljubav, ljubav spaja ljubav, ljubav, ljubav do jaja
Ljubav, ljubav...
Ljubav, ljubav, genijalni nemir prava ljubav duboka k'o svemir ljubav, ljubav, ljubav spaja ljubav, ljubav, ljubav do jaja
Ljubav, ljubav...
_________________ "let there be sound", and there was sound "let there be light", and there was light "let there be drums", and there was drums "let there be guitar", and there was guitar "let there be rock"
|
|
 |
|
 |
|
polly88
|
Poslato: Pet Sep 11, 2009 1:12 pm |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
|
|
Natrag u garažu
Što se kvragu događa, glava mi se raspada, što ste mi napravili, s čim ste me otrovali.
Ne mogu se promijeniti, ne mogu se otrijezniti, ne mogu obogatiti, al' se mogu vratiti, natrag...
U garažu... U garažu... U garažu... U garažu...
Što se kvragu događa, glava mi se raspada, ne mogu se obogatiti, al' se mogu vratiti, natrag...
Poslednji put menjao polly88 dana Pon Sep 14, 2009 7:00 pm, izmenjena samo jedanput
|
|
 |
|
 |
|
polly88
|
Poslato: Pet Sep 11, 2009 1:14 pm |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
|
|
Starfucker
Starfucker, starfucker Starfucker, starfucker Starfucker, starfucker Starfucker, starfucker Staaaaaaar...
Babe, babe Zašto mi dosađuješ Prošeći malo gradom Kupi si kokice Da li znaš da trebam lovu Ne radi svinjarije To je samo jedna noć u hotelu Ti i prijateljice
Honey, honey Ne zovi me na telefon Nećeš nikog dobiti Nije to moj broj Vidi kako dolazi on Tvoj treći živčani slom Na krilima ljubavi Spreman da te pregazi
Ti trebas Starfucker
Starfucker, starfucker Starfucker, starfucker Starfucker, starfucker Starfucker, starfucker Staaaaaaar...
Bunde i parfemi Novci i kreteni Crne limuzine Skupe kurve fine Vidi kako dolazi on Tvoj treći živčani slom Na krilima ljubavi Spreman da te pregazi
|
|
 |
|
 |
|
|
Stranica 1 od 1
|
[ 9 Posta ] |
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost |
| |
|
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu
|
|
 |