| Autoru |
Poruka |
|
janko CS
|
Poslato: Sub Jan 24, 2009 3:15 am |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
Pridružio se: Pon Avg 06, 2007 12:37 am Postovi: 1493
|
pa kako misli bez reklame da drzi koncert 
_________________ Then we go to studio well hang over and we play one same song over and over!
We had a cocktail,and another one and another and by the end of the night we were hammered!!!!!!!!
http://www.myspace.com/janko_sixx
|
|
 |
|
 |
|
Wild_Strawberry
|
Poslato: Uto Feb 17, 2009 12:27 am |
|
 |
| Muzičar početnik |
 |
Pridružio se: Pon Feb 16, 2009 11:07 pm Postovi: 3
|
Ja obozavam Divlje jagode... To mi je omiljeni bend i sve bih dala da odem na neki njihov koncert... Iskreno, rock sam krenula da slusam pre godinu dana i to sam krenula bas da slusam Jagode... Pored njih volim i Generaciju 5, Parni valjak, Van gogh, Negativ, Prljavo kazaliste... Nego da se vratim na temu, po mom misljenju tekstovi su im stvarno super, a svidja mi se i muzika... Ne bih da nabrajam pesme koje su mi omiljene, jer ih ima dosta... Mozda im malo fali neka doza originalnosti, ali oni su po mom misljenju fantasticni... p.s. Molila bih clanove koji ne vole Jagode da me ne napadaju i da me ne ismevaju... Ovo je moje misljenje i stojim iza njega.. Hvala... 
|
|
 |
|
 |
|
WaCkLeDuDe
|
Poslato: Uto Feb 17, 2009 12:31 am |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
Pridružio se: Sre Feb 06, 2008 10:17 pm Postovi: 2135 Lokacija: Nish...
|
Ma zasto bi te neko napadao? To se obicno desava sa tkz emo bendovima jer niko ne zna sta je to i ako neko eventualno odvali neku glupost... Dobrodosla.
_________________ http://www.computers.rsLjudi se dele na glupe i zle. Ljudi se trude da unište sve. ...give me one more medicated peaceful moment...
|
|
 |
|
 |
|
Wild_Strawberry
|
Poslato: Uto Feb 17, 2009 12:40 am |
|
 |
| Muzičar početnik |
 |
Pridružio se: Pon Feb 16, 2009 11:07 pm Postovi: 3
|
Hvala!  Pa vidim ovamo po prethodnim postovima da ima puno onih koji ne da ne vole, nego ne podnose Jagode, pa rekoh da me ne napadnu... Sta znam sta moze da im padne na pamet.. 
|
|
 |
|
 |
|
bloodsucker
|
Poslato: Uto Feb 17, 2009 3:18 am |
|
 |
| Studijski muzičar |
 |
Pridružio se: Sre Feb 07, 2007 11:32 pm Postovi: 381 Lokacija: Šestanovac
|
|
mozes li malo poblize specificirati koju su to ljudi koji "ne podnose" Jagode? vracam se unazad na postove pa ne vidjeh nikog takvog..
|
|
 |
|
 |
|
Oste
|
Poslato: Sre Feb 25, 2009 3:04 pm |
|
 |
| Banovan |
 |
Pridružio se: Sre Feb 25, 2009 2:32 pm Postovi: 31 Lokacija: NIS - CURKAVCI
|
|
SEJLA PURUMPURU!!!! dobri su starno ja ih postujek od uvijke
PIPA
_________________ JA IDEM A ONO MENE MIRA CEKA JA JE PITAM IMAS SIRA?! A ONA KAZE IMAM! A JA KAZEM SUPER!
|
|
 |
|
 |
|
TheTrooper
|
Poslato: Čet Feb 26, 2009 1:05 pm |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
Pridružio se: Uto Feb 17, 2009 9:31 am Postovi: 149
|
Prejaki su...nasi izuzetci!Jes da su malo krali riffove ali nema veze.Svaka im cast za onaj Turski mars i Zeletu Lipovaci. Ma volim ih i postujem 
|
|
 |
|
 |
|
janko CS
|
Poslato: Uto Mar 03, 2009 9:28 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
|
 definitivno po mom ukusu ovo je sa svirke u legendarnom marquee-u u londonu 86te, eto sta je covek menjao za ''hajdemo u planine''...... 
_________________ Then we go to studio well hang over and we play one same song over and over!
We had a cocktail,and another one and another and by the end of the night we were hammered!!!!!!!!
|
|
 |
|
 |
|
agencijaristic
|
Poslato: Uto Mar 03, 2009 9:42 pm |
|
 |
| Banovan |
 |
Pridružio se: Čet Feb 05, 2009 6:54 pm Postovi: 808 Lokacija: Kursumlija
|
|
Lepo se oblace!
_________________   Nirvana was an American rock band that was formed by singer/guitarist Kurt Cobain and bassist Krist Novoselic in Aberdeen, Washington in 1987. Nirvana went through a succession of drummers, the longest-lasting being Dave Grohl, who joined the band in 1990. LOVE NIRVANA-Nirvana is in my mind -Nirvana is my lifeGLASAJMO ZA GROBARE I OZVANICIMO TO PRVO MESTO.. http://euroleaguequiz.euroleague.net/fo2_video/home.phppozdrav....
|
|
 |
|
 |
|
TheTrooper
|
Poslato: Sre Mar 04, 2009 1:52 am |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
Pridružio se: Uto Feb 17, 2009 9:31 am Postovi: 149
|
Pa prodao se brate za novce,taj izgleda da bi prodao i dusu djavolu...cim peva sa onom debelom Indirom!Steta za coveka 
|
|
 |
|
 |
|
bloodsucker
|
Poslato: Sre Mar 04, 2009 2:26 am |
|
 |
| Studijski muzičar |
 |
Pridružio se: Sre Feb 07, 2007 11:32 pm Postovi: 381 Lokacija: Šestanovac
|
ja sam u svom clanku sve napisa pa ne bi puno komentira 
|
|
 |
|
 |
|
barbum
|
Poslato: Sre Mar 04, 2009 1:26 pm |
|
 |
| Muzičar početnik |
Pridružio se: Ned Maj 20, 2007 7:26 am Postovi: 21
|
...ljudi moji...treba zeleta trpiti...  ...sta vam je... niko nije vrijedan toga 
|
|
 |
|
 |
|
agencijaristic
|
Poslato: Sre Mar 04, 2009 5:37 pm |
|
 |
| Banovan |
 |
Pridružio se: Čet Feb 05, 2009 6:54 pm Postovi: 808 Lokacija: Kursumlija
|
TheTrooper je napisao: Pa prodao se brate za novce,taj izgleda da bi prodao i dusu djavolu...cim peva sa onom debelom Indirom!Steta za coveka  Jbg brate,to se kaze S.O.S - Seljak Ostaje Seljak
_________________   Nirvana was an American rock band that was formed by singer/guitarist Kurt Cobain and bassist Krist Novoselic in Aberdeen, Washington in 1987. Nirvana went through a succession of drummers, the longest-lasting being Dave Grohl, who joined the band in 1990. LOVE NIRVANA-Nirvana is in my mind -Nirvana is my lifeGLASAJMO ZA GROBARE I OZVANICIMO TO PRVO MESTO.. http://euroleaguequiz.euroleague.net/fo2_video/home.phppozdrav....
|
|
 |
|
 |
|
the_4th_horsemen
|
Poslato: Pon Avg 10, 2009 3:24 pm |
|
 |
| Studijski muzičar |
 |
Pridružio se: Sub Maj 09, 2009 11:34 am Postovi: 376 Lokacija: Sarajevo
|
TheTrooper je napisao: Pa prodao se brate za novce,taj izgleda da bi prodao i dusu djavolu...cim peva sa onom debelom Indirom!Steta za coveka :idea: Povukle ga pare gdje ne treba....
|
|
 |
|
 |
|
janko CS
|
Poslato: Sre Avg 12, 2009 12:00 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
|
|
sto rece neko hteo je da bude velika riba u malom jatu, a i povuko ga brega i dzema jedna tegla, a takva se ponuda ne odbija, ma kakav london i svetska scena.......
|
|
 |
|
 |
|