| Autoru |
Poruka |
|
MiB
|
Poslato: Pon Sep 29, 2008 2:56 pm |
|
 |
| Site Admin |
 |
Pridružio se: Ned Avg 20, 2006 3:07 am Postovi: 7954 Lokacija: Nis
|
|
Robert Plant, pevač benda Led Cepelin (Led Zeppelin), demantovao je glasine o turneji svog bivšeg benda, objavljeno je na zvaničnom sajtu ovog izvođača. Plant je trenutno na turneji sa pevačicom Alison Kraus. Turneja "Rising Sun" se završava 5. oktobra koncertom u Kaliforniji. Pevač je izjavio da posle tog datume neće ići na nikakve turneje najmanje dve godine i dodao: ,,Frustrirajuće je i blesavo da se ova priča nastavlja jer su svi članovi benda nestrpljivi da nastave sa svojim solo karijerama. Džimi Pejdžu, Džon Pol Džounsu i Džejson Bonamu želim uspeh u budućim projektima."
_________________ http://www.balkanrock.com"Without music, life would be a mistake." - Friedrich Nietzsche Ja nisam među 10 miliona ljudi koji su gledali finale "Zvezde Granda", ja sam među onih 200 koji su bili na Demo Battle Festu
|
|
 |
|
 |
|
Manca
|
Poslato: Pon Sep 29, 2008 3:48 pm |
|
 |
| Tehnički Administrator |
Pridružio se: Ned Dec 16, 2007 9:44 pm Postovi: 565 Lokacija: Niš / Pirot
|
Vise ni oni ne znaju sta ce da rade 
_________________ Pirot City << Beta phase of the best portal of Pirot Keep the faith....
|
|
 |
|
 |
|
MiB
|
Poslato: Pon Okt 13, 2008 10:25 pm |
|
 |
| Site Admin |
 |
|
|
Prema izjavi Di Snajdera (pevač grupe "Twisted Sister") za "MuchMoreMusic", "Led Zeppelin" će na turneju krenuti bez pevača Roberta Planta čije će mesto u bendu popuniti Majls Kenedi.
Za Kenedija kruže glasine da može da peva u četiri različite oktave i da drži ton 22 sekunde, što će mu dobro doći u pesmi "Stairway to Heaven". Majls Kenedi je pevao u bendovima "Mayfield Four" i "Alter Bridge".
Snajder je ovu "vest" čuo preko njegovog menadžera čije usluge koristi i "Led Zeppelin".
Članovi benda se još uvek nisu oglasili povodom ovih glasina.
_________________ http://www.balkanrock.com"Without music, life would be a mistake." - Friedrich Nietzsche Ja nisam među 10 miliona ljudi koji su gledali finale "Zvezde Granda", ja sam među onih 200 koji su bili na Demo Battle Festu
|
|
 |
|
 |
|
WaCkLeDuDe
|
Poslato: Uto Okt 28, 2008 9:14 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
Pridružio se: Sre Feb 06, 2008 10:17 pm Postovi: 2135 Lokacija: Nish...
|
|
Izgleda da su glasine istinite, naime svetski muzicki web portali prenose da ce Led Zeppelin ipak na svetsku turneju bez Planta, ali da ce je ipak biti, cak se spekulise da ce biti i novog albuma...
_________________ http://www.computers.rsLjudi se dele na glupe i zle. Ljudi se trude da unište sve. ...give me one more medicated peaceful moment...
|
|
 |
|
 |
|
Otrovna
|
Poslato: Sre Okt 29, 2008 10:31 am |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
Pridružio se: Uto Okt 30, 2007 9:01 pm Postovi: 1560 Lokacija: NIS
|
|
Pa kakav je to Zeppelin bez Planta?!
_________________ ...Dancing through the fire, just to catch a flame and feel real again...
|
|
 |
|
 |
|
Bucher
|
Poslato: Sre Okt 29, 2008 1:53 pm |
|
 |
| Svetska zvezda |
 |
Pridružio se: Ned Mar 30, 2008 10:34 pm Postovi: 901 Lokacija: Prokuplje
|
Otrovna je napisao: Pa kakav je to Zeppelin bez Planta?! Isto kao i Queen bez Freddi-a... Ja to nerazumen ...
_________________ Logic doesn't make sense... DESTRUCTION TOOL-OLD SCHOOL!!!
|
|
 |
|
 |
|
Lazarocker
|
Poslato: Uto Nov 11, 2008 11:27 pm |
|
 |
| Demo muzičar |
 |
Pridružio se: Sub Nov 08, 2008 11:16 pm Postovi: 64 Lokacija: negde daleko
|
Po meni najznacajniji bend u istoriji rocka! Genijalci, sva cetvorica. E sad, bili su budale ali neko i to mora. A moje misljenje je da Zeppelin bez Planta nije Led Zeppelin, vec Led Balloon, ali ako budu dolazili u neku od obliznjih zemalja na turneji, savest mi nece dati da ostanem kod kuce  .
_________________ MUZIKA JE ZIVOT!!! ostalo su sitnice...
|
|
 |
|
 |
|
Brann
|
Poslato: Sre Nov 12, 2008 12:54 am |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
Pridružio se: Sub Avg 16, 2008 1:44 pm Postovi: 277
|
|
Uz svo duzno postovanje prema Jasonu Bonhamu, Led Zeppelin bez Johna Bonhama nije Led Zeppelin. Zavrsili su oni svoje jos 1980. godine. Ne bi mi smetalo da ih vidim na nekom koncertu u drugoj postavi, ali to je to.. Inace, apsolutno genijalan bend, jedan od najvecih u istoriji rocka!!!
|
|
 |
|
 |
|
LordHammer
|
Poslato: Sre Nov 12, 2008 1:07 am |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružio se: Pon Feb 19, 2007 1:00 am Postovi: 3655 Lokacija: Podgorica
|
Brann je napisao: Led Zeppelin bez Johna Bonhama nije Led Zeppelin. Amin brate moj 
_________________ Let me take you there

|
|
 |
|
 |
|
GuitarHero
|
Poslato: Pet Nov 21, 2008 11:23 am |
|
 |
| Svetska zvezda |
 |
Pridružio se: Sre Nov 19, 2008 2:21 pm Postovi: 876 Lokacija: Srbac
|
Led Zeppelin jedna od najboljih grupa 70-ih godina cak su i osnivaci metala. 
_________________ oʞɐdoɐu ǝuǝɹʞ ǝu oʇsǝu ʞop oɹqop ǝɾ ǝʌs666 number of the Beers http://www.srbac.net
|
|
 |
|
 |
|
IgorABCD
|
Poslato: Uto Okt 20, 2009 8:49 pm |
|
 |
| Studijski muzičar |
 |
Pridružio se: Pet Okt 31, 2008 4:55 pm Postovi: 445
|
|
Obozavam ovaj bend! Bonham je legenda! Najkopiraniji bubnjar!
Jes da su se bavili tim satanistickim sranjima,ali muzika im je savrsena.
RESPECT!
_________________ Omne bellum sumi facile, ceterum aegerrume desinere
Anti Emo Army
|
|
 |
|
 |
|
MiB
|
Poslato: Uto Okt 20, 2009 8:51 pm |
|
 |
| Site Admin |
 |
|
IgorABCD je napisao: Jes da su se bavili tim satanistickim sranjima Ne lupaj...
|
|
 |
|
 |
|
IgorABCD
|
Poslato: Uto Okt 20, 2009 8:53 pm |
|
 |
| Studijski muzičar |
 |
Pridružio se: Pet Okt 31, 2008 4:55 pm Postovi: 445
|
|
A kao nisu ?!
_________________ Omne bellum sumi facile, ceterum aegerrume desinere
Anti Emo Army
|
|
 |
|
 |
|
MiB
|
Poslato: Sre Okt 21, 2009 12:00 am |
|
 |
| Site Admin |
 |
|
Naravno da nisu. Nemoj samo da pomenes Dzimi Pejdza i njegovu opsednutost Alistera Kroulija kao "satanizam" koji si pominjao. Postoji cela tema posvecena povezanosti satanizma i metala, tj. vise njene nepovezanosti. To iscitaj prvo, pa onda ovde iznosi takve opaske 
|
|
 |
|
 |
|
Bucher
|
Poslato: Sre Okt 21, 2009 12:34 am |
|
 |
| Svetska zvezda |
 |
Pridružio se: Ned Mar 30, 2008 10:34 pm Postovi: 901 Lokacija: Prokuplje
|
|
Alister i nije satanista vec okultist,a to mu ne dodje isto...
_________________ Logic doesn't make sense... DESTRUCTION TOOL-OLD SCHOOL!!!
|
|
 |
|
 |
|