| Autoru |
Poruka |
|
janko CS
|
Poslato: Sre Dec 03, 2008 8:29 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
Pridružio se: Pon Avg 06, 2007 12:37 am Postovi: 1493
|
|
da na to mislim ,ma ko je pominjao pirateriju
_________________ Then we go to studio well hang over and we play one same song over and over!
We had a cocktail,and another one and another and by the end of the night we were hammered!!!!!!!!
http://www.myspace.com/janko_sixx
|
|
 |
|
 |
|
Mixa
|
Poslato: Sub Dec 06, 2008 12:03 am |
|
 |
| Site Admin |
 |
Pridružio se: Pon Okt 02, 2006 6:09 pm Postovi: 1813 Lokacija: Balkan
|
|
Taj snimak nije u distribuciji, imaju ga samo televizije......zato ti i kazem da spada u pirateriju...
_________________ So you think you can stone me and spit in my eye, So you think you can love me and leave me to die.....
Ne pij dok voziš, mogao bi da prospeš!
|
|
 |
|
 |
|
child in time=)
|
Poslato: Sub Dec 06, 2008 1:11 am |
|
 |
| Muzičar početnik |
Pridružio se: Sub Dec 06, 2008 12:50 am Postovi: 2
|
|
ko moze neka dodje na najdu i galeta odnosno "smak" i "kerber" u dangubu 14.12.2008 beograd
|
|
 |
|
 |
|
Dejan
|
Poslato: Sub Dec 06, 2008 1:18 am |
|
 |
| Vlasnik Foruma |
 |
Pridružio se: Sre Avg 16, 2006 11:14 pm Postovi: 7833 Lokacija: Balkan
|
child in time=) je napisao: ko moze neka dodje na najdu i galeta odnosno "smak" i "kerber" u dangubu 14.12.2008 beograd Vazi bre prijatelju, primili smo vec k znanju u temi o Smaku. Lepo otvori novu temu u kategoriji LOKALNE SVIRKE to za Dangubu, ne moras ovako svuda da sejes vest, tamo je preglednije 
|
|
 |
|
 |
|
janko CS
|
Poslato: Uto Dec 09, 2008 1:52 am |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
|
|
mozda ja dodjem na to , a mozda i ne
_________________ Then we go to studio well hang over and we play one same song over and over!
We had a cocktail,and another one and another and by the end of the night we were hammered!!!!!!!!
|
|
 |
|
 |
|
Mixa
|
Poslato: Uto Dec 09, 2008 2:06 am |
|
 |
| Site Admin |
 |
Pridružio se: Pon Okt 02, 2006 6:09 pm Postovi: 1813 Lokacija: Balkan
|
|
_________________ So you think you can stone me and spit in my eye, So you think you can love me and leave me to die.....
Ne pij dok voziš, mogao bi da prospeš!
|
|
 |
|
 |
|
Pandora
|
Poslato: Uto Dec 09, 2008 6:35 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
Pridružio se: Uto Jun 26, 2007 6:23 pm Postovi: 1149 Lokacija: Nish
|
|
_________________ ...But over the mountains
Across the sea
I know love is waiting
I hear it calling to me
Calling my name...
|
|
 |
|
 |
|
janko CS
|
Poslato: Uto Dec 09, 2008 7:01 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
|
|
to mixo, hvala, mada sam to gledao ja na jutjub, gle bre koiko su dobar bend bili, jedva cekam da naprave opet koncert , i to u Nisu, ne pada mi napamet da ih gledam na strani pogotovo ne u bg-u
|
|
 |
|
 |
|
starisloven
|
Poslato: Pet Dec 12, 2008 11:18 am |
|
 |
| Demo muzičar |
Pridružio se: Sre Dec 26, 2007 5:26 pm Postovi: 79 Lokacija: Banjaluka
|
A zašto? janko CS je napisao: to mixo, hvala, mada sam to gledao ja na jutjub, gle bre koiko su dobar bend bili, jedva cekam da naprave opet koncert , i to u Nisu, ne pada mi napamet da ih gledam na strani pogotovo ne u bg-u
_________________ metal/rock radio radio Grmljavina
|
|
 |
|
 |
|
janko CS
|
Poslato: Ned Dec 14, 2008 3:41 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
|
|
zato sto me pesme kerber-a iskljucivo vezuju za neke uspomene u nisu , takodje i za neke ljude i ne bi mi bio isti osecaj da odem na koncert negde drugde
|
|
 |
|
 |
|
marko_pekic
|
Poslato: Čet Dec 25, 2008 1:28 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
Pridružio se: Uto Feb 13, 2007 9:57 am Postovi: 1330 Lokacija: Nis (Duvaniste)
|
Mixa je napisao: A ko je postavio ove snimke na youtube  a a  hvala hvala
_________________ Ako ti se nesto lose desi, pijes da zaboravis... Ako se pak nesto dobro desi, pijes da proslavis... A ako se nista ne desava, pijes da se nesto desi...
|
|
 |
|
 |
|
WaCkLeDuDe
|
Poslato: Sub Dec 27, 2008 3:12 am |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
Pridružio se: Sre Feb 06, 2008 10:17 pm Postovi: 2135 Lokacija: Nish...
|
_________________ http://www.computers.rsLjudi se dele na glupe i zle. Ljudi se trude da unište sve. ...give me one more medicated peaceful moment...
|
|
 |
|
 |
|
Gile
|
Poslato: Sub Dec 27, 2008 6:53 pm |
|
 |
| Svetska zvezda |
 |
Pridružio se: Sre Avg 20, 2008 6:47 pm Postovi: 692 Lokacija: Balkan
|
WaCkLeDuDe je napisao: Jaooo, imao sam ovo na mob-u....Strava, Miki razbija.... 
_________________ Moj FACEBOOK profil - Nenad Cvetković Gile
|
|
 |
|
 |
|
DAKy
|
Poslato: Ned Dec 28, 2008 4:39 am |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružio se: Pon Mar 03, 2008 12:38 am Postovi: 907 Lokacija: Niš, Palilula
|
cuo sam za owaj snimak.........ZNACI MIROSLAV KIDA.........treba da se postawe na net owe slike njegowe u rokerskom "odelu"............wideo cowek odawno gde ima kinta, pa preso u izwornu narodnu  inace daje mu shek njegow glas, a widi se da je i tada zawijao, rodjen je za narodnjake 
_________________ IAKO IMAM VELIK' STOMAK, JA SAM DUŠO SEXY MOMAK http://www.myspace.com/daki_car
|
|
 |
|
 |
|
Ramona
|
Poslato: Uto Jan 20, 2009 2:00 am |
|
 |
| Muzičar početnik |
Pridružio se: Uto Jan 20, 2009 1:50 am Postovi: 6
|
Mixa je napisao: Taj snimak nije u distribuciji, imaju ga samo televizije......zato ti i kazem da spada u pirateriju... pre par dana sam dobila informaciju od čoveka sa NS+a ,da postoji video izdanje PGP RTS-a,nisam ga pronašla u katalogu izdanja od 97 -me ,pa pretpostavljam da je izašao 96-te... ...slažem se sa vašim stavom o pirateriji ,ali šta kada ono što želimo nema u prodavnici ? pitanje dali će ikada izaći u prodaju ponovo....
|
|
 |
|
 |
|