Aria (Ария) je ruski hevi metal bend koji postoji od 1985. godine. Pevaju na ruskom i ono šta sam pohvatao od tekstova mi zvuči malo paljevinski ali dobro. Nekoliko puta su menjali članove benda a sad sviraju u ovoj postavci: Arthur Berkut (Артур Беркут) - glas Vladimir Holstinin (Владимир Холстинин) - gitara Sergey Popov (Сергей Попов) - gitara Vitaly Dubinin (Виталий Дубинин) -bas gitara i prateći vokali Maxim Udalov (Максим Удалов) - bubnjevi
Diskografija: "Армагеддон"(2006) "Крещение огнём"(2003) "Химера"(2001) "Генератор зла"(1998) "Ночь короче дня"(1995) "Кровь за кровь"(1991) "Игра с огнём"(1989) "Герой асфальта"(1987) "С кем ты?"(1986) "Мания величия"(1985)
Osim ovih albuma imaju i gomilu živih snimaka, nisam brojao ali ih ima 15-20
Slušao sam album Armagedon i preporučujem pesme "Последний Закат" i "Страж Империи"
_________________ Svi vi koji hoćete da menjate ljude oko sebe uzmite gibanj od kamiona i tek kad budete naučili kako da ga ispravite pokušajte da ispravljate ljude
Pridružio se: Čet Feb 05, 2009 6:54 pm Postovi: 808 Lokacija: Kursumlija
Imaju li covece,nesto na engleskom?
Nirvana was an American rock band that was formed by singer/guitarist Kurt Cobain and bassist Krist Novoselic in Aberdeen, Washington in 1987. Nirvana went through a succession of drummers, the longest-lasting being Dave Grohl, who joined the band in 1990.
LOVE NIRVANA -Nirvana is in my mind -Nirvana is my life
Mislim da imaju jednu pesmu Šta će ti engleski, ja na google translate prevedem tekst pa malo čitam engleski, malo razumem ruski pa se skrpi. Osim toga tekstovi su odlični i na ruskom
"Смерть и слава, погибает старый волк Разрывая криком, (разрывая криком) облака!"
_________________ Svi vi koji hoćete da menjate ljude oko sebe uzmite gibanj od kamiona i tek kad budete naučili kako da ga ispravite pokušajte da ispravljate ljude
Pridružio se: Čet Feb 05, 2009 6:54 pm Postovi: 808 Lokacija: Kursumlija
Pa nemam pojma,nesto sam se naviko na engleskom pa mi malo cudno sad . . . al muzika im je odlicna!
Nirvana was an American rock band that was formed by singer/guitarist Kurt Cobain and bassist Krist Novoselic in Aberdeen, Washington in 1987. Nirvana went through a succession of drummers, the longest-lasting being Dave Grohl, who joined the band in 1990.
LOVE NIRVANA -Nirvana is in my mind -Nirvana is my life
Pridružio se: Uto Jul 22, 2008 1:20 am Postovi: 1190 Lokacija: Zajechar,Nish
Brate meni se ovo svidja bas su originalni choveche...Koliko dobro zvuchi na Ruski sve se uklapa...choveche kakvu harmoniju daje pesmica...simpatichno...
Ovde mozete da skinete celu njihovu diskografiju...preslushajte ih...
hvala Gile obogatio si mi metalski repertoar...hehe
To što ima da se skine sa njihovog sajta je ripovano na mnogo loš kvalitet. Ako hoćeš mogu da ti narežem 3-4 albuma koje imam.
Pridružio se: Sre Feb 03, 2010 3:10 am Postovi: 4 Lokacija: Beograd
Bio sam na njihovih nekoliko koncerta. Poslednjih 10 godina zivim u Rusiji i pratim njihovu rock scenu. Ma svirka je fantasticna,a to je slucaj i sa klupskim bendovima. Moskva i Podmoskovlje imaju 50 miliona stanovnika,mozete zamisliti te tiraze,broj poklonika. Ipak,koncerti su nekako organizovani komunisticki.Idealna hala na Garbuski,mislim da se zove Gorbunova,samo se pozeleti moze takav prostor.Tamo sam gledao Ariju.Ipak, sve je organizovano kao u menzi neke radne organizacije.Sredovecne zene sa ladnim trajnama se probijaju kroz masu i kao nesto organizuju,garderoba u holu.Pa mi sve nekako deluje po malo folirantski.Ma da vas bace sa Marsa,shvatili bi ste odmah da ste u Rusiji.
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
Slusam ih od 1988. U kontaktu sam sa bendom, hocu da ih dovedem u Beograd pod uslovom da napravim sponzorisan koncert. Mator dam da se obavim organizacijom pa me zanima ima li medju vama neko ko je iz branse.
Slusam ih od 1988. U kontaktu sam sa bendom, hocu da ih dovedem u Beograd pod uslovom da napravim sponzorisan koncert. Mator dam da se obavim organizacijom pa me zanima ima li medju vama neko ko je iz branse.
Ima nas, ali uglavnom organizujemo koncerte po Nišu.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu