| Autoru |
Poruka |
|
Nyx
|
Poslato: Uto Mar 10, 2009 3:03 am |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
Pridružio se: Pon Sep 22, 2008 10:01 pm Postovi: 177 Lokacija: Nis
|
Jao, danas sam našao jednu staru svesku gde sam pisao svoje pesme i razne kratke priče (imao sam 16 godina, tako da svako vaše ismejavanje biće na mestu odobreno i ohrabreno  ), ali ih i dalje mnogo volim jer smatram da su deo mene... Deo mojih sećanja koliko god ona ružna bila u nekim trenucima... Imajte u umu da sam ja mnogo pio i radio svakave stvari pre, tako da iz tog razloga možda imaju ovakav ton... Anyway, interesuje me da li još neko ovde piše ovakve stvari i ako da, neka ih podeli sa nama ! Đavolje SemeOvaj grad je tako prljav, kao moj um na neki način, Oči koje se smeju prolaze pokraj mene, i istina je istina je da ne mogu da se odvojim od toga
Zato molim Boga koji se stidi mene da ponekad skrene pogled, I baci senku na sve i sažali se na svog sina koji pada dublje, U san...
Ugrizao me je danas vrag, sedi na mojim grudima i podseća me na njegovo prostustvo i daje mi do znanja da me čeka, da me čeka... tamo.
Zato molim Boga koji se stidi mene da ponekad skrene pogled, I baci senku na sve i sažali se na svog sina koji pada dublje, U san...
Sve je to vražije seme, koje je zasadio u mene i tera me da kupim istinu a istina, Ona nikad ne dolazi sama
Tvoje srce ne zna da ono sto znamo danas, moze da nas ubije sutra, Ili se vrati jednog dana...
Zato molim Boga koji se stidi mene da ponekad skrene pogled, I baci senku na sve i sažali se na svog sina koji pada dublje, U san...*Previse antidepresiva, alkohola i [dodaj po želji] je bilo uzelo mah, tako da je ovo nastalo jednog dana kada nisam bio u stanju da ustanem sa mog poda jer sam hteo utrobu da povratim i jedino sto sam mogao da radim bilo je da markerom škrabam po parketu... Kasnije preneseno u sveci...
_________________ "When you gaze long into an abyss, the abyss gazes also into you."; Friedrich Nietzsche "That is not dead which can eternal lie. And with strange aeons even death may die."; H.P. Lovecraft
|
|
 |
|
 |
|
Lois_Lane
|
Poslato: Uto Mar 10, 2009 1:49 pm |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružio se: Pon Sep 01, 2008 3:09 pm Postovi: 1020 Lokacija: Knjazevac/Nis
|
Citiraj: Tvoje srce ne zna da ono sto znamo danas, moze da nas ubije sutra, Ili se vrati jednog dana... Ovo ti je najjaci momenat u pesmi. Mada, i sam pocetak je jako, jako interesantan. Citiraj: ovo nastalo jednog dana kada nisam bio u stanju da ustanem sa mog poda jer sam hteo utrobu da povratim i jedino sto sam mogao da radim bilo je da markerom škrabam po parketu... Kasnije preneseno u sveci... Djura Jaksic XXI veka. 
_________________ Ponekad je coveku potrebno sve ono najgore sto se u njemu krije da bi mogao iz sebe da izvuce ono najbolje. Sve je samo pitanje vladanja sobom. I izbora. Nista vise. Welcome to the Internet. Where men are men, women are men, and little girls are FBI agents. http://www.myspace.com/ivy_scarlet_witch
|
|
 |
|
 |
|
Nyx
|
Poslato: Uto Mar 10, 2009 2:45 pm |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
|
Haha ali izgleda da sam jedino ja imao hrabrosti da se obrukam malo Ajde ljudi, nemojte da dozvolite da vas "brat" forumas propadne u zemlju zbog ovoga Postaviste nesto svoje !
_________________ "When you gaze long into an abyss, the abyss gazes also into you."; Friedrich Nietzsche "That is not dead which can eternal lie. And with strange aeons even death may die."; H.P. Lovecraft
|
|
 |
|
 |
|
Lois_Lane
|
Poslato: Uto Mar 10, 2009 3:07 pm |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Ja ti se iskreno divim na hrabrosti.  Zaista. Ajd' potrazcu i ja neko svoje pisanije pa postavljam. 
_________________ Ponekad je coveku potrebno sve ono najgore sto se u njemu krije da bi mogao iz sebe da izvuce ono najbolje. Sve je samo pitanje vladanja sobom. I izbora. Nista vise. Welcome to the Internet. Where men are men, women are men, and little girls are FBI agents. http://www.myspace.com/ivy_scarlet_witch
|
|
 |
|
 |
|
MetalGod
|
Poslato: Uto Mar 10, 2009 7:16 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
Pridružio se: Pon Apr 16, 2007 2:29 am Postovi: 1459 Lokacija: Knjazevac
|
|
 |
|
 |
|
Nyx
|
Poslato: Uto Mar 10, 2009 7:38 pm |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
|
MetalGod je napisao: Pa, sve tekstove u bendu pisem ja... Preslusajte demo... to je to... Ok, mislio sam nesto van lyrics, nešto tipa written ili spoken word poems... Ili možda neke kratke priče !
|
|
 |
|
 |
|
Immortal
|
Poslato: Uto Mar 10, 2009 9:53 pm |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
Pridružio se: Sub Avg 02, 2008 12:54 am Postovi: 267 Lokacija: Nish, iza brda, iza gora... Bukvalno
|
Nyx je napisao: Ajde ljudi, nemojte da dozvolite da vas "brat" forumas propadne u zemlju zbog ovoga E skroz si blesav Evo, ja cu nastavim, da ne budesh sam na tapetu Sta se skuplja po mozgu hronicnog insomniac-a... Tišina Ovo je pesma za oči proklete da se ne sklope. Njih ne opijaju noći niti im daju moći da otplove u sebe. Mrak im doziva misli. I sva tuga i zlo prateći miris budnog tela lepe im se za postelju. Nikada neće biti cela njihova noć kao što je noć drugih, opijenih. Premotavanje ustajalog vazduha razara snove. Ne postoji uspavanka za odbačene iz mraka, jer im ne trebaju reči, već tišina. Avaj, preteška je prašina koju dižu sećanja dok odlaze. Ne tražim utehu, jer ona je reč i pravi buku! Tražim odsustvo. Pored mojih ruku prolazi vreme. Sve je manje noći koja rađa snove, a svest i bol u čelu plove zajedno. Odsustva nema, to samo želja ima njegov oblik. Svetlo pohodi sobu. Lažna zla su se napila volje. Nema snage lik mučeničkog sna koji dolazi. Bol je usnuo. Prolazim jedino ja.
_________________ Es gibt keine Musik ohne die Stille. Die Stille ist der Schlüssel. Die Stille zwischen die Tönen. Wenn dich diese Stille umgibt, wird deine Seele das Augenlicht wieder bekommen...
|
|
 |
|
 |
|
DAKy
|
Poslato: Uto Mar 10, 2009 11:29 pm |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružio se: Pon Mar 03, 2008 12:38 am Postovi: 907 Lokacija: Niš, Palilula
|
|
 |
|
 |
|
Nyx
|
Poslato: Sre Mar 11, 2009 12:09 am |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
|
DAKy je napisao: Hehe, pa ako ! Samo ne zaboravi da nas potpises 
|
|
 |
|
 |
|
Immortal
|
Poslato: Sre Mar 11, 2009 1:18 am |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
Pridružio se: Sub Avg 02, 2008 12:54 am Postovi: 267 Lokacija: Nish, iza brda, iza gora... Bukvalno
|
DAKy je napisao: e, pa zavisi kakav bend imas tj. kakva vam je muzika. Osim ako nije neki doom ili kakva druga kriptodepresija, bolje nemoj. Ima da te posalju kod psihijatra zbog suicidalnih sklonosti 
_________________ Es gibt keine Musik ohne die Stille. Die Stille ist der Schlüssel. Die Stille zwischen die Tönen. Wenn dich diese Stille umgibt, wird deine Seele das Augenlicht wieder bekommen...
|
|
 |
|
 |
|
DAKy
|
Poslato: Sre Mar 11, 2009 2:58 am |
|
 |
| Moderator |
 |
|
ma ne brinite bend je dobro stojeci sa tim  , ako naprawim neku pesmu bicete poptpisani kao autori (radjeno po "tome i tome")  ........a ako naprawim koju pesmu vise, bice to na svirci "hvala Drustvu balkanrocka koje mi je pomoglo za najvece hitove benda, poput "Djavolje seme" "Tisine" i mnogih drugih koji nam daju energiju da prepoznamo ono pravo u sebi, i neki drugi svet u sebi" U jbt al sam se ja raskenjao u odnosu na vas ajde pisite samo vi...........od ovoga moze dobar txt da se napravi poput trule koalicije sto ima "vernik" "ti" "u pauzi mrznje" "armagedon" itd. cist underground  hehe
_________________ IAKO IMAM VELIK' STOMAK, JA SAM DUŠO SEXY MOMAK http://www.myspace.com/daki_car
|
|
 |
|
 |
|
Sherif Gile
|
Poslato: Sre Mar 11, 2009 3:05 am |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
Pridružio se: Sre Apr 04, 2007 11:55 pm Postovi: 2589 Lokacija: Nis
|
|
Dešavalo mi se nekad da mi naidje po neka pesma u desetercu (pošto sam za normalnu poeziju nesposoban) ali kako me mrzi da pišem čisto sumnjam da ima više od par komada koje su sačuvane.
_________________ Svi vi koji hoćete da menjate ljude oko sebe uzmite gibanj od kamiona i tek kad budete naučili kako da ga ispravite pokušajte da ispravljate ljude Neka moja piskaranja http://ja-pisem-poslednji.blogspot.com/
|
|
 |
|
 |
|
DAKy
|
Poslato: Sre Mar 11, 2009 3:11 am |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Sherif Gile je napisao: Dešavalo mi se nekad da mi naidje po neka pesma u desetercu (pošto sam za normalnu poeziju nesposoban) ali kako me mrzi da pišem čisto sumnjam da ima više od par komada koje su sačuvane. gile seti se!! ipak su tvoji postovi ovde najjaci. mogu tek da zamislim 10terce kakve pravis!! 
_________________ IAKO IMAM VELIK' STOMAK, JA SAM DUŠO SEXY MOMAK http://www.myspace.com/daki_car
|
|
 |
|
 |
|
Lois_Lane
|
Poslato: Sre Mar 11, 2009 1:57 pm |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
LoL, sta sam sve pronasla... Evo kako je izgledalo kada sam ja imala 20 godina, kakve su sve aveti tumarale prostranstvima mog uma...
U krugu beznađa Na sredini raskršća Stojim sama. U daljini samo naslućujem Meke obrise ljudi Koji su mi davno okrenuli leđa I pošli putevima neizvesnosti. Stojim sama Na sredini raskršća U beznađu vrtim se u krug i pitam se kojim putem da krenem?
Kiša će sakriti sve lažne nade ispranih lica nemih pogleda. Odneće velike vode daleko sve tajne maglovitih misli.
A opet, negde tamo, promrzle ruke grejaće se na vlažnoj ulici grleći maglu, ogledajući se u prljavim barama, ogledalima sivih pločnika.
jednom u Beogradu
Uselio si se i ne pitajući, tek onako, odjednom. Zagospodario si nepreglednim prostranstvima mog uma, ušao si u moje snove, dodirnuo si moj svet, načinio me slabom i ranjivom, ostavio me u dilemi, jer i posle svega ja ne znam da li volim tebe ili projekciju svog uma.
|
|
 |
|
 |
|
Nyx
|
Poslato: Sre Mar 11, 2009 2:08 pm |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
|
|
Jao obe ste bas super ! To su neke licne stvari, za koje treba hrabrost podeliti !
|
|
 |
|
 |
|