| Autoru |
Poruka |
|
Nyx
|
Poslato: Čet Feb 19, 2009 3:11 am |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
Pridružio se: Pon Sep 22, 2008 10:01 pm Postovi: 177 Lokacija: Nis
|
blastmaster je napisao: U Americi, 2 voditelja neke radio-emisije obecala 10 000 dolara prvom ko dodje sa istetoviranim "Ja sam idiot" na celu. Neki lik stvarno istetovirao, al oni rekli da se zajebavali i da to nije bilo ozbiljno, on ih posle toga tuzio i izgubio  wow... to je bas zajebano ! Nikad.. ali NIKAD ne bih tetovirao nesto na licu (mada sam jedno vreme imao trip da istetoviram suzu, i znam kako paljevinski i balavo zvuci XD).
_________________ "When you gaze long into an abyss, the abyss gazes also into you."; Friedrich Nietzsche "That is not dead which can eternal lie. And with strange aeons even death may die."; H.P. Lovecraft
|
|
 |
|
 |
|
laki
|
Poslato: Uto Mar 17, 2009 4:57 am |
|
 |
| Studijski muzičar |
 |
Pridružio se: Pon Maj 12, 2008 1:30 am Postovi: 370 Lokacija: nish
|
|
jbt. ladno nisam video temu. ja sam stvarno ali stvarno veliki ljubitelj body arta uopsta ali tetovaza posebno ako ne zeznem stvari evo i par mojih. Rukav je nezavrsen
_________________ that is I lecler 
|
|
 |
|
 |
|
Nyx
|
Poslato: Uto Mar 17, 2009 2:59 pm |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
Pridružio se: Pon Sep 22, 2008 10:01 pm Postovi: 177 Lokacija: Nis
|
|
Tattoo ti jebe kevu ! Znači impresioniran sam !
_________________ "When you gaze long into an abyss, the abyss gazes also into you."; Friedrich Nietzsche "That is not dead which can eternal lie. And with strange aeons even death may die."; H.P. Lovecraft
|
|
 |
|
 |
|
Immortal
|
Poslato: Uto Apr 14, 2009 12:35 am |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
Pridružio se: Sub Avg 02, 2008 12:54 am Postovi: 267 Lokacija: Nish, iza brda, iza gora... Bukvalno
|
U niskom hotelu Ambasador se ovog vikenda, 17. i 18. aprila, odrzava internacionalni Tattoo fest. Na sajmu će biti oko 30 standova, a među učesnicima su majstori tetovaže iz Bugarske, Makedonije, Bosne i Hercegovine, Republike Srpske i Srbije. Cena ulaznice je 100 dinara. Naravno, muzicki deo programa nece izostati  Nastupaju Markonjero, El Presidente, Gale i Najda a kako cujem i neki od nasih forumasha (na flajeru stoji i Revolution  ).
_________________ Es gibt keine Musik ohne die Stille. Die Stille ist der Schlüssel. Die Stille zwischen die Tönen. Wenn dich diese Stille umgibt, wird deine Seele das Augenlicht wieder bekommen...
|
|
 |
|
 |
|
Hobo
|
Poslato: Sre Apr 15, 2009 7:42 pm |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
Pridružio se: Čet Feb 14, 2008 7:59 pm Postovi: 279 Lokacija: Nis..Klosharina
|
 Zna li neko tacno znacenje i poreklo simbola na vrhu..Ima mnogo slicnih i slovenskih i keltskih i germanskih..pa me interesuje tacno, bas ovaj!
_________________ http://www.meraklije.comfootball matches and rock'n'roll makes us a little out of control
|
|
 |
|
 |
|
Maverick_Horse
|
Poslato: Sre Apr 15, 2009 8:47 pm |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružio se: Sub Sep 29, 2007 10:37 am Postovi: 2125 Lokacija: Nis
|
|
Ja mozda uradim neki Iron Cross na desnoj nozi na podkolenici sa strane,sa lobanjom kroz koju prolazi inace taj cross,u pozadini vatra,a ispod da pise hardcore... videcu =)
|
|
 |
|
 |
|
Negative_Creep
|
Poslato: Pet Maj 15, 2009 11:51 pm |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
Pridružio se: Pon Maj 11, 2009 10:14 pm Postovi: 114
|
|
Sanjam da postanem Tattoo Artist : ))))
|
 |
|
Sherif Gile
|
Poslato: Sub Apr 23, 2011 8:04 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
Pridružio se: Sre Apr 04, 2007 11:55 pm Postovi: 2589 Lokacija: Nis
|
Kad ne umeš da namontiraš osovinu potražiš uputstvo, kad ne možeš da zapamtiš uputstvo onda ga pribeležiš a ako izgubiš papir onda lepo istetoviraš uputstvo: 
_________________ Svi vi koji hoćete da menjate ljude oko sebe uzmite gibanj od kamiona i tek kad budete naučili kako da ga ispravite pokušajte da ispravljate ljude Neka moja piskaranja http://ja-pisem-poslednji.blogspot.com/
|
|
 |
|
 |
|