| Autoru |
Poruka |
|
Zanzibarski makro
|
Poslato: Sre Sep 17, 2008 10:18 am |
|
 |
| Svetska zvezda |
 |
Pridružio se: Sre Jan 02, 2008 4:07 pm Postovi: 882 Lokacija: Nis
|
|
Gledaj samo pravo
Gledaj samo pravo cuvaj castan kraj gledaj samo pravo srce ne menjaj
Kroz opasno doba prolaze ljude k'o travke pregaze
Pevaj samo pravo mesecina je pevaj samo pravo mesecina je
Prati me stalno, trazi me ako je gledas i tebe ce
Gledaj samo pravo imam poznat lik samo pravo nista ne misli
Na ljutu ranu ne podseti osvetli lice pa udari
|
|
 |
|
 |
|
Zanzibarski makro
|
Poslato: Sre Sep 17, 2008 10:21 am |
|
 |
| Svetska zvezda |
 |
Pridružio se: Sre Jan 02, 2008 4:07 pm Postovi: 882 Lokacija: Nis
|
|
Kome se raduješ
Daj jos jednu da me razbije Bolan prevaru da napijem Pa da te zaboravim Zauvek dok se ne probudim
Cije ruke nocas miluje Kosa sto na tudjem krilu je Ko mi krade najdraze Ko sa tobom caruje Ko mi nocas kraj tebe noz u srce daruje
ref: Kome se radujes Ko zmija uvijas S kim me sahranjujes Jedini san mi ubijas
Cije ruke nocas miluje Kosa sto na tudjem krilu je Ko mi krade najdraze Ko sa tobom caruje Ko mi nocas kraj tebe noz u srce daruje
ref 2: Kome se radujes Ko zmija uvijas S kim me sahranjujes Jedini san mi ubijas Jedini san mi ubijas ...ubijas
ref 3: Kome se radujes Ko zmija uvijas S kim me sahranjujes Jedini san mi ubijas Jedini san mi ubijas
|
|
 |
|
 |
|
Amon
|
Poslato: Sre Sep 17, 2008 3:11 pm |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
Pridružio se: Ned Apr 27, 2008 10:29 pm Postovi: 279 Lokacija: Durlan city
|
|
Mrak nad ulicom kestena,nestaje, Jutro sakriva tragove,ponocne, Samo ja kotrljam se, Olovni putnik kroz sne jutarnje.
Znam da nece te trpiti,koraci, Davno proslo je gluvi su,prozori, Kad bi bar mogao na tren, Oci od secanja da sakrijem.
Ko li sad zastaje i dal' isto ko ja Baca kamencice u prozore. Nije mi stalo da znam al' dal' bacas ko pre, Maramom smotane,kljuceve.
_________________ FUCK THE BODOM WE WANT SODOM ! ! ! 
|
|
 |
|
 |
|
stormrider
|
Poslato: Ned Okt 05, 2008 9:16 pm |
|
 |
| Demo muzičar |
 |
Pridružio se: Sub Jul 21, 2007 11:14 pm Postovi: 37 Lokacija: Beograd
|
|
Blok
Ona prodje brzo, najbrze a noge strasno duge, one najduze vesto se igra ljudima i napravi lako lom u grudima
Pitam se gde je granica kad iz moga srca kresne varnica kad se pali dusa plamena nisam ja od kamena
Oko njeno kao zaseda upadam u zamku kad me pogleda krene zemljotres kad se pojavi i dlanovi postanu brzo znojavi
Ona prodje brzo, najbrze a noge strasno duge, one najduze vesto se igra ljudima i napravi lako lom u grudima
Pitam se gde je granica kad iz moga srca kresne varnica kad se pali dusa plamena nisam ja od kamena
Kad se sve na mesto postavi slatka, bista, smela moras biti ti neko bi ti dobro dosao ali ja sam to davno prosao
|
|
 |
|
 |
|
Immortal
|
Poslato: Ned Okt 05, 2008 10:21 pm |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
Pridružio se: Sub Avg 02, 2008 12:54 am Postovi: 267 Lokacija: Nish, iza brda, iza gora... Bukvalno
|
|
Crni leptir
Ulicna svetiljka, baca svetlost u krug dok crni leptiri lete pravo na nju ali ne znaju da tu je kraj da ih ubija njene svetlosti sjaj
Nekad sam leteo leptir bio i ja svetlost me mamila krila mi sprzila crni leptiru, bezi u noc jutro sacekaj svetlost ce doc'
_________________ Es gibt keine Musik ohne die Stille. Die Stille ist der Schlüssel. Die Stille zwischen die Tönen. Wenn dich diese Stille umgibt, wird deine Seele das Augenlicht wieder bekommen...
|
|
 |
|
 |
|
Gile
|
Poslato: Pet Nov 21, 2008 9:00 pm |
|
 |
| Svetska zvezda |
 |
Pridružio se: Sre Avg 20, 2008 6:47 pm Postovi: 692 Lokacija: Balkan
|
|
Mornar
Drugovi su odmah rekli nije za tebe Izbij je iz glave idi negde napij se Rekli su mi da si strasnija od satane Drugi su te znali mnogo bolje od mene
Mrzeo sam svakog ko te nije voleo Ruzan glas o tebi me je boleo
Kao mornar dobro more sanjao sam te Al' je Naptun slao talase Kao zedna zemlja kisu cekao sam te To su bile susne godine
Opijeno srce gluvo je za savete Ipak su te znali mnogo bolje od mene Mrzeo sam svakog ko te nije voleo Ruzan glas o tebi me je boleo
_________________ Moj FACEBOOK profil - Nenad Cvetković Gile
|
|
 |
|
 |
|
Gile
|
Poslato: Pet Nov 21, 2008 9:01 pm |
|
 |
| Svetska zvezda |
 |
|
|
Dunavom sibaju vetrovi
Stari grad brije Kosava Lisce pokriva sve Prazan kej i golo drvece Sve je kao i pre
Dunavom jos sibaju vetrovi Ali smo mi suprotni svetovi
Jesen je na tebe secam se Al' neko drugi je mlad Gde li si, prva ljubavi I kako izgledas sad
Dunavom jos sibaju vetrovi Ali smo mi suprotni svetovi
|
|
 |
|
 |
|
Gile
|
Poslato: Pet Nov 21, 2008 9:01 pm |
|
 |
| Svetska zvezda |
 |
|
|
Od zlata jabuka
Čudne se stvari s nama zbivaju oči ti silne laži skrivaju za druge mi smo vrlo sretan par gluma i daje svemu pravu čar
Ti imaš neku vrlo čudno moć zbog tebe ja ne spavam celu noć čekam trenutak kad ćeš opet doći da me izlude tvoje plave oči
Ti si daljina što me privlači čarobnjak što mi razum pomrači kada si sa mnom ja sam opčinjen od jedne reči ja se opijem
Moja si od zlata jabuka moja si o da moja si od zlata jabuka moja si..
|
|
 |
|
 |
|
Gile
|
Poslato: Pet Nov 21, 2008 9:02 pm |
|
 |
| Svetska zvezda |
 |
|
|
Cudna suma
Jednog toplog dana usred guste sume medved ispi medni sok uhvati za sovu, s njom poce igrati rok Oko njih se brzo sakupise drugi druzina je sumska sva s medvedom i oni zaigrase dva po dva
Tresla se zemlja celi dan ne zna s kim igra ko dodje tigar zvani Kan cudna suma je to
Na pecurki jednoj bubamara igra partner joj je obad ljut ona mu se zali kako plese prvi put slonica je opet uhvatila misa pa se vrti s njim u krug misica sa slonom postade sad najbolji drug
Ljubomorna mecka sto joj muz sa sovom igra ovaj ljuti rok hoce da se napije pa ispija medni sok Oko jednog panja lija zeca juri moli ga za igru tu on se ne da, zeli kozu svoju citavu svu
|
|
 |
|
 |
|
Zabica
|
Poslato: Ned Nov 23, 2008 2:20 pm |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
Pridružio se: Čet Okt 23, 2008 8:54 pm Postovi: 118 Lokacija: Svrljig-Nis
|
|
YU Grupa - Pustinja
Pustinja Dok' putujem u mislima tad vidim te u svim zenama k'o pustinja danas vatra, sutra dim
I cinis mi se finija nego sto si ikada bila nezna kao latica, vec sutra s tobom hladna zima
Daj otvori se nebo i salji kisu zeno Bozija dobro polivaj me zena k'o pustinja danju, nocu otvara u najlepsi cvet
Ref. Jer ti si pustinja, sunce sto przi ti si pustinja, ti pijes sve al' ako mislis da si popila mene mila varas se
Cinis mi se finija nego sto si ikada bila nezna kao latica, vec sutra s tobom hladna zima
Ti si duga pustinja to su kilometri reci cista filozofija sa tobom pricati o sreci
Daj otvori se nebo i salji kisu zeno Bozija dobro polivaj me zena k'o pustinja danju, nocu otvara u najlepsi cvet
Ref. 2x
Pustinja, sunce sto przi ti si pustinja, ti pijes sve al' ako mislis da si popila mene mila varas se
_________________ 'Born To Be Wild. .. '
|
|
 |
|
 |
|
IgorABCD
|
Poslato: Pet Nov 28, 2008 9:54 am |
|
 |
| Studijski muzičar |
 |
Pridružio se: Pet Okt 31, 2008 4:55 pm Postovi: 445
|
|
Bio jedan pas
Bio bio jedan pas I ujeo kuvara Kuvar uze, uze nož Isecka ga na dva, na tri komada Došli, došli drugi psi Napravili spomenik Na kome je pisalo...
Bio bio jedan pas
_________________ Omne bellum sumi facile, ceterum aegerrume desinere
Anti Emo Army
|
|
 |
|
 |
|
IgorABCD
|
Poslato: Pet Nov 28, 2008 9:58 am |
|
 |
| Studijski muzičar |
 |
Pridružio se: Pet Okt 31, 2008 4:55 pm Postovi: 445
|
|
Dugo znamo se
Dugo znamo se Spajaju nas godine Spajaju nas tajne sto su dugo cuvane Dugo znamo se A k'o da juce bilo je Zajednicki snovi sto su davno nestali
Kad pomislim, na tebe ti to znas I osmehom, odgovaras Nije vazno gde smo, nista ne menja Ti i ja smo izvan vremena
Dugo znamo se Reci nisu potrebne One su pretvorile nas san u secanje Dugo znamo se A k'o da juce bilo je Zajednicki snovi sto su davno nestali
Kad pomislim, na tebe ti to znas I osmehom, odgovaras Nije vazno gde smo,nista ne menja Ti i ja smo izvan vremena
Kad pomislim, na tebe ti to znas I osmehom, odgovaras Nije vazno gde smo,nista ne menja Ti i ja smo izvan vremena
_________________ Omne bellum sumi facile, ceterum aegerrume desinere
Anti Emo Army
|
|
 |
|
 |
|
Zabica
|
Poslato: Pon Dec 01, 2008 2:42 pm |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
|
|
Zasto ljubav navodi na strah
Ovaj dan je samo jedan tren ovaj dan ne postoji ovaj put me navodi na greh a ja znam da se bojim
Zasto sni mi govore da znam zasto sni mi sude zasto ljubav navodi na strah zasto boli me sve kad dodirnem te
Ref. Ako kazes volim rec a ja znam da je laz zasto me ne boli vec zasto ljubav ima tuzan kraj
Tona bola govori mi sve da jos uvek postojis ja svoj mir sad prodajem za tebe a ti od mene se znojis
Zasto sni me gledaju bas sad zasto sni se nude zasto ljubav opet navodi na strah zasto boli me sve kad pogledam te
|
|
 |
|
 |
|
Zabica
|
Poslato: Pon Dec 01, 2008 2:43 pm |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
|
|
Ruza vetrova
Znas li da sam ja ruzu vetrova trazio za tebe danima snagu pesnika medju ljudima da napravim pesmu od javora
Ref. Sva je moja vedra muzika odmah posle tebe presahla andjeli su moji otisli uplakani, tuzni, nesrecni
Znas li da sam ja ruzu vetrova trazio za tebe danima tugu ne skidam ni kad odmaram bluz po sobi svuda rasipam
Ref.
Sav se zivot moj razlio k'o iz case vino prosuto sad vladaju dani utehe da se mora biti bez tebe
|
|
 |
|
 |
|
Zabica
|
Poslato: Pon Dec 01, 2008 2:45 pm |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
|
|
Odlazim
Probudi me sunce kroz prozore prljave, musave oblacim se zurno kafu pijem, nestajem
Trljam oci sanjive da mi ne bi zaspale vrata guram nervozno ptice gledam slobodne
Odlazim, dok jos drugi spavaju koraci, plocnikom odzvanjaju
Osvrcem se okolo gledam puste ulice krecem stazom poznatom pustam misli slobodne
Odlazim, dok jos drugi spavaju koraci, plocnikom odzvanjaju na obali zacaran ja sanjarim kao ladje velike kad otplovim
|
|
 |
|
 |
|