| Autoru |
Poruka |
|
njunje
|
Poslato: Uto Nov 11, 2008 6:39 pm |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružio se: Sub Jun 07, 2008 6:28 pm Postovi: 675
|
|
Obecaj mi proljece
Snijegovi neki ledni pokrivaju staze sna Sve ostaje kao prije, gdje je to sto zelim ja? A vjetrovi neki hladni zavijaju, sutis ti Ta srca sto vatru traze, jesmo li jos uvijek mi?
Obecaj mi proljece Vedra plava jutra Obecaj sto nikom nisi Ja vjerujem u sutra Ja vjerujem u sutra.
A vjetrovi neki hladni zavijaju, sutis ti Ta srca sto vatru traze, zasto vise nismo mi? Duga i samotna zima u nama i oko nas Reci da nade jos ima, daj da ti cujem glas.
Obecaj mi proljece Vedra plava jutra Obecaj sto nikom nisi Ja vjerujem u sutra
|
|
 |
|
 |
|
njunje
|
Poslato: Uto Nov 11, 2008 6:41 pm |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
Dileme
Spustila si glavu na jastuk bijeli Koga li to cekas i da li ce ti doc Adresa od grada do grada vas dijeli Jednog dana mozda ces poc.
Podigla si glavu, gledala u vrata Ne stize ti nitko, al' ti se nadas jos Adresa od grada do grada vas dijeli Jednog dana mozda ces poc.
Prolaze vlakovi, prolazi vrijeme Na tvojoj stanici ostaju samo dileme.
Spustila si glavu na jastuk bijeli Koga li to cekas i da li ce ti doc Adresa od grada do grada vas dijeli Jednog dana mozda ces poc.
Prolaze vlakovi, prolazi vrijeme Na tvojoj stanici ostaju samo dileme
|
|
 |
|
 |
|
njunje
|
Poslato: Čet Nov 13, 2008 11:50 pm |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
Balada o osmijehu
Večeras za grad obuci Onaj široki osmijeh lijepi Na lice maminu šminku stavi Uzmi onaj kreon plavi Neka se nađe pri ruci I budi, i budi happy happy happy.
Odnesi ruz i cigarete Starije sestre suknju obuci Nek tvoje sjajne fraze lete Sve što tvoju publiku krijepi Jer ti si novi brod u luci Pa budi, pa budi happy happy hapy.
Muzike glasne bit će mnogo Fantastike za oba oka Ispunit će ti san o sreći Raskoš baroka u ritmu rocka. A to što nemaš ništa reći To nije važno, ti budi happy happy happy.
Ako ti u mraku slučajno spadne Umjetni osmijeh, mamina šminka Ako se odjednom sve raskrinka Ne stavljaj rezervni osmijeh svoj Ne skrivaj svoje godine mlade Jer i petnaest je solidan broj A ni mi nismo baš slijepi Svejedno, ti budi happy happy happy.
|
|
 |
|
 |
|
njunje
|
Poslato: Čet Nov 13, 2008 11:52 pm |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
Jer postoji ona
Ulicama lutaš tako uvjerena u svoj šarm Prkosne ti oči izruguju nemirne sne Sigurna u sebe kao mnoge druge prije tebe Ti možeš imati mnogo, ali ne možeš sve.
Jer postoji ona u danima mojim I magiju ima u očima svojim Čuvam je u duši i u mislima Uvijek je u mojim snovima.
Neonske reklame u tvom oku dobivaju sjaj Kraljica si noći koja drsko odbacuje dan Ne očekuj da krenem tragovima tvojim Daleko moje su misli, ja živim za san.
|
|
 |
|
 |
|
njunje
|
Poslato: Čet Nov 13, 2008 11:53 pm |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
Carstvo samoće
Nocima ne spavam, gledam u mrak svijetlosti trazim i najmanji trag djevojka kraj mene kao da nije tu ne osjecam nista, bas nista za nju
Razmisljam o svemu, o sebi i njoj o carstvu samoce u ljubavi toj sadasnjosti proslost vode nas ka dnu buducnost se gubi u ne jasnom snu
Carstvo samoce, izmedju nas prazna tisina, dosade znak zar cigarete, tezak je zrak glumim joj ljubav, trazeci spas
Izlazimo rijetko jer ne voli to a svadje sve cesce nam donose zlo u drustvu je hladna i odbojna sva ogovara svakog to sve je sto zna
O njoj se ne cuje povoljan sud nikom nije draga ta njezina cud nema povjerenja u meni za nju buducnost nas ceka u srusenom snu
|
|
 |
|
 |
|
njunje
|
Poslato: Čet Nov 13, 2008 11:55 pm |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
Stoperi
Da sanjivi po cesti stizu prije jutra Putem juga krecu polaganim batom Htjeli bi sto prije ugledati more Na svome putu ne druguju sa satom Na svome putu ne druguju sa satom.
Jer on bi vrijeme usporio samo Kazaljkama zlatnim maglio im oci Ovako nema jos mnogo do tamo I mozda ce stici poslije ove noci I mozda ce stici poslije ove noci.
Tko zna zasto krecu na taj put dugi I sto je u glavama tih sutljivih sjena Djevojka, prijatelj ili netko drugi Stavili su rance na njihova ramena. Kad ne staje nitko, a dan je vec pri kraju Trazi se mjesto za spavanje do jutra Nek barem u snovima sva vozila staju Laku noc stoperi, dobar ulov sutra.
Oni prate sunce s kraja na kraj svijeta Koracima svojim kilometra broje Bilo je prije i sporijih ljeta I znali su dugo uz ceste da stoje I znali su dugo uz ceste da stoje.
Laku noc stoperi, vidimo se sutra Laku noc stoperi, vidimo se sutra Laku noc stoperi, vidimo se sutra Laku noc stoperi, vidimo se sutra.
|
|
 |
|
 |
|
njunje
|
Poslato: Čet Nov 13, 2008 11:57 pm |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
Zadnji put
Danas si zadnji put Svojim rukama dotakla moje Jer je za nas sve uzalud Vise ne zelim uz tebe gubiti vrijeme.
Lik tvoj nek bude san Kojeg nikada sanjati necu Ovo za nas je zadnji dan Vise ne zelim uz tebe gubiti vrijeme.
Za mene vise ni pitati nemoj Zasto da brines brigu trecu Ja, vjeruj mi, nikada Za tebe upitati necu.
Danas si zadnji put Svojim rukama dotakla moje Jer je za nas sve uzalud Vise ne zelim uz tebe gubiti vrijeme.
|
|
 |
|
 |
|
njunje
|
Poslato: Čet Nov 13, 2008 11:59 pm |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
stari grad
Da li je trebalo da kazem tad Da svratis opet na stari grad?| Te blijede slike katedrale sive Igra svijetla vizija Vedra i naga, Kao val
Zaboravio sam Bacha u onaj tren kad u oku tvome vidjeh sjen, Suze trag, Pogled blag.
Od tonova cudnih rodi se glas I tvoja dusa dobi stas, Laka kao san Kao san
Njezne ruke tople kao dah i jedan tango dodir plah, dodir plah
Da li je trebalo da kazem tad... Da svratis opet na stari grad?| Svijet od cvijeca, ruke od papira, slika srece i sjecanja
Plamen svijeca, Zvona zvuk Bijeli dan i dodir grub Opet sna i jave rub
Jave rub jave rub Nad mojom glavom ptica guk Oblaci, nebo i dugi put, Dugi put, Dugi put
|
|
 |
|
 |
|
njunje
|
Poslato: Pet Nov 14, 2008 12:04 am |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
lile su kise
Lile su kise na staklene krovove grada nikog, samo svjetla nijema
I onda si znala saputati dugo bez kraja dragi, i sutra bit cu tvoja
Cudna je tama tebi ni traga samo pustinja stara
Nekog trebam ja bilo da si ti neka druga moja sreca da nisam sam sve mi znacis ti
Lile su kise na staklene krovove grada nikog, samo svjetla nijema
|
|
 |
|
 |
|
njunje
|
Poslato: Uto Jan 06, 2009 12:11 pm |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
Nocas si strasno sama
Htjela bi njeznost ove noci Zvala bi nekog da nije srama Kada bi neko kucnuo na vrata Nocas si strasno,strasno sama
Ti oblacis najljepsu haljinu svoju Potajno se nadas nepoznatom gostu Uzalud je, vec je kasno Niko nece doci sve spava
Napolju ledene kise, vjetrovi bijesni tuzne su sve,tuzne su sve Tvoje oci godinama,godinama Uzalud je vec je kasno , niko nece doci sve spava
|
|
 |
|
 |
|