|
 |
BalkanRock ForumDobrodošli - Rock, Punk i Heavy Metal diskusija
|
|
| Autoru |
Poruka |
|
Amon
|
Poslato: Pon Nov 10, 2008 11:49 pm |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
Pridružio se: Ned Apr 27, 2008 10:29 pm Postovi: 279 Lokacija: Durlan city
|
|
Kod Amerikanca
Ili smo na Nisavi lepi i golisavi na nas gleda tvrdjava,ti si bila rdjava. Zasto si me zeznula,kuda si mi ceznula
Kod Amerikanca,ko stranac do stranca ko pusteni s lanca,da li si tu,reci mi.
Nisi po kaficima sa drugim mladicima
Kod Amerikanca,ko stranac do stranca ko pusteni s lanca,da li si tu,da li si tu,reci mi.
Da li si tu,da li si tu,da li si tu,reci mi. Ma gde si reci mi.
Jesi li u Kairu,ili si u ... kad nisi na Cairu pravis mi pizdariju. Ja sam za Toponicu,za dusevnu bolnicu.
Kod Amerikanca,ko stranac do stranca ko pusteni s lanca,da li si tu,da li si tu,reci mi.
Kod Amerikanca,ko stranac do stranca jednoga znanca,da li si tu,da li si,da li si tu?
_________________ FUCK THE BODOM WE WANT SODOM ! ! ! 
|
|
 |
|
 |
|
Amon
|
Poslato: Pon Nov 10, 2008 11:51 pm |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
|
|
Ana - a
Ti si Ana Bogom dana devojka za... ruzan dan - Ana A.
Nikad sretna uvek sama ti nikog nisi volela - Ana A.
I bas me briga kad ces poci ako zelis vrati se, ne volim nista tvoje samo na grlu jagode.
Ana A , Ana A
Ti si Ana iznad svega nekad je to bolelo - Ana A.
Do{la si dok Gospod spava kad nikog nisam imao - Ana A. I bas me briga kad ces poci ako zelis vrati se, ne volim nista tvoje samo na grlu jagode.
Ana A , Ana A
|
|
 |
|
 |
|
Amon
|
Poslato: Pon Nov 10, 2008 11:53 pm |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
|
|
Heroji od staniola
Kako se samo nadam, Kada dodjem u njen grad, Da ce reci sve je proslo, Sve je bio ruzan san. Al opet je ona s njima, I kaze to je stvarno zadnji put, Ipak heroji od staniola, Racunaju na nju.
Refren: Gledam joj oci i cutim, Kradom stezem zube mesto nje, Gledam joj oci i slutim, Nece biti nikad kao pre. Gledam joj oci i cutim, Kradom stezem zube mesto nje, Gledam joj oci i slutim, nikad kao pre.
Vreme je , sklopi oci vodim te, Vreme je , pa cak i sada na njihovoj strani, Heroji, tebe cekaju, Heroji, dajes dusu djavolu, Heroji, tebe cekaju, cekaju te
|
|
 |
|
 |
|
bwesa
|
Poslato: Pon Jan 05, 2009 1:10 pm |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
Pridružio se: Sre Nov 05, 2008 9:34 am Postovi: 286 Lokacija: ludačka košulja :)
|
|
Hajde da se volimo
Moja curica izgubila san Ja ga nas'o pa ne dam Sanja ona cak o Holivudu I sta se sad zbiva
Glavna zvezda je potpisuje se Nekom tipu iz Rima Luduju za njom u podmoskovlju i sta se sad zbiva
Oduvek htela je Da svet se vrti oko nje Nocas se probudi, kraljice
Pusti to, hajde da se volimo, preboleces svoje sne kad te ruke zagrle i odnesu...
_________________ WaCkLeDuDe je napisao: Ti si luda. Ja sam fino dete! 
|
|
 |
|
 |
|
bwesa
|
Poslato: Pon Jan 05, 2009 1:12 pm |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
Pridružio se: Sre Nov 05, 2008 9:34 am Postovi: 286 Lokacija: ludačka košulja :)
|
|
Kad ljubav izda
Kad ljubav izda sva vrata se zatvore prolece kasni a oci ne govore jednom se ljubi a ti razvencavas se prsten od zelja bacas u oblake
Necu te kleti, vesela budi mi nek ti od sunca budu svi putevi neka ti ljubav moja nad snovima bdi neka ti od ptica budu prozori
Mirisu aprilske noci na tvoja nedra medena ko li ih sada ljubi ne bi mu zubi, ne bi mu zubi Svetlana
|
|
 |
|
 |
|
bwesa
|
Poslato: Pon Jan 05, 2009 1:12 pm |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
|
|
Nebo je malo za sve
Tiho k'o let kroz sive magle ko ukleti brod usred oluje Svakom od nas dolazi sudnja noc
Umorna zver na tvome tragu Veran ko ker na tvome pragu Vodi te svud tvoje sudbine glas
Nebo je malo, malo je za sve Dole se mora, mora se zar ne
Kroz ponore sna zvezde te vode Vetrovi zla kroz tamu gone Okovi dna cvrsto drze svoj plen
Nebo je malo, malo je za sve Dole se mora, mora se zar ne
|
|
 |
|
 |
|
Mladja...
|
Poslato: Pon Jan 19, 2009 10:43 am |
|
 |
| Muzičar početnik |
 |
Pridružio se: Ned Jan 18, 2009 4:18 pm Postovi: 2 Lokacija: Beograd-Zeleznik
|
Ptice lete na jug, i vracaju se.... Ljudi ognjista gase, zauvek odlaze! Zenljina nedra su velika ko Bog, sa mlekom za sve! Najveci jad je ostaviti dom od nemira do nedraga pred sudbinom zlom!!! NE OSTAJU TRAGOVI PESME GROBOVI NE PEVAJU!!! 
|
|
 |
|
 |
|
Mixa
|
Poslato: Pon Jan 19, 2009 12:00 pm |
|
 |
| Site Admin |
 |
Pridružio se: Pon Okt 02, 2006 6:09 pm Postovi: 1826 Lokacija: Balkan
|
Mladja... je napisao: Ptice lete na jug, i vracaju se.... Ljudi ognjista gase, zauvek odlaze!
Zemljina nedra su velika ko Bog, sa mlekom za sve! Najveci jad je ostaviti dom od nemila do nedraga pred sudbinom zlom!!!
NE OSTAJU TRAGOVI PESME GROBOVI NE PEVAJU!!!

_________________ So you think you can stone me and spit in my eye, So you think you can love me and leave me to die.....
Ne pij dok voziš, mogao bi da prospeš!
|
|
 |
|
 |
|
marko121288
|
Poslato: Pon Avg 29, 2011 12:57 pm |
|
 |
| Muzičar početnik |
Pridružio se: Čet Avg 25, 2011 9:48 pm Postovi: 21
|
|
Kerber - Beli Tragovi (Seobe, 1986)
Oooo, Oooo....
Oooo, Beli znakovi Oooo, na tvojoj suknjici
Oooo, Beli znakovi Oooo, na tvojoj suknjici
Prica je tvoja bez predaha, Laz viri iz tvog osmeha Krijes od mene stare razloge, U oku bele zastave
oo, mislis imam zivce kao slon kad nisi s' drugim bila a sta ti je to ?
Oooo, Beli znakovi Oooo, na tvojoj suknjici Oooo, Beli znakovi Oooo, na tvojoj suknjici
Ni tvoje suze bez ociju ne mogu da te sakriju Nocni znak se jutrom otkrio Gledas me tupo, sanjivo
oo, mislis imam zivce kao slon kad nisi s' drugim bila a sta ti je to ?
Oooo, Beli znakovi Oooo, na tvojoj suknjici Oooo, Beli znakovi Oooo, na tvojoj suknjici
(guitar)
mislis imam zivce kao slon kad nisi s' drugim bila a sta ti je to ?
|
|
 |
|
 |
|
marko121288
|
Poslato: Pon Avg 29, 2011 1:17 pm |
|
 |
| Muzičar početnik |
Pridružio se: Čet Avg 25, 2011 9:48 pm Postovi: 21
|
|
Kerber - Babaroga (Ratne Igre, 1984)
Bas ti, uvek samo ti Kada prodjes pored nas Svi gubimo dah.
Za nas si daleka Mada tako blizu Da izazivas strah.
Nemoguce je da tako lepa Babaroga kao ti Ulicama sama seta Postajemo suncokreti.
Pa sta, kazem po nekad, Nije nesto, Bog zna sta, da trcim za njom Prava vestica, sve se vrti oko nje i ona to zna.
Babarogo molim te Hajde sad ukradi me. Babarogo molim te Hajde sad ukradi me.
|
|
 |
|
 |
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gostiju |
| |
|
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu
|
|
 |