Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 1:22 pm Postovi: 647 Lokacija: Nis
Do jaja !! Ako rade pod foru zadnjeg albuma onda ce biti super...zadnji ovaj valjda se zove In the Absence of truth je bio genijalan...jedva chekam da chujem novi ...sludge FTW !
Pridružio se: Sub Avg 16, 2008 1:44 pm Postovi: 277
In The Absence of Truth je keva, a i Oceanic mi se dopao. Panopticon i Celestial nemam ali cu da skinem ako nadjem. Inace, ne zelim da slusam ove "procurele" trake sa neta, kad izadje album neko ce da ga ripuje i baci na piratebay ili tako nesto pa cu onda da ga skinem.. Isto k'o za novi Mastodon (za koji brojim minute do izlaska), ne zelim da slusam tamo nesto i da se kasnije ispostavi da to uopste nije to. Samo bi se bezveze razocarao..
Pridružio se: Sre Feb 06, 2008 10:17 pm Postovi: 2135 Lokacija: Nish...
Ja imam neku ogromnu diskografiju Isisa s tim da sam se koncentrisao na studijske albume i meni je Panopticon recimo mnooogo dobar. A kad preslusam lepo sve onda se bacam na remixe splitove i 300 chuda bozija... Ovaj novi koji sam skinuo odlicno zvuci nadam se da je to to xD
Pridružio se: Uto Nov 18, 2008 12:58 pm Postovi: 476
dobro je i sto je "in the absence of truth" nastavio putem "panopticona" koji je mamojebac stvarno, a za ovo novo sto pominjete prvi put cujem, al valjda nije kobajagi
Pridružio se: Sre Avg 06, 2008 11:08 am Postovi: 10 Lokacija: Niš
Da šutnem temu na vrh =D
Slušam ih još od 2006 (malo nakon što je izašao In The Absence Of Truth) i ne postoji stvar koja mi se ne dopada. Preko njih sam (nesvesno) imao kontakt i sa Godflesh-om (jedan od dražih bendova), s obzirom da su odradili cover za Streetcleaner.
...A sve je počelo jednog dana u Kruševcu kod drugara, tako što je drugarica rekla: ''E, pusti mu onu pesmu sto imas na kompu, sto zvuči k'o veš mašina!'' (Misleći na Celestial - the tower).
Mada, ne znam dal' znate...
"On 18 May 2010, Isis announced their decision to break up following their final tour, with their final show to be in Montreal - the location of the band's very first show - on June 23, 2010. Isis collectively stated they have "done everything we wanted to do, said everything we wanted to say," and, as part of an agreement made by the band at its formation, it did not wish to be faced with the possibility that it would "push past the point of a dignified death."[24] The band will also finish work on an already scheduled EP and have been collecting live material for "future releases."[25] Isis released a split EP with Melvins on July 13, 2010 featuring the Japanese Wavering Radiant bonus track "Way Through Woven Branches" and the unreleased song "The Pliable Foe.""
Mada, nije da mi je žao, ostavili su dovoljo toga iza sebe. I bolje nego da jednog dana izadje nesto sto je loše.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu