| Autoru |
Poruka |
|
agencijaristic
|
Poslato: Sre Mar 04, 2009 5:39 pm |
|
 |
| Banovan |
 |
Pridružio se: Čet Feb 05, 2009 6:54 pm Postovi: 808 Lokacija: Kursumlija
|
Nisu imali pesme na Engleskom! 
_________________   Nirvana was an American rock band that was formed by singer/guitarist Kurt Cobain and bassist Krist Novoselic in Aberdeen, Washington in 1987. Nirvana went through a succession of drummers, the longest-lasting being Dave Grohl, who joined the band in 1990. LOVE NIRVANA-Nirvana is in my mind -Nirvana is my lifeGLASAJMO ZA GROBARE I OZVANICIMO TO PRVO MESTO.. http://euroleaguequiz.euroleague.net/fo2_video/home.phppozdrav....
|
|
 |
|
 |
|
H.I.M
|
Poslato: Sre Mar 04, 2009 11:00 pm |
|
 |
| Banovan |
 |
Pridružio se: Pet Sep 12, 2008 9:10 pm Postovi: 187
|
MiB je napisao: Da je tvoja poruka imala imalo veze sa muzikom i sarajevskom pop scenom, a da nije bila puko sirenje nacionalizma, ne bi ni bila obrisana. Prije svega,cim vam nesto ne odgovara vi obrisete poruku šattro pod nacionalizam.A ovde jedina nacionalisticka poruke je bila od tog nekog Tocka.Ne da vrijedja Bijelo Dugme i Bosance vec i grupe kao sto su.....Divlje jagode,zabranjeno pusenje,indexse,macbeth.....itd, da ne nabrajem dalje...Ako je nesto trebalo da se brise ovde to je izjava tog nekog tocka,koja nema veze s muzikom i Bijelim Dugmetom:Al to vamma odgovara pa je ne brisete.......... ---------------------------------------------------------------------- POzzzzzzzzzz svim dobrim ljudimaaaaaaaa 
_________________ Dont drink and drive…..Take a joint and fly
|
|
 |
|
 |
|
agencijaristic
|
Poslato: Sre Mar 04, 2009 11:02 pm |
|
 |
| Banovan |
 |
Pridružio se: Čet Feb 05, 2009 6:54 pm Postovi: 808 Lokacija: Kursumlija
|
H.I.M je napisao: MiB je napisao: Da je tvoja poruka imala imalo veze sa muzikom i sarajevskom pop scenom, a da nije bila puko sirenje nacionalizma, ne bi ni bila obrisana. Prije svega,cim vam nesto ne odgovara vi obrisete poruku šattro pod nacionalizam.A ovde jedina nacionalisticka poruke je bila od tog nekog Tocka.Ne da vrijedja Bijelo Dugme i Bosance vec i grupe kao sto su.....Divlje jagode,zabranjeno pusenje,indexse,macbeth.....itd, da ne nabrajem dalje...Ako je nesto trebalo da se brise ovde to je izjava tog nekog tocka,koja nema veze s muzikom i Bijelim Dugmetom:Al to vamma odgovara pa je ne brisete.......... ---------------------------------------------------------------------- POzzzzzzzzzz svim dobrim ljudimaaaaaaaa  POzzzzzzzzzz i tebi dobri coveceeeeeeeeeeee 
_________________   Nirvana was an American rock band that was formed by singer/guitarist Kurt Cobain and bassist Krist Novoselic in Aberdeen, Washington in 1987. Nirvana went through a succession of drummers, the longest-lasting being Dave Grohl, who joined the band in 1990. LOVE NIRVANA-Nirvana is in my mind -Nirvana is my lifeGLASAJMO ZA GROBARE I OZVANICIMO TO PRVO MESTO.. http://euroleaguequiz.euroleague.net/fo2_video/home.phppozdrav....
|
|
 |
|
 |
|
MiB
|
Poslato: Čet Mar 05, 2009 12:14 am |
|
 |
| Site Admin |
 |
Pridružio se: Ned Avg 20, 2006 3:07 am Postovi: 7954 Lokacija: Nis
|
@HIM Da brisemo izjavu Tocka?  Ti si jos vec prsotina nego sto sam mislio. Tvoje poruke su inspirisane teskim i preteranim nacionalizmom. Mnogo si ti nesto osetljiv, cim se pomene Bosna odma se dzapas. Primiri se malo, dosta si opominjan i dosta smo trpeli tvoje glugosti. Ovde na forumu nikad nismo imali uvrede na nacionalnom nivou, a ti si jedini koji se ovde uvek oseca prozvanim i onda provociras.
_________________ http://www.balkanrock.com"Without music, life would be a mistake." - Friedrich Nietzsche Ja nisam među 10 miliona ljudi koji su gledali finale "Zvezde Granda", ja sam među onih 200 koji su bili na Demo Battle Festu
|
|
 |
|
 |
|
TheTrooper
|
Poslato: Pet Mar 06, 2009 12:07 am |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
Pridružio se: Uto Feb 17, 2009 9:31 am Postovi: 149
|
|
Ju brate meni ce neki HIM da govori o muzici...Pazi HIM.Ajde brate reci koji je prvi rock bend na prostorima bivse jugoslavije???Bijelo dugme mozda?
|
|
 |
|
 |
|
H.I.M
|
Poslato: Pet Mar 13, 2009 1:00 am |
|
 |
| Banovan |
 |
Pridružio se: Pet Sep 12, 2008 9:10 pm Postovi: 187
|
Prvo sto mene pitas koji je prvi BHand na ovim prostorima.Niti znam niti me interesuje ---------------------------------------------------------------------------- TheTrooper je napisao: Kad su pitali Tocka sta misli o Bijelom dugmetu,on je rekao "Eto oce i Bosanci malo da sviraju Rock N Roll "hehehehehe! Ako ovo za tebe Mib nije nacionalisticka izjava ------------------------------------------------------- A jesta kad kazem da se u BOSNI SVIRO I SVIRA NAJBOLJI ROCK N ROLL Onda izvini Opet izvini......
_________________ Dont drink and drive…..Take a joint and fly
|
|
 |
|
 |
|
HOOK
|
Poslato: Pet Maj 29, 2009 9:08 pm |
|
 |
| Muzičar početnik |
Pridružio se: Pon Maj 25, 2009 8:12 am Postovi: 26
|
|
Bez Dugmeta nebi bilo drugih bendova....bla,bla bla ,kakvo je Dugme da je ,ZASLUZILO JE RESPEKT....
|
|
 |
|
 |
|
Mix93
|
Poslato: Pet Jun 26, 2009 11:37 am |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
Pridružio se: Pon Sep 01, 2008 9:32 pm Postovi: 175
|
Oni su samo zavrsili sa Srbijom, Bosnom i Hrvatskom.  Pre mozda par meseci, imali su koncert u Nemackoj, a juce mi je prijatelj iz Slovenije reko da trenutno imaju turneju po Sloveniji. Mislim da su tu samo prevaci bez Brege jer ih je on nedavno tuzio zbog zloupotrebe imena benda. 
|
 |
|
njunje
|
Poslato: Pon Jun 29, 2009 2:51 pm |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružio se: Sub Jun 07, 2008 6:28 pm Postovi: 675
|
to su oni koncerti di su bez bregovica i sviraju osim stvari od dugmeta i svoje stvari ...bilo je tih koncerata i ovde u splitu......zali boze novaca.....to je bilo ono sviraju npr.selmu...onda udru neke 2 veselice tipa ošini po prašini...i tako cili koncert... 
|
|
 |
|
 |
|
Bucher
|
Poslato: Čet Jul 02, 2009 11:00 pm |
|
 |
| Svetska zvezda |
 |
Pridružio se: Ned Mar 30, 2008 10:34 pm Postovi: 901 Lokacija: Prokuplje
|
|
Ne volim ovaj bend,ne volim nimalo...
_________________ Logic doesn't make sense... DESTRUCTION TOOL-OLD SCHOOL!!!
|
|
 |
|
 |
|
IgorABCD
|
Poslato: Sub Jul 11, 2009 10:34 pm |
|
 |
| Studijski muzičar |
 |
Pridružio se: Pet Okt 31, 2008 4:55 pm Postovi: 445
|
Bregovic,pravi roker! Koliko sam cuo sad ce snimiti pesmu i sa Karleusom. ZALOSNO! 
_________________ Omne bellum sumi facile, ceterum aegerrume desinere
Anti Emo Army
|
|
 |
|
 |
|
Sliver
|
Poslato: Sub Jul 18, 2009 2:04 pm |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
Pridružio se: Sre Jul 01, 2009 10:51 pm Postovi: 153
|
|
Secam se da sam jos kao klinac prezirao narodnjacineslusao sam neki pop valjda i stvari koje je moja mama slusala na radiju....i tako dok nisam dosao do 4 razreda osnovne kada sam video reklamu za Coca-Colu onu sa Bijelim Dugmetom,secam se scene Bebeka sa nekog koncerta i kako je imao dugu kosu i tako to....kasnije mi je mama objasnila da je to jedan staaari rock bend koji ce se ponovo okupiti da sviraju,sutradan mi je poklonila jedan album bijelog dugmeta na kaseti (Sta bih dao da si na mom mjestu) i to je moj prvi rok album kojeg i danas imam i jos je u dobrom stanju.....i uskoro su se i svi moji drugovi iz razreda popalili na BD ali dok su se oni lozili na pesme kao sto su Hajdemo u Planine i ostale iz Alenovog doba koje sadrze taj etno prizvuk,ja sam slusao Bebeka i sve one pesme koje je moje drustvo nazivalo dosadnim........................danas ih vise ne slusam, samo kada ih cujem na radiju,i dalje mislim da je Bebek cool,ali ne volim Bregovica i Alena nikada ih nisam ni voleo ne volim taj period BD tada su svirali taj cobanski rock da bi zaradili neku paru,to je jedan od razloga zasto ih ne slusam,da su se razisli odmah nakon Bebeka ili Tife danas bi to bila druga prica
|
|
 |
|
 |
|
White*Snake
|
Poslato: Sub Sep 12, 2009 3:02 pm |
|
 |
| Muzičar početnik |
 |
Pridružio se: Sub Sep 12, 2009 2:03 pm Postovi: 18
|
|
Vecina pesama su im dobre, ali imaju neke na foru folka, i to me nervira... Inace omiljene pesme su mi: Evo zaklecu se, Jer kad ostaris, Pljuni i zapevaj moja Jugoslavijo, Napile se ulice, Dozivjeti stotu, Ne spavaj mala moja, Nakon svih ovih godina, Zazmiri i broj do sto...
|
|
 |
|
 |
|
ImmortalSilence
|
Poslato: Uto Dec 28, 2010 6:39 am |
|
 |
| Demo muzičar |
 |
Pridružio se: Ned Dec 26, 2010 1:17 am Postovi: 34
|
|
Ja sam ih strasno volela i slusala kao mladja, sad su mi vise dojadili, mada ih jos volim...
|
|
 |
|
 |
|
bloodsucker
|
Poslato: Sre Dec 29, 2010 10:52 am |
|
 |
| Studijski muzičar |
 |
Pridružio se: Sre Feb 07, 2007 11:32 pm Postovi: 381 Lokacija: Šestanovac
|
ImmortalSilence je napisao: Ja sam ih strasno volela i slusala kao mladja, sad su mi vise dojadili, mada ih jos volim... da je obrnuto nekako bih i razumio 
|
|
 |
|
 |
|