|
 |
BalkanRock ForumDobrodošli - Rock, Punk i Heavy Metal diskusija
|
|
| Autoru |
Poruka |
|
MiB
|
Poslato: Pet Jan 01, 2010 8:20 pm |
|
 |
| Site Admin |
 |
Pridružio se: Ned Avg 20, 2006 3:07 am Postovi: 7954 Lokacija: Nis
|
|
Bubnjar Džimi "The Rev" Salivan pronađen je mrtav u svojoj kući. Član metalkor grupe Avenged Sevenfold imao je 28 godina.
Prema prvim navodima Džimi je umro prirodnom smrću, a više detalja biće poznato nakon autopsije.
"The Rev" je preminuo juče u Kaliforniji, a vest su objavili njegovi kolege iz benda na svom sajtu. ,,Džimi nije bio samo jedan od najboljih bubnjara na svetu, već naš najbolji drug i brat, napisali su članovi Avenged Sevenfold-a.
Salivan je jedan od osnivača Avenged Sevenfold-a i sa njima je počeo ove godine sa radom na petom studijskom albumu.
_________________ http://www.balkanrock.com"Without music, life would be a mistake." - Friedrich Nietzsche Ja nisam među 10 miliona ljudi koji su gledali finale "Zvezde Granda", ja sam među onih 200 koji su bili na Demo Battle Festu
|
|
 |
|
 |
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost |
| |
|
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu
|
|
 |