| Autoru |
Poruka |
|
Dejan
|
Poslato: Čet Avg 17, 2006 1:12 am |
|
 |
| Vlasnik Foruma |
 |
Pridružio se: Sre Avg 16, 2006 11:14 pm Postovi: 7834 Lokacija: Balkan
|
Moj omiljeni nemacki heavy band...
Bio sam skoro u Sofiji na koncertu i bilo je fatasticno, jedno od mojih najboljih veceri u zivotu
Vatreni sam fan Michaela Kiskea, mada ni ovaj Andy Derris nije uopste los...
Sta mislite, da li je bio bolji Helloween nekad ili sad sa Derisom ???

|
|
 |
|
 |
|
janki
|
Poslato: Pet Sep 15, 2006 1:20 pm |
|
 |
| Studijski muzičar |
 |
Pridružio se: Pet Sep 15, 2006 1:12 pm Postovi: 426 Lokacija: Kovacica
|
|
Koliko ja znam Helloween je bio jedan od osnivaca Power Metal-a.
I po meni je bio bolji sa Hansen-om.
|
|
 |
|
 |
|
Kirk 84
|
Poslato: Čet Feb 15, 2007 2:21 am |
|
 |
| Demo muzičar |
Pridružio se: Sre Feb 14, 2007 1:46 am Postovi: 69
|
Sa njima sam poceo da slusam metal tako sto sam kupio Master of the rings.
Obozavam ih!
Ubedljivo su bili najbolji kada je KAi bio u bendu.
Ali kada je Kiske bio pevac.
Imam High Live cert, savrsenstvo!
Oni nisu power nikako!
Slusajte Judas i ostale ranije albume i videcete o cemu pricam. 
_________________ NightQuest - www.megaupload.com/?d=ORQ60CZ4
|
|
 |
|
 |
|
blastmaster
|
Poslato: Pet Feb 16, 2007 12:31 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
Pridružio se: Sub Dec 09, 2006 1:30 am Postovi: 4986 Lokacija: Middlefinger-earth
|
|
Odgledao sam 2-3 spota i ne svidjaju mi se
_________________ Kill religion Kill your idols - Sir, they've surrounded us! - Excellent! Now we can attack them from all directions!
Mi krstovi obrtamo, a ovce i koze trtimo Koljemo kokoske, curke i praci Da smo Satanisti ocigledni svi su znaci
Please note: ukoliko nije drugacije napomenuto, u svojim postovima izrazavam iskljucivo svoje misljenje. Hvala na razumevanju.
|
|
 |
|
 |
|
janki
|
Poslato: Ned Feb 18, 2007 7:50 pm |
|
 |
| Studijski muzičar |
 |
|
Odgledaj I Want Out spot ako nisi 
|
|
 |
|
 |
|
Kirk 84
|
Poslato: Uto Feb 20, 2007 2:37 am |
|
 |
| Demo muzičar |
|
To i mi sviramo!
Do jaja je spot, pogotovu deo kada mu prolaze kroz usta.
blastmaster: ti bas imas neki cudan ukus. 
|
|
 |
|
 |
|
blastmaster
|
Poslato: Uto Feb 20, 2007 9:24 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
Pridružio se: Sub Dec 09, 2006 1:30 am Postovi: 4986 Lokacija: Middlefinger-earth
|
Pa sad.... stvar je u tome sto su prve stvari koje su mi se zasvidjale bile nu i modern metal (i Rammstein  ). Onda sam zavoleo Evanescence, pa preko drugara (uopste cinjenica da sam postao metalaca je njegova krivica) sam saznao za WT a preko njih za ceo taj gothic metal pravac (mada osim njih nikada nisam previse gotivio nijedan drugi bend). Tako sam jedno vreme bio uglavnom na tim stvarima (pod njegovim uticajem  a on uopste ne podnosi nwobhm) i uglavnom sam slusao tako bucnije stvari sa jakim, mocnim vokalima (tipa Corey Taylor, Max Cavalera, Sandra Nasic, pa lik is Ill Nina, i tako te stvari), a kasnije kada sam se vise osamostalio, zasvidjali su mi se Maiden, pa sam preko njih presao na heavy metal i neznije, ciste vokale (pre svega na Judas Priest, pa kasnije Hammerfall, i tu i tamo jos poneki bend povremeno, Blind Guardian, Paradise Lost, Psychotic Waltz,,...) Tako da sam otvoren za vecinu zanrova 
_________________ Kill religion Kill your idols - Sir, they've surrounded us! - Excellent! Now we can attack them from all directions!
Mi krstovi obrtamo, a ovce i koze trtimo Koljemo kokoske, curke i praci Da smo Satanisti ocigledni svi su znaci
Please note: ukoliko nije drugacije napomenuto, u svojim postovima izrazavam iskljucivo svoje misljenje. Hvala na razumevanju.
|
|
 |
|
 |
|
Kirk 84
|
Poslato: Sub Feb 24, 2007 10:29 pm |
|
 |
| Demo muzičar |
|
I treba biti otvoren za sto vise pravaca.
Preslusaj prvih par albuma, oni su super.
Otkako je otisao Kai, nisu ni za k...c. 
|
|
 |
|
 |
|
MasterOfTheMoon
|
Poslato: Sub Feb 24, 2007 11:33 pm |
|
 |
| Demo muzičar |
 |
Pridružio se: Čet Jan 25, 2007 10:41 pm Postovi: 51
|
|
Kai,Weikarth,Kiske najbolja moguca kombinacija.Kako je Kai otiso i osnovo Gamma ray ni jednom ni drugom bandu ne ide najbolje,sto je samo dokaz kako su zajedno dobro funkcionisali.U to vrijeme je vjerovatno slava pomutila razum.Znaci Kipers,walls of... pt.1&2 vrh,obratiti paznju i na Time of the oath,Rabbit dont come easy nisam slusa ali kazu da razbija.
|
|
 |
|
 |
|
Kirk 84
|
Poslato: Pon Feb 26, 2007 7:12 pm |
|
 |
| Demo muzičar |
|
Pa dobro, nije bas da im ne ide.
Gamma Ray je super, a Helloween zivi na staroj slavi i zaradjuje brdo para na turnejama svirajuci pesme koje nisu oni napisali.
Sta ces vise? 
|
|
 |
|
 |
|
MasterOfTheMoon
|
Poslato: Uto Feb 27, 2007 9:21 pm |
|
 |
| Demo muzičar |
 |
|
Kirk 84 je napisao: Pa dobro, nije bas da im ne ide. Gamma Ray je super, a Helloween zivi na staroj slavi i zaradjuje brdo para na turnejama svirajuci pesme koje nisu oni napisali. Sta ces vise? 
Recimo da se Gamma ray vise pati.Nije stara slava u potpunosti,da nisu u pravo vrjeme objavili "Time of the oath" ko zna da li bi ovaj bend danas postojo.A da nikad vise nece napraviti Kippers... ni hit ko sto je "I want out" je tacno na kvadrat.
|
 |
|
janki
|
Poslato: Sre Feb 28, 2007 11:53 pm |
|
 |
| Studijski muzičar |
 |
|
MasterOfTheMoon je napisao: Kirk 84 je napisao: Pa dobro, nije bas da im ne ide. Gamma Ray je super, a Helloween zivi na staroj slavi i zaradjuje brdo para na turnejama svirajuci pesme koje nisu oni napisali. Sta ces vise?  Recimo da se Gamma ray vise pati.Nije stara slava u potpunosti,da nisu u pravo vrjeme objavili "Time of the oath" ko zna da li bi ovaj bend danas postojo.A da nikad vise nece napraviti Kippers... ni hit ko sto je "I want out" je tacno na kvadrat.
Ima Hansen jos fantazije za extra pesme  .Ako nisi slusao novi album Gamma Ray odslusaj ga (savet) i uporedi sa Helloween-om (sadasnjim posle odlaska Hansen-a).Vidi se razlika...pesme su lose...
|
|
 |
|
 |
|
MasterOfTheMoon
|
Poslato: Sub Mar 03, 2007 11:31 pm |
|
 |
| Demo muzičar |
 |
|
Citiraj: Ima Hansen jos fantazije za extra pesme .Ako nisi slusao novi album Gamma Ray odslusaj ga (savet) i uporedi sa Helloween-om (sadasnjim posle odlaska Hansen-a).Vidi se razlika...pesme su lose...
Nzl(ili na srecu)samo sam sluso "Land of the free" koji je strahovito dobar. Meni je jasno da je Hansen kralj ali pocetak Helloweena je neprevazidjen a to ne znaci da ne zna da pravi dobre pjesme.Btw jeste Gamma ray popularan na ovom forumu(ili je sve jedan covjek  ).
|
 |
|
janki
|
Poslato: Ned Mar 04, 2007 1:11 pm |
|
 |
| Studijski muzičar |
 |
|
|
Hansen ti je bio jedan od osnivaca i skoro sve pesme iz prvih albuma su njgove...
_________________ Seven deadly sins
Seven ways to win
Seven holy paths to hell
and your trip begins....
|
|
 |
|
 |
|
MasterOfTheMoon
|
Poslato: Čet Mar 08, 2007 7:41 pm |
|
 |
| Demo muzičar |
 |
|
|
Nisam ni reko da nije ili si me pogresno razumio.
|
 |
|