| Autoru |
Poruka |
|
sunta
|
Poslato: Sre Avg 06, 2008 2:02 pm |
|
 |
| Demo muzičar |
 |
Pridružio se: Uto Avg 05, 2008 1:34 pm Postovi: 45 Lokacija: iza zute zgrade kod obdanista....
|
|
Obozavam ih.. Djule je extra... Fenomenalni su.... Volim sve njihove pesme ali omiljene su mi Spisak razloga, Neko te ima nocas, Klatno, Tanka nit, Put, kolo....
_________________ Ja sam ok! A ti?
|
|
 |
|
 |
|
S@sa
|
Poslato: Sub Sep 06, 2008 3:47 pm |
|
 |
| Demo muzičar |
Pridružio se: Pet Feb 08, 2008 6:25 pm Postovi: 36
|
A kakvu tek ljudi atmosferu znaju napravit na live nastupima 
|
 |
|
neRd_zhul
|
Poslato: Sub Sep 06, 2008 4:44 pm |
|
 |
| Senator |
 |
Pridružio se: Ned Feb 25, 2007 2:08 am Postovi: 1245 Lokacija: Petrovac / Nis
|
|
Veceras Van Gogh u Pozarevcu... na trgu, najverovatnije besplatan ulaz... Nego, mene smorili vise, bio sam na x njihovih koncerata, dojadili mi.
|
|
 |
|
 |
|
Immortal
|
Poslato: Čet Sep 11, 2008 4:22 am |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
Pridružio se: Sub Avg 02, 2008 12:54 am Postovi: 267 Lokacija: Nish, iza brda, iza gora... Bukvalno
|
Yeah, nekad mi je mnoogo prijalo da ih cujem, a sad... Mislim, 20.6.2008 na koncertu u Nisu, Djule je bio toliko van sebe (citaj: uduvan!) da u nekim trenucima prosto nije mogao da se seti sta da svira, pa je to pokrivao solazama od po pola sata koje su bile cisto okretanje u krug Anyway, " Van Gogh je došao u završnu fazu snimanja novog studijskog albuma koji je potpuno stilski drugačiji od prethodnih albuma. Radni naziv albuma je „Superstart“, a očekuje se da će se naći u prodaji do kraja godine" Source:Radio 3 Ako se za taj "Superstart" ispostavi da je samo jos veca komercijala nego "Kolo" (sto je, nazalost, vrlo verovatno), onda svaka im cast na... 
_________________ Es gibt keine Musik ohne die Stille. Die Stille ist der Schlüssel. Die Stille zwischen die Tönen. Wenn dich diese Stille umgibt, wird deine Seele das Augenlicht wieder bekommen...
|
|
 |
|
 |
|
Bucher
|
Poslato: Čet Sep 11, 2008 6:23 pm |
|
 |
| Svetska zvezda |
 |
Pridružio se: Ned Mar 30, 2008 10:34 pm Postovi: 901 Lokacija: Prokuplje
|
|
E,a stvarno ih je vredelo slusati...
_________________ Logic doesn't make sense... DESTRUCTION TOOL-OLD SCHOOL!!!
|
|
 |
|
 |
|
Immortal
|
Poslato: Čet Sep 11, 2008 10:24 pm |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
Pridružio se: Sub Avg 02, 2008 12:54 am Postovi: 267 Lokacija: Nish, iza brda, iza gora... Bukvalno
|
|
Zaista! Ali kad uporedis pesme kao sto je Extaza, Puls, Demagogija, Da li znas, Sta ako, Opasan ples, i ove skorasnje tipa Spisak razloga (mnogopostovani!), Do kraja sveta, Sudjeno mi je... Razlika je tako prokleto ocigledna!! Nego, eto, doci ce i taj novi album, videcemo...
_________________ Es gibt keine Musik ohne die Stille. Die Stille ist der Schlüssel. Die Stille zwischen die Tönen. Wenn dich diese Stille umgibt, wird deine Seele das Augenlicht wieder bekommen...
|
|
 |
|
 |
|
neRd_zhul
|
Poslato: Čet Sep 11, 2008 10:45 pm |
|
 |
| Senator |
 |
Pridružio se: Ned Feb 25, 2007 2:08 am Postovi: 1245 Lokacija: Petrovac / Nis
|
|
Spisak Razloga je jos i dobra pesma sa Kola. Ostale mi vise dodju kao neki americki pank rock [kao npr. Green Day, blink-182 i sl. Mislim na pesme Vrteska, Deo oko Tebe, Plastelin...]
Inace, sad kad su svirali u Pozarevcu ljudi su pricali da su previse koristili matrice, i da sve manje stvari idu uzivo.... previse sminkaju svoj nastup... nije to vise to.
|
|
 |
|
 |
|
Gile
|
Poslato: Sub Sep 20, 2008 2:15 am |
|
 |
| Svetska zvezda |
 |
Pridružio se: Sre Avg 20, 2008 6:47 pm Postovi: 692 Lokacija: Balkan
|
Ma prodali su se...djule je sad obican pozer! A "kolo",generalno super album, ali komercijala...pa kad samo vidis ko je sve zbog tog albuma poceo da ih slusa ( citaj:fenseri...),pre su bili daleko bolji,jednostavno SVOJI.... 
_________________ Moj FACEBOOK profil - Nenad Cvetković Gile
|
|
 |
|
 |
|
DAKy
|
Poslato: Uto Sep 30, 2008 9:37 pm |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružio se: Pon Mar 03, 2008 12:38 am Postovi: 907 Lokacija: Niš, Palilula
|
|
bend je dobar, ali ipak su poceli da prate komercijalu, a to se widi i na nastupima, djuletovim poziranjem..........a i te pesme s albuma "kolo" su se iskomercijalizowale po wise fensi mestima, gde su poceli da ih pustaju..........sto na primer ne puste grupu film ili atomsko ili ne znam ni ja kog =)).........mnogo su wise dobili na popularnost preko pozeraja nego preko pesama
_________________ IAKO IMAM VELIK' STOMAK, JA SAM DUŠO SEXY MOMAK http://www.myspace.com/daki_car
|
|
 |
|
 |
|
Manca
|
Poslato: Sre Okt 01, 2008 1:34 am |
|
 |
| Tehnički Administrator |
Pridružio se: Ned Dec 16, 2007 9:44 pm Postovi: 565 Lokacija: Niš / Pirot
|
|
Danasnji Van Gogh se ne moze uporediti sa Van Gogh-om 90ih.... ovo je jadno. Od izdavanja zadnjeg albuma, vise ne slusam ovu grupu.
_________________ Pirot City << Beta phase of the best portal of Pirot Keep the faith....
|
|
 |
|
 |
|
Otrovna
|
Poslato: Sre Okt 01, 2008 11:23 am |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
Pridružio se: Uto Okt 30, 2007 9:01 pm Postovi: 1560 Lokacija: NIS
|
Stojim pri stavu da je, sem par pesama starijeg datuma, celokupan muzički rad Van Goga kao neka bolest koju preboliš dok si mali i posle se ne više ne vraća. Kao... rubeole... 
_________________ ...Dancing through the fire, just to catch a flame and feel real again...
|
|
 |
|
 |
|
GuitarHero
|
Poslato: Pet Jan 02, 2009 4:55 pm |
|
 |
| Svetska zvezda |
 |
Pridružio se: Sre Nov 19, 2008 2:21 pm Postovi: 876 Lokacija: Srbac
|
|
Bas sam neki dan bio na njihovom koncertu u Banjoj Luci.Svirali su par hitova kiselina , puls , tanka nit... Razvaljuju!!!!!!!!!!!
_________________ oʞɐdoɐu ǝuǝɹʞ ǝu oʇsǝu ʞop oɹqop ǝɾ ǝʌs666 number of the Beers http://www.srbac.net
|
|
 |
|
 |
|
Zabica
|
Poslato: Pet Jan 02, 2009 5:08 pm |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
Pridružio se: Čet Okt 23, 2008 8:54 pm Postovi: 118 Lokacija: Svrljig-Nis
|
Stari hitovi su im dobri, ali zadnja dvaalbuma mi se uopste ne dopadaju potpuno su me razocarali kada su svirali u areni, nadala sam se boljem nastupu. .. kakvu se samo atmosferu znali da naprave. ..
_________________ 'Born To Be Wild. .. '
|
|
 |
|
 |
|